Beyazperdem
Colin Salmon
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 6 Aralık 1962
Yaş 56
26
yıllık kariyer
36
film ve dizi

Filmografi

Krypton
Krypton
2019
Ölümcül Makineler
Ölümcül Makineler
6 Aralık 2018
Kod Adı : Londra
Kod Adı : Londra
4 Mart 2016
Suçlu
Suçlu
15 Nisan 2016
Limitless
Limitless
2015
Some Girls
Some Girls
2013
Arrow
Arrow
2012
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Bonus videolar

Interview 1 - English 4:00
1 gösterim

Fotoğraflar

30 Fotoğraf
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top