Beyazperdem
Hugo Weaving
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Hugo Wallace Weaving

Uyruk Avustralyalı
Doğum tarihi 4 Nisan 1960 (İbadan, Nijerya)
Yaş 57
29
yıllık kariyer
28
film ve dizi

Filmografi

Mortal Engines
Mortal Engines
14 Aralık 2018
Savaş Vadisi
Savaş Vadisi
25 Kasım 2016
Düşlerin Terzisi
Düşlerin Terzisi
6 Kasım 2015
Fırtınanın Ortasında
Fırtınanın Ortasında
17 Temmuz 2015
Dönüş
Dönüş
14 Kasım 2014
Bulut Atlası
Bulut Atlası
26 Ekim 2012
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

39 Fotoğraf

Haber

Benedict Cumberbatch’in Yeni Dizisinde Kadro Genişliyor
HABERLER - Gündemdeki Diziler
11 Temmuz 2017 Salı
Hem DC Hem de Marvel Evreninde Yer Almış 17 Oyuncu!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
18 Nisan 2016 Pazartesi
Hangi Hollywood yıldızları hem Dc hem Marvel kahramanı oldu?
Nicole Kidman Çocuklarının Peşinde!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
30 Nisan 2015 Perşembe
Strangerland filminden ilk fragman yayınlandı!
5 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top