Hesabım
    Poyraz Karayel
    4. Sezon
    Puanım :
    Poyraz Karayel

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    112 Fotoğraf | 19 Video
    İlker Aksum
    İlker Aksum
    Poyraz Karayel 82.Bölüm Fragmanı 1:07
    Poyraz Karayel 82.Bölüm Fragmanı
    850 gösterim
    Poyraz Karayel 81.Bölüm Fragmanı 0:17
    Poyraz Karayel 81.Bölüm Fragmanı
    98 gösterim
    Poyraz Karayel 80.Bölüm Fragmanı 1:02
    Poyraz Karayel 80.Bölüm Fragmanı
    76 gösterim
    • Fotoğraf Poyraz Karayel
    • Fotoğraf Poyraz Karayel
    • Fotoğraf Poyraz Karayel
    • Fotoğraf Poyraz Karayel
    • Fotoğraf Poyraz Karayel
    • Fotoğraf Poyraz Karayel
    • Fotoğraf Poyraz Karayel
    • Fotoğraf Poyraz Karayel
    • Fotoğraf Poyraz Karayel
    4. sezon bölümleri
    Poyraz Karayel 63.Bölüm
    S04E01 - Poyraz Karayel 63.Bölüm
    Poyraz Karayel’in ölümünün üzerinden iki yıl geçmiştir. Poyraz’ın yokluğu en başta Ayşegül olmak üzere herkesi derinden sarsmış, hayatlarını altüst etmiştir. Evlatlarını peş peşe yitiren Bahri Umman artık daha katı biri olmuş, keskin kararlar vermektedir. Zülfikar ise ağabeyinin öldüğüne bir türlü inanmayan, bu takıntısı hem ilişkilerini hem de sağlığını tehdit eden Meltem için endişelidir.
    Poyraz Karayel 64.Bölüm
    S04E02 - Poyraz Karayel 64.Bölüm
    Poyraz Karayel iki yılın ardından Ayşegül’ün düğününde ortaya çıkmıştır. Poyraz’ın cehennem gibi geçen o iki yılda yaşadıkları ve dönüşünün sır perdesi aralanırken sadece Ayşegül değil Poyraz da şoktadır. Çünkü Ayşegül evlenmiştir üstelik Poyraz’ı kolay kolay kabul edemeyeceği bir görev beklemektedir.
    Poyraz Karayel 65.Bölüm
    S04E03 - Poyraz Karayel 65.Bölüm
    Sinan’la birlikte kaçmak üzere olan Poyraz, İsa’nın bindiği otobüste gerçekleşen patlamayla kalakalır. Poyraz, saldırının izini sürmeye girişir. Umman ailesi İsa’nın başına gelenlerle kahrolurken Bahri ve Poyraz’ın yüzleşme vakti gelmiştir.
    Poyraz Karayel 66.Bölüm
    S04E04 - Poyraz Karayel 66.Bölüm
    Poyraz, Ayşegül’ü şok ederek gizli kimliğiyle Sayguner evindeki görevine başlar. Ama bu gizli görevden Ayşegül kadar Bahri de hoşlanmaz.
    Poyraz Karayel 67.Bölüm
    S04E05 - Poyraz Karayel 67.Bölüm
    Poyraz şahit olduğu gazeteci cinayetinin hemen ardından soluğu Ayşegül’ün yanında alır. Ancak Ayşegül, Poyraz’ın Çınar’la ilgili söylediklerine inanmaz. Zülfikar ve Meltem, önce Umman evine gelen polisleri atlatmaya sonra da saklanacak bir yer bulmaya niyetlidir.
    Poyraz Karayel 68.Bölüm
    S04E06 - Poyraz Karayel 68.Bölüm
    Poyraz ve Ayşegül ilk kez birbirlerinin acı dolu iki yılını öğrenmiş, özlemle sarılmışlardır. Ama kötü sürprizler yüzünden çok uzun hasret gideremezler. İsa’ya acil olarak karaciğer nakli yapılması gerekmektedir. Uygun verici bulunamazken İsa’nın zamanı azalmaktadır.
    Poyraz Karayel 69.Bölüm
    S04E07 - Poyraz Karayel 69.Bölüm
    Poyraz ve Ayşegül, Çınar’ın İsa için ciğerini vereceği haberiyle kalakalırlar. Fakat olaylar Çınar’ın beklediği gibi gitmez. Çınar’ın doktordan duydukları herkesin mutluluğunu yarım bırakır. Ama Çınar, geçmişindeki günahının vicdan azabıyla Nevra’ya rağmen her riski göze almaya kararlıdır.
    Poyraz Karayel 70.Bölüm
    S04E08 - Poyraz Karayel 70.Bölüm
    Poyraz, asansörde bir ölüm kalım savaşı veren Ayşegül'ü kendi hayatını tehlikeye atarak ölümün kıyısından çekip alır. Ayşegül olanların şokunu atlatmaya çalışırken hastaneden gelen Çınar’ın ameliyat haberi Ayşegül için yeni bir şok olur.
    Poyraz Karayel 71.Bölüm
    S04E09 - Poyraz Karayel 71.Bölüm
    Yavuz’un ölümünün ardından Poyraz, o evdeki görevinin sonuna geldiğini düşünmektedir. Ancak Eda asıl görevin kayıp ajan Kerem'i bulmak olduğu ve evden ayrılamayacakları konusunda ısrarcıdır. Eda’nın görev konusundaki bu ısrarı Poyraz’ın bir araştırmaya girmesine neden olur.
