Beyazperdem
Macit Koper
facebookTweet
Görev Oyuncu, Senarist
Uyruk Undefined
42
yıllık kariyer
19
film ve dizi

Filmografi

İftarlık Gazoz
İftarlık Gazoz
29 Ocak 2016
İçimdeki İnsan
İçimdeki İnsan
27 Mart 2015
Küçük Günahlar
Küçük Günahlar
6 Mayıs 2011
Son Cellat
Son Cellat
7 Kasım 2008
Karşılaşma
Karşılaşma
26 Aralık 2003
Baba
Baba
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Haber

Restore Edilmiş "Anayurt Oteli" İstanbul Film Festivali’nde!
HABERLER - Festival ve Ödüller
10 Ocak 2017 Salı
36. İstanbul Film Festivali Sinema Onur Ödülleri Belirlendi!
HABERLER - Festival ve Ödüller
23 Kasım 2016 Çarşamba
36. İstanbul Film Festivali’nin Sinema Onur Ödülleri sahipleri belirlendi.
Hayat Sevince Güzel’in İlk Bölümünden Renkli Kareler
HABERLER - Gündemdeki Diziler
8 Haziran 2016 Çarşamba
Tüm kadro Çeşme Kalesi’nde!
7 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top