Beyazperdem
İbrahim Kendirci
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
10
yıllık kariyer
7
film ve dizi

Filmografi

Kervan 1915
Kervan 1915
6 Ekim 2017
Bizim Hikaye
Bizim Hikaye
27 Mart 2015
Arkadaşlar Arasında
Arkadaşlar Arasında
20 Aralık 2013
Sevdaluk
Sevdaluk
Pek yakında
Tüm filmografisi film için filmografisini oyla!

Haber

Rengarenk’in Ne Zaman Ekranlarda Olacağı Belli Oldu
HABERLER - Gündemdeki Diziler
29 Haziran 2016 Çarşamba
Rengarenk Sonunda Yüzünü Gösterdi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
13 Haziran 2016 Pazartesi
Başlasın yaz ekranı
Karagül Kadrosuna İki Yeni Oyuncu!
HABERLER - Sanatçılar
12 Ekim 2014 Pazar
İbrahim Kendirci ve Bülent Polat kadroya dahil oldu.
5 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top