    Poyraz Karayel 72.Bölüm
    S04E10 - Poyraz Karayel 72.Bölüm
    Poyraz, Eda’nın ihanetiyle sarsılırken Eda, Kerem’i kurtarmak için Halil’i kaçırır ve bir kovalama başlar. Bu sırada Çınar, Meltem vasıtasıyla Poyraz’a çok yaklaşmıştır. Poyraz farkında olmasa da kimliğinin ortaya çıkma riskiyle karşı karşıyadır.
    Poyraz Karayel 73.Bölüm
    S04E11 - Poyraz Karayel 73.Bölüm
    Poyraz, kurnaz planıyla Kerem'i kıstırmış ama oyun henüz bitmemiştir. Ayşegül ise yaşadıklarının ardından gözyaşları içinde Poyraz'ın yanına koşar. Çınar, Ayşegül'le yüzleşirken Ayşegül’ün Nevra'nın tehditiyle ona döndüğünü öğrenir. Ama Nevra, Ayşegül'le ilgili çok daha büyük bir gerçeğe şahit olacaktır.
    Poyraz Karayel 74.Bölüm
    S04E12 - Poyraz Karayel 74.Bölüm
    Poyraz, aradıkları ismin Nevra olduğunu ortaya çıkarmıştır. Artık kendisine göre daha fazla ajanlık görevine devam etmesinin gereği yoktur. Poyraz istifa eder. Ayşegül, Poyraz ve Sinan yepyeni bir hayata adım atarlar.
    Poyraz Karayel 75.Bölüm
    S04E13 - Poyraz Karayel 75.Bölüm
    Poyraz, Çınar’ın planıyla ölümle burun buruna gelir. Üstelik Çınar artık Poyraz’ın kimliğini öğrenmiştir. Poyraz, Çınar ve Nevra’nın karşısına dikilir. Kozlarını nihayet paylaşırlar. Ama Çınar’ın Poyraz’ı bu kadar kolay rahat bırakmaya niyeti yoktur. Poyraz’ın sevdiklerine zarar vererek ondan intikam almaya karar verir.
    Poyraz Karayel 76.Bölüm
    S04E14 - Poyraz Karayel 76.Bölüm
    Eda’nın Poyraz’ı baştan çıkarma görevinden habersiz olan Ayşegül ve Poyraz evlerinin kapılarını Eda’ya açarlar. Eda kızına ulaşmak için Poyraz’ı tavlamanın yollarını aramaya başlar. Nevra'nın verdiği görevi yerine getirmek isteyen Mümtaz'ın, Poyraz'ın yardımına ihtiyacı vardır. Ancak kalkıştıkları işin sonu hiç de bekledikleri gibi olmayacaktır.
    Poyraz Karayel 77.Bölüm
    S04E15 - Poyraz Karayel 77.Bölüm
    Eda, Poyraz ve Ayşegül’e kurduğu tuzakla Nevra’nın gözüne girmiştir. Nevra, Eda’nın kızını görmesine izin verir. Ancak Nevra’nın Eda ile işi bitmemiştir. Eda’nın yeni görevi Bahri’ye adım adım yaklaşan Savaş ile ilgilidir.
    Poyraz Karayel 78.Bölüm
    S04E16 - Poyraz Karayel 78.Bölüm
    Poyraz, Sinan ve Ayşegül’ü kurtarmak için çektiği fotoğrafları Girişim’e götürmek zorundadır. Poyraz için bir zamanla yarış başlar. Ayşegül ve Sinan’ın kaçırılmasından Nevra’yı sorumlu tutan Bahri ise Girişim’in gözden çıkardığı Nevra’nın evini basar.
    Poyraz Karayel 79.Bölüm
    S04E17 - Poyraz Karayel 79.Bölüm
    Poyraz, Sinan'ı kurtarmak için insanüstü bir mücadeleye girer. Eda, Zülfikar, Taşkafa da ona yardım etmek için ellerinden geleni yaparlar. Ama Poyraz’ın tüm çabalarına rağmen Sinan’ı bir ölüm-kalım mücadelesi beklemektedir.
    Poyraz Karayel 80.Bölüm
    S04E18 - Poyraz Karayel 80.Bölüm
    Yeni hedeflerine doğru hız kesmeden harekete geçerler. Fakat önlerine hiç beklemedikleri engeller çıkacaktır. Bu arada Poyrazlar hedeflerinin peşinde ilerlerken Ayşegül, Songül, Ümran ve Meltem onların çevirdiği gizli kapaklı işlerden huylanmaya başlar. Poyrazlar için ikili hayatlarını gizlice sürdürmeye çalışmak giderek zorlaşmaktadır.
    Poyraz Karayel 81.Bölüm
    S04E19 - Poyraz Karayel 81.Bölüm
    Poyraz ve arkadaşları bu kez kolay kurtulamayacakları bir belanın içindedirler. Ancak Girişim'in elinde ölümü beklerlerken hiç ummadıkları biri yardımlarına yetişir. Bu arada Zülfikar nihayet Meltem’e olanların gerçek sorumlusunun Çınar olduğunu öğrenir ve Çınar’dan hesap sormak için harekete geçer.
    Poyraz Karayel 82.Bölüm Final
    S04E20 - Poyraz Karayel 82.Bölüm Final
    Ayşegül ölümle burun buruna gelen babası için düşünmeden ateşe atlar. Ama Ayşegül ve Bahri içeride mahsur kalırlar. Poyrazlar son anda yetişerek onları dışarı çıkarmayı başarırlar. Fakat Bahri’nin durumu kritiktir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top