Beyazperdem
Dakota Goyo
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Kanadalı
Doğum tarihi 22 Ağustos 1999 (Toronto, Kanada)
Yaş 19
5
yıllık kariyer
9
film ve dizi

Filmografi

Nuh: Büyük Tufan
Nuh: Büyük Tufan
3 Nisan 2014
Karanlıktan Gelen
Karanlıktan Gelen
31 Mayıs 2013
Efsane Beşli
Efsane Beşli
11 Ocak 2013
Thor
Thor
29 Nisan 2011
Çelik Yumruklar
Çelik Yumruklar
7 Ekim 2011
Happy Town
Happy Town
2010
Defendor
Defendor
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

15 Fotoğraf
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top