Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
Rüçhan Çalışkur
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
11
yıllık kariyer
16
film ve dizi

Filmografi

Borç
Borç
29 Kasım 2018
Elveda Katya
Elveda Katya
21 Aralık 2012
Rüzgarlar
Rüzgarlar
21 Haziran 2013
Zerre
Zerre
12 Nisan 2013
Türkan
Türkan
19 Mayıs 2011
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Haber

Klak'ta Bu Hafta!
HABERLER - Sektörden
21 Haziran 2013 Cuma
''Zerre'' Moskova Film Festivali'nde Yarışacak
HABERLER - Festival ve Ödüller
18 Haziran 2013 Salı
Erdem Tepegöz'ün filmi ''Zerre'' festivalin ana yarışmasına seçildi.
''Zerre''nin Galası Ankara'da Yapıldı
HABERLER - Gündemdeki Filmler
11 Nisan 2013 Perşembe
Eleştirmenlerden tam not alan film yarın vizyona giriyor...
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top