Hesabım
    Diriliş Ertuğrul
    4. Sezon
    Puanım :
    Diriliş Ertuğrul

    Sezon bilgisi:

    30 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    112 Fotoğraf | 29 Video
    Engin Altan Düzyatan
    Engin Altan Düzyatan
    Rolü : Ertuğrul
    Esra Bilgiç
    Esra Bilgiç
    Rolü : Halime
    Hülya Darcan
    Hülya Darcan
    Rolü : Hayme Ana
    Cengiz Coşkun
    Cengiz Coşkun
    Rolü : Turgut Alp
    Diriliş Ertuğrul 121.Bölüm Fragmanı 0:39
    Diriliş Ertuğrul 121.Bölüm Fragmanı
    1.157 gösterim
    Diriliş Ertuğrul 120.Bölüm Fragmanı 0:32
    Diriliş Ertuğrul 120.Bölüm Fragmanı
    979 gösterim
    Diriliş Ertuğrul 119.Bölüm Fragmanı 0:34
    Diriliş Ertuğrul 119.Bölüm Fragmanı
    842 gösterim
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    4. sezon bölümleri
    Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm
    S04E01 - Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm
    Ares ve Emir Saadettin amaçlarına ulaşmanın rahatlığı içerisindedir. Emir Saadettin bundan sonra daha rahat kendi iktidarını sağlayacaktır. Ares ise Türkleri bölgeden def etme planını gerçekleştirecektir. Peki Ares ve Emir Saadettin amaçlarına ulaşacak mı? Ertuğrul’un ölüm haberi Kayı Obasını dağıtacak mı?
    Diriliş Ertuğrul 93.Bölüm
    S04E02 - Diriliş Ertuğrul 93.Bölüm
    Ertuğrul’un tuzağa düşmesine sebep olan ve ondan kurtulduğu için rahatlayan Emir Saadeddin, kendi iktidarını sağlamlaştırmak için Candar Bey’in kardeşi Bahadır Bey’i Çavdar obasına getirtmiştir. Peki Bahadır Bey’in gelişi Çavdar Obası’nda nasıl karşılanacaktır? Aslıhan’ın bu durum karşısındaki tavrı ne olacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 94.Bölüm
    S04E03 - Diriliş Ertuğrul 94.Bölüm
    Simko ve Ertuğrul arasındaki kovalamacaya şahit olmuş ve durumu Ares’e bildirmiştir. Uzun bir kovalamacadan sonra Simko ve adamları, Ertuğrul ve kölelerin önünü kesmiş, Ertuğrul tam Simko ve adamlarını alt edecekken eşkıya başı Mihalis de adamlarıyla baskın yapmıştır. Şimdi iki düşman arasında sıkışan Ertuğrul ne yapacak? Onları bertaraf edip obasına varabilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 95.Bölüm
    S04E04 - Diriliş Ertuğrul 95.Bölüm
    Bahadır tarafından omzundan hançerlenen Turgut’un tepkisi ne olacak? Çavdarlar ile Kayılar arasındaki ilişkiler bundan sonra nasıl gelişecek? Aslıhan Hatun ile Turgut, olanlar karşısında nasıl tavır gösterecek? Köpek bu gelişmeleri nasıl kullanacak? Hanlı Pazar’ı satıp göç etmeye karar veren Dündar Bey, pazarın satışı için Aslıhan Hatun’un amcası Bahadır Bey’le anlaşmıştı. Toyda bey seçilir seçilmez pazarı Bahadır Bey’e satacağını söyleyen Dündar Bey amacına ulaşabilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 96.Bölüm
    S04E05 - Diriliş Ertuğrul 96.Bölüm
    Çavdar beylerini biat ettirip Hanlı Pazar’ı almaya giden Bahadır Bey, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Beyliği ve Hanlı Pazar’ı alabilecek mi? Ertuğrul ile aralarında nasıl bir münasebet gelişecek?
    Diriliş Ertuğrul 97.Bölüm
    S04E06 - Diriliş Ertuğrul 97.Bölüm
    Sultan tarafından Konya’ya çağırılan Emir Saadeddin’in bundan sonraki planı ne olacaktır? Tekfur Ares ile ittifakı devam edecek mi? Bahadır Bey’e karşı tavrı ne olacak? Ertuğrul’un Karacahisar Kalesi’ni fethetmesini engellemeye çalışacak mı?
    Diriliş Ertuğrul 98.Bölüm
    S04E07 - Diriliş Ertuğrul 98.Bölüm
    Ares’in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası’na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul’un oğlu Gündüz’le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul’un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 99.Bölüm
    S04E08 - Diriliş Ertuğrul 99.Bölüm
    Sultan Alaeddin tarafından azarlanan ve Turgut’la Aslıhan’ın kurtulduğunu öğrenen Emir Saadeddin büyük bir yıkım yaşamıştı. Sultan’dan Ertuğrul’a tuzak kuranları bulmak ve yeniden göze girmek için 3 ay mühlet isteyen Emir Saadeddin son gelişmeler karşısında nasıl bir plan devreye sokacak?
    Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm
    S04E09 - Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm
    Sultan Alaeddin’e sarayda hainler olduğunu, Turgut ve Aslıhan’ın zehirlenler ile kendisini zehirleyenlerin de bu hainlerle bağlantılı olduğunu söyleyen Emir Saadeddin, bunları bulup ifşa etmek için sultandan mühlet ve yetki almıştı. Ertuğrul’un bütün bildiklerini sultana anlatacağını düşünen ve hayatının tehlikede olduğunun farkında olan Emir Saadeddin, Sultan Alaeddin’i öldürmek için harekete geçmişti. Emir Saadeddin, sultanı öldürmek için ne gibi planlar yapacak? Bunun için kimlerle temas kuracak? Ertuğrul’la sultanın buluşmasını engelleyebilecek mi? Yoksa planında başarısız olup bütün oyunları açığa çıkacak mı? Gündüz’ün acısı, Kayı Obası’nda ne gibi bir tesir uyandıracak? Yüreğine evlat acısı düşen Halime ne yapacak? Ertuğrul, Gündüz’ü obaya getirebilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 101.Bölüm
    S04E10 - Diriliş Ertuğrul 101.Bölüm
    Tekfur Ares, Ertuğrul’un kaledeki askerlerin bir kısmını öldürüp Gündüz’ü kurtarmasından sonra kale kapılarının kapatılmasını emretmiş ve Türklerle savaşın başladığını söylemişti. Ares’in bu açık savaşa dair planları ne olacak? Ertuğrul’un kaleye taarruzunu engellemek için ne yapacak? Ertuğrul’u bu sefer de durdurabilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 102.Bölüm
    S04E11 - Diriliş Ertuğrul 102.Bölüm
    Ertuğrul Bey, kılıçların sustuğu, akıl