Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Colin Salmon
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 6 Aralık 1962
    Yaş 57
    26
    yıllık kariyer
    36
    film ve dizi

    Filmografi

    Krypton
    Krypton
    2019
    Ölümcül Makineler
    Ölümcül Makineler
    6 Aralık 2018
    Kod Adı : Londra
    Kod Adı : Londra
    4 Mart 2016
    Suçlu
    Suçlu
    15 Nisan 2016
    Limitless
    Limitless
    2015
    Some Girls
    Some Girls
    2013
    Arrow
    Arrow
    2012
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Interview 1 - English 4:00
    1 gösterim

    Fotoğraflar

    37 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top