Beyazperdem
    Gary Farmer
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Gary Dale Farmer

    Uyruk Kanadalı
    Doğum tarihi 12 Haziran 1953
    Yaş 66
    26
    yıllık kariyer
    14
    film ve dizi

    Filmografi

    Düş ve Gerçek
    Düş ve Gerçek
    2 Mayıs 2014
    Blackstone
    Blackstone
    2012
    Oyum Kime
    Oyum Kime
    12 Eylül 2008
    The Border
    The Border
    2008
    Mutant X
    Mutant X
    2003
    Tersyüz
    Tersyüz
    21 Şubat 2003
    Komplo
    Komplo
    23 Kasım 2001
    Milo’nun Doğumu
    Milo’nun Doğumu
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top