Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Semir Aslanyürek
    facebookTweet
    Görev Senarist, Yönetmen, Oyuncu
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 15 Ağustos 1956
    Yaş 64
    18
    yıllık kariyer
    8
    film ve dizi

    Filmografi

    Kaos
    Kaos
    3 Mayıs 2019
    Yolculuk
    Yolculuk
    22 Nisan 2016
    Asfalt Çiçekleri
    Asfalt Çiçekleri
    21 Kasım 2014
    Lal
    Lal
    25 Nisan 2014
    7 Avlu
    7 Avlu
    18 Şubat 2011
    Eve Giden Yol 1914
    Eve Giden Yol 1914
    22 Aralık 2006
    Filler ve Çimen
    Filler ve Çimen
    5 Ocak 2001
    Şellale
    Şellale
    16 Kasım 2001
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    Yılmaz Güney Hayranı Dostların Macerası: Lal
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    26 Mart 2014 Çarşamba
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top