Beyazperdem
    İlker Aksum
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 23 Mayıs 1971 ( İstanbul)
    Yaş 48
    13
    yıllık kariyer
    18
    film ve dizi

    Biyografi

    1971’de İstanbul’da dünyaya gelen İlker Aksum, Ankara’da konservatuar eğitimi aldıktan sonra İstanbul’a geldi. 2006’da ilk sinema filmi olan, Durul ve Yağmur Taylan kardeşlerin yönettiği Küçük Kıyamet’le 28. SİYAD Türk Sineması Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu. Çok sayıda tiyatro oyunu ve televizyon dizisinde rol alan Aksum, Bizim Büyük Çaresizliğimiz’le ilk defa bir sinema filminde başrolde yer aldı.

    Filmografi

    7. Koğuştaki Mucize
    7. Koğuştaki Mucize
    11 Ekim 2019
    Hedefim Sensin
    Hedefim Sensin
    29 Kasım 2018
    Her Şey Seninle Güzel
    Her Şey Seninle Güzel
    15 Kasım 2018
    Aşk Olsun
    Aşk Olsun
    10 Nisan 2015
    Çarşı Pazar
    Çarşı Pazar
    27 Şubat 2015
    Çilek
    Çilek
    19 Eylül 2014
    20 Dakika
    20 Dakika
    2013
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    15 Fotoğraf

    Haber

    Çilek Tadında Bir Aksiyon!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    11 Eylül 2014 Perşembe
    Halil Sezai'nin ilk yapımcılığının mahsulü Çilek, 19 Eylül'de vizyonda!
    İki Türk Dizisi Emmy Yolcusu!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    21 Mart 2014 Cuma
    Karadayı ve 20 Dakika, Emmy’ye aday olabilir.
    11 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top