Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Daniel Bernhardt
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Dublör, Dövüş koreografı
    Uyruk İsviçreli
    Doğum tarihi 31 Ağustos 1965
    Yaş 55
    21
    yıllık kariyer
    14
    film ve dizi

    Filmografi

    Matrix 4
    Matrix 4
    22 Aralık 2021
    Alita: Savaş Meleği
    Alita: Savaş Meleği
    15 Şubat 2019
    Kaçış Planı 3
    Kaçış Planı 3
    12 Temmuz 2019
    Deadpool 2
    Deadpool 2
    18 Mayıs 2018
    John Wick 2
    John Wick 2
    10 Şubat 2017
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top