Beyazperdem
    İbrahim Kendirci
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    10
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi

    Filmografi

    Kervan 1915
    Kervan 1915
    6 Ekim 2017
    Bizim Hikaye
    Bizim Hikaye
    27 Mart 2015
    Arkadaşlar Arasında
    Arkadaşlar Arasında
    20 Aralık 2013
    Nöbet
    Nöbet
    Pek yakında
    Sevdaluk
    Sevdaluk
    Pek yakında
    Tüm filmografisi

    Haber

    Rengarenk’in Ne Zaman Ekranlarda Olacağı Belli Oldu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    29 Haziran 2016 Çarşamba
    Rengarenk Sonunda Yüzünü Gösterdi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    13 Haziran 2016 Pazartesi
    Başlasın yaz ekranı
    Karagül Kadrosuna İki Yeni Oyuncu!
    HABERLER - Sanatçılar
    12 Ekim 2014 Pazar
    İbrahim Kendirci ve Bülent Polat kadroya dahil oldu.
    5 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top