Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
Cansu Dere
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Türk
12
yıllık kariyer
11
film ve dizi

Filmografi

Şahsiyet
Şahsiyet
2018
Anne
Anne
2016
El Yazısı
El Yazısı
23 Mart 2012
Ezel
Ezel
2010
Acı Aşk
Acı Aşk
18 Aralık 2009
Yahşi Batı
Yahşi Batı
1 Ocak 2010
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

17 Fotoğraf

Haber

Yılın Yıldızları Ödülleri Belli Oldu!
HABERLER - Festival ve Ödüller
11 Ocak 2019 Cuma
GQ Türkiye Men Of The Year Ödülleri Sahiplerini Buldu
HABERLER - Gündemdeki Diziler
16 Şubat 2017 Perşembe
Yılın erkekleri ve yılın kadını…
Cansu Dere’nin Yeni Projesi Belli Oldu
HABERLER - Gündemdeki Diziler
23 Ağustos 2016 Salı
Yeni bir uyarlama geliyor
12 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top