Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Ali Poyrazoğlu
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    43
    yıllık kariyer
    14
    film ve dizi

    Filmografi

    Erkekler
    Erkekler
    20 Aralık 2013
    Ayın Karanlık Yüzü
    Ayın Karanlık Yüzü
    15 Nisan 2005
    Abdülhamit Düşerken
    Abdülhamit Düşerken
    18 Nisan 2003
    O Şimdi Asker
    O Şimdi Asker
    21 Mart 2003
    9
    9
    15 Kasım 2002
    Yer Çekimli Aşklar
    Yer Çekimli Aşklar
    Vizyon tarihi belirsiz
    Arkadaşım Şeytan
    Arkadaşım Şeytan
    Vizyon tarihi belirsiz
    Asiye Nasıl Kurtulur?
    Asiye Nasıl Kurtulur?
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    11 Fotoğraf

    Haber

    Ünlü Dublaj Sanatçılarına Yakından Bakın!
    HABERLER - Sektörden
    26 Haziran 2016 Pazar
    Pek Yakında: "Erkekler" Filmi 20 Aralık'ta Vizyonda!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    11 Aralık 2013 Çarşamba
    Fikret Kuşkan ve Ali Poyrazoğlu'nun başrolünde olduğu Komedi - Dram filmi "Erkekler" iddialı geliyor.
    Yeşilçam'ın Çınarları
    HABERLER - Özel Dosyalar
    22 Ağustos 2012 Çarşamba
    Cüneyt Türel, Ekrem Bora, Meral Okay, Metin Erksan ve en sonunda da Müşfik Kenter... Türk sinemasına ve tiyatroya yıllarını...
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top