Beyazperdem
Michael Hirst
facebookTweet
Görev Senarist, İdari yapımcı, Yaratıcı
Uyruk İngiliz
17
yıllık kariyer
7
film ve dizi

Filmografi

Vikings
Vikings
2015
Camelot
Camelot
2011
The Tudors
The Tudors
2010
Elizabeth: Altın Çağ
Elizabeth: Altın Çağ
23 Kasım 2007
Elizabeth
Elizabeth
11 Aralık 1998
Madame Tussaud
Madame Tussaud
Pek yakında
The Borgias
The Borgias
Pek yakında
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Haber

Vikings’te Jonathan Rhys Meyers’ın Rolünün Detayları Belli Oldu
HABERLER - Gündemdeki Diziler
27 Ocak 2017 Cuma
Michael Hirst’ten açıklama var
Vikings'in Dördüncü Sezonunda Kadroya Eklenenler!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
6 Mayıs 2015 Çarşamba
Yeni sezonda üç yeni isim
6 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top