Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Sait Genay
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    Doğum tarihi 20 Mart 1953
    Yaş 67
    22
    yıllık kariyer
    16
    film ve dizi

    Filmografi

    Baraj
    Baraj
    2020
    Her Şey Seninle Güzel
    Her Şey Seninle Güzel
    16 Kasım 2018
    Sahipli
    Sahipli
    2017
    Aile İşi
    Aile İşi
    2016
    Seni Seven Ölsün
    Seni Seven Ölsün
    14 Ekim 2016
    Deccal
    Deccal
    24 Temmuz 2015
    Ya Nasip Ya Kısmet
    Ya Nasip Ya Kısmet
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top