Beyazperdem
Kevin Macdonald
facebookTweet
Görev Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı Daha fazlası
Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 28 Ekim 1967
Yaş 51
13
yıllık kariyer
14
film ve dizi

Filmografi

Whitney
Whitney
15 Kasım 2018
11.22.63
11.22.63
2016
Kara Deniz
Kara Deniz
24 Nisan 2015
Seninle Yaşıyorum
Seninle Yaşıyorum
16 Mayıs 2014
Marley
Marley
9 Kasım 2012
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

8 Fotoğraf

Haber

Jude Law Batık Hazine Avında!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
3 Ekim 2014 Cuma
How I Live Now Filminden İlk Fragman
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
13 Ağustos 2013 Salı
Kevin Macdonald'ın yönettiği filmin ilk fragmanı yayınlandı.
'Dünyada Bir Gün' YouTube'da Gösterimde!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
2 Kasım 2011 Çarşamba
192 ülkeden gönderilen 80.000'den fazla ve toplamda 4.500 saati bulan kısa filmlerden oluşturulan belgesel seyirci karşısında...
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top