Hesabım
    ‘Parasite’ın Yıldızı Seo Jun Park, Yeni Marvel Filminde Yer Alacak

    Oyuncu, Marvel filminde başrol olabilir!

    3 Eylül'de Koreli aktör Park Seo-joon hakkında çıkan haberlere göre, oyuncu, yeni bir Marvel Studios filmi çekmeye başlamak için memleketi Güney Kore'den ayrıldı. Park'ın ajansı, ileride daha fazla ayrıntının açıklanacağını bildirdi. Park, "What's Wrong with Secretary Kim" gibi Kore TV dizilerindeki rolleriyle tanınıyor, ancak, uluslararası şöhreti, Bong Joon Ho'nun Oscar'da tarih yazan 2019 yapımı filmi Parasite'la yakalamayı başardı.

    Resmi duyurudan önce, Park'ın gelecekteki Marvel çalışmalarındaki rolüyle ilgili birçok söylenti dolaşıyordu. Bu söylentiler arasında Park'ın The Marvels başlıklı, Captain Marvel'ın devam filminde görüneceği de yer alıyor. Temmuz ayında, IMDb, rolü henüz açıklanmamasına rağmen, onu ana kadronun bir parçası olarak tanımlayan profilini ve fotoğrafını güncelledi.

    The Marvels, Candyman yönetmeni Nia DaCosta tarafından yönetilecek ve daha önce WandaVision'ın iki bölümünü yazan Megan McDonnell tarafından yazılacak. The Korea Times tarafından tercüme edilen Park'ın ajansı, "Park, bir Marvel Studios filminde göründüğünü onayladı ve bu öğleden sonra ülkeyi terk etti." dedi. Ajans, filmin adı veya Park'ın çekim yeri de dahil olmak üzere herhangi bir ek ayrıntı vermeyi reddetti, ancak, Marvels şimdiden çekimlere başladı.

    The Marvels, Carol Danvers, Iman Vellani, Teyonah Parris, Monica Rambeau ve başrolde yer alan Brie Larson'ın oynadığı Disney+ yapımı Ms. Marvel'in devamı niteliğinde olacak. Zawe Ashton, gizemli kötü karakteri oynamak için devam filminde yer aldı ve Samuel L. Jackson, daha önce filmde de görüneceğini ima etti. The Marvels, 2022 yılında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top