Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Dakota Goyo
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Kanadalı
    Doğum tarihi 22 Ağustos 1999 (Toronto, Kanada)
    Yaş 20
    5
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    Nuh: Büyük Tufan
    Nuh: Büyük Tufan
    3 Nisan 2014
    Karanlıktan Gelen
    Karanlıktan Gelen
    31 Mayıs 2013
    Efsane Beşli
    Efsane Beşli
    11 Ocak 2013
    Thor
    Thor
    29 Nisan 2011
    Çelik Yumruklar
    Çelik Yumruklar
    7 Ekim 2011
    Happy Town
    Happy Town
    2010
    Defendor
    Defendor
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    15 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top