Beyazperdem
Jale Arıkan
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
Doğum tarihi 22 Ağustos 1965
Yaş 53
18
yıllık kariyer
9
film ve dizi

Filmografi

Kaçış
Kaçış
22 Aralık 2016
Taş
Taş
13 Ekim 2017
Veda
Veda
2012
Zerre
Zerre
12 Nisan 2013
Zenne
Zenne
13 Ocak 2012
Avcı
Avcı
6 Mart 1998
Tüm filmografisi

Haber

46. SİYAD Ödülleri Sahiplerini Buldu!
HABERLER - Festival ve Ödüller
21 Ocak 2014 Salı
Zerre'ye Moskova'dan İki Büyük Ödül
HABERLER - Festival ve Ödüller
30 Haziran 2013 Pazar
Moskova Film Festivali’nde En İyi Film ve En İyi Kadın Oyuncu ödülleri ''Zerre''nin oldu.
''Zerre'' Moskova Film Festivali'nde Yarışacak
HABERLER - Festival ve Ödüller
18 Haziran 2013 Salı
Erdem Tepegöz'ün filmi ''Zerre'' festivalin ana yarışmasına seçildi.
10 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top