Beyazperdem
Gad Elmaleh
facebookTweet
Görev Oyuncu, Senarist
Uyruk Fransız
Doğum tarihi 19 Nisan 1971
Yaş 46
15
yıllık kariyer
17
film ve dizi

Filmografi

Hard
Hard
2015
Günlerin Köpüğü
Günlerin Köpüğü
24 Mayıs 2013
Diktatör
Diktatör
18 Mayıs 2012
Kapital
Kapital
28 Şubat 2014
Jack ve Jill
Jack ve Jill
10 Şubat 2012
Paris'te Gece Yarısı
Paris'te Gece Yarısı
30 Eylül 2011
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

149 Fotoğraf
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top