Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
Rick Gonzalez
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 30 Haziran 1979
Yaş 39
18
yıllık kariyer
32
film ve dizi

Filmografi

Arrow
Arrow
2018
Rush (US)
Rush (US)
2014
Bad Girls
Bad Girls
2012
Bent
Bent
2012
Bones
Bones
2011
Lanetli Ruh
Lanetli Ruh
10 Ağustos 2012
The Closer
The Closer
2011
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

59 Fotoğraf

Haber

Sonbaharda Dönecek Dizilerin Kadrolarında Neler Oluyor?
HABERLER - Özel Dosyalar
20 Temmuz 2016 Çarşamba
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top