Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
Eric Kripke
facebookTweet
Görev Senarist, İdari yapımcı, Yaratıcı Daha fazlası
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 24 Nisan 1974
Yaş 45
14
yıllık kariyer
9
film ve dizi

Filmografi

The Boys
The Boys
2019
Timeless
Timeless
2016
Kader Ajanları
Kader Ajanları
4 Mart 2011
Karabasan
Karabasan
13 Mayıs 2005
Tarzan
Tarzan
2003
Tüm filmografisi

Haber

NBC’den Yeni Dizi: Time
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
22 Ocak 2016 Cuma
Revolution Hayranlarına Müjdeli Haber!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
16 Nisan 2015 Perşembe
Yayından kaldırılan Revolution hikayesi başka bir platformda devam edecek...
Revolution'dan Uzun Fragman
HABERLER - TV Kanalları
7 Ağustos 2012 Salı
17 Eylül'de başlıyor..
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top