Beyazperdem
    Jale Arıkan
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    Doğum tarihi 22 Ağustos 1965
    Yaş 54
    18
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    Bağlılık Aslı
    Bağlılık Aslı
    20 Eylül 2019
    Kaçış
    Kaçış
    22 Aralık 2016
    Taş
    Taş
    13 Ekim 2017
    Veda
    Veda
    2012
    Zerre
    Zerre
    12 Nisan 2013
    Zenne
    Zenne
    13 Ocak 2012
    Tüm filmografisi

    Haber

    46. SİYAD Ödülleri Sahiplerini Buldu!
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    21 Ocak 2014 Salı
    Zerre'ye Moskova'dan İki Büyük Ödül
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    30 Haziran 2013 Pazar
    Moskova Film Festivali’nde En İyi Film ve En İyi Kadın Oyuncu ödülleri ''Zerre''nin oldu.
    ''Zerre'' Moskova Film Festivali'nde Yarışacak
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    18 Haziran 2013 Salı
    Erdem Tepegöz'ün filmi ''Zerre'' festivalin ana yarışmasına seçildi.
    10 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top