Beyazperdem
Erol Günaydın
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Türk
Doğum tarihi 16 Nisan 1933
Ölümü 15 Ekim 2012 79 yaşında
40
yıllık kariyer
21
film ve dizi

Filmografi

En Mutlu Olduğum Yer
En Mutlu Olduğum Yer
9 Nisan 2010
7 Kocalı Hürmüz
7 Kocalı Hürmüz
20 Kasım 2009
Güneşi Gördüm
Güneşi Gördüm
12 Mart 2009
Kanal-İ-Zasyon
Kanal-İ-Zasyon
23 Ekim 2009
Orada
Orada
25 Aralık 2009
Destere
Destere
20 Kasım 2008
Lodos
Lodos
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Haber

Erol Günaydın'ı Kaybettik!
HABERLER - Sanatçılar
15 Ekim 2012 Pazartesi
Yeşilçam'ın Çınarları
HABERLER - Özel Dosyalar
22 Ağustos 2012 Çarşamba
Cüneyt Türel, Ekrem Bora, Meral Okay, Metin Erksan ve en sonunda da Müşfik Kenter... Türk sinemasına ve tiyatroya yıllarını...
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top