Beyazperdem
Fatih Al
facebookTweet
Görev Oyuncu, Söz yazarı
Uyruk Undefined
12
yıllık kariyer
10
film ve dizi

Biyografi

1976’de Ankara’da doğan Fatih Al, oyunculuğa tiyatro sahnesinde adım attı. Sinemada Mehmet Eryılmaz imzalı Hazan Mevsimi: Bir Panayır Hikâyesi filmiyle dikkat çeken Al, tiyatro çalışmalarının yanı sıra televizyon dizilerinde de rol almaya devam ediyor.

Filmografi

Sofra Sırları
Sofra Sırları
16 Şubat 2018
Sonsuz Aşk
Sonsuz Aşk
24 Mart 2017
Sol Şerit
Sol Şerit
25 Mart 2016
Misafir
Misafir
20 Mayıs 2016
Uzaklarda Arama
Uzaklarda Arama
27 Kasım 2015
Daire
Daire
7 Şubat 2014
Evdeki Yabancılar
Evdeki Yabancılar
9 Ağustos 2013
Tüm filmografisi

Haber

Kanatsız Kuşlar Başlıyor!
HABERLER - Gündemdeki Diziler
9 Mayıs 2017 Salı
Daire Filminin Afişi Belli Oldu!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
28 Ocak 2014 Salı
Yönetmenliğini Atil İnanç'ın üstlendiği Daire filminin ana afişi belli oldu!
Daire Filmi İçin Indiegogo Kampanyası
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
16 Ağustos 2013 Cuma
Post Produksiyon çalışmaları devam eden filme destek verecek sinemaseverler aranıyor.
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top