Beyazperdem
    Graham King
    facebookTweet
    Görev Yapımcı, İdari yapımcı, Uygulayıcı Yapımcı Daha fazlası
    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 19 Aralık 1961
    Yaş 57

    Filmografi

    Bohemian Rhapsody
    Bohemian Rhapsody
    1 Kasım 2018
    Tomb Raider
    Tomb Raider
    15 Mart 2018
    5. Dalga
    5. Dalga
    4 Mart 2016
    Müttefik
    Müttefik
    1 Aralık 2016
    Silence
    Silence
    21 Nisan 2017
    Jersey Boys
    Jersey Boys
    Vizyon tarihi belirsiz
    Dünya Savaşı Z
    Dünya Savaşı Z
    21 Haziran 2013
    Karanlık Gölgeler
    Karanlık Gölgeler
    15 Haziran 2012
    Tüm filmografisi

    Haber

    Lara Croft Aramıza Dönüyor!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    26 Şubat 2015 Perşembe
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top