Beyazperdem
    Rüçhan Çalışkur
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    11
    yıllık kariyer
    16
    film ve dizi

    Filmografi

    Borç
    Borç
    29 Kasım 2018
    Elveda Katya
    Elveda Katya
    21 Aralık 2012
    Rüzgarlar
    Rüzgarlar
    21 Haziran 2013
    Zerre
    Zerre
    12 Nisan 2013
    Türkan
    Türkan
    19 Mayıs 2011
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Haber

    Klak'ta Bu Hafta!
    HABERLER - Sektörden
    21 Haziran 2013 Cuma
    ''Zerre'' Moskova Film Festivali'nde Yarışacak
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    18 Haziran 2013 Salı
    Erdem Tepegöz'ün filmi ''Zerre'' festivalin ana yarışmasına seçildi.
    ''Zerre''nin Galası Ankara'da Yapıldı
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    11 Nisan 2013 Perşembe
    Eleştirmenlerden tam not alan film yarın vizyona giriyor...
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top