Hesabım
    Amazon'un Gençlik Draması "Birds of Paradise'tan Fragman

    Film, 24 Eylül'de Prime Video'da gösterime girecek.

    Hem film yapımcılarına, hem de hayranlara ilham veren bale/sanat nedir? “Red Shoes” filminden, efsanevi “Suspiria”ya ve elbette “Black Swan”a kadar uzanan bir skalada sinema tarihi, sanat formuna adanmış senaryolarla doludur. Amazon Studio'nun "Birds of Paradise"ı bunların en yenilerinden biri ve aşk, şöhret, başarı ve dostluk arzusunu vurgulayan bir anlatıyla bu mirası taşımaya çalışıyor.

    A.K. Small'un popüler romanı “Burning Bright Stars” projenin temelini oluşturuyor. Senaryo, filmin yönetmenliğini de yapan Sarah Adina Smith tarafından uyarlandı. Smith, “Hanna” ve “Legion”daki yönetmenlik çalışmalarıyla kendisini şimdiden takip edilen bir isim haline getirdi. Hanna, ona yalnızca bir yönetici yapımcı titri sağlamakla kalmadı, aynı zamanda Amazon Studios ile sağlam bir ilişki kurmasına da yardımcı oldu.

    Filmde, Diana Silvers ve Kristine Froseth, hızla değişen bir yaşam tarzıyla karşı karşıya kalan dansçıları canlandırıyor. Silvers, özellikle “Booksmart” ve “Ma”da yer alan birkaç yüksek profilli performans sergiledi ve tırmanışına ivme kazandırdı. Froseth, daha önce  “Looking for Alaska”da birlikte çalışmış olduğu yönetmen Adina Smith'e yabancı değil.

    Filmin paylaşılan resmi özetine göre; Kate Sanders, düşük gelirli statüsünden dolayı Paris, Fransa'daki prestijli bir bale okuluna katılmak için burs alan Virginia'lı, hırslı ve yetenekli bir balerindir. Acımasız, uluslararası üne sahip kuruma vardığında, kendine güveni ve duygusal gücü, yakın zamanda kardeşini (ve dans partnerini) intihar nedeniyle kaybetmiş güzel, gizemli bir dansçı olan Marine Durand tarafından test edilir. İlk başta karşı karşıya gelseler de Kate ve Marine'nin ilişkisi, okulun en büyük ödülünü kazanmak için her şeyi riske atarken, yalanlar, cinsel uyanış ve nihayetinde duygusal atılımlarla dolu bir yola girer.

    Efsanevi aktris Jacqueline Bisset de “Birds Of Paradise”ta rol alıyor. Film, 24 Eylül'de Prime Video'da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top