Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Nicoletta Braschi
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yapımcı
    Uyruk İtalyan
    Doğum tarihi 19 Nisan 1960
    Yaş 59
    20
    yıllık kariyer
    5
    film ve dizi

    Filmografi

    Mutlu Lazzaro
    Mutlu Lazzaro
    28 Şubat 2019
    Kar ve Kaplan
    Kar ve Kaplan
    20 Ocak 2006
    Pinokyo
    Pinokyo
    7 Kasım 2003
    Hayat Güzeldir
    Hayat Güzeldir
    26 Şubat 1999
    Gizem Treni
    Gizem Treni
    10 Ağustos 2018
    Down by Law
    Down by Law
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    17 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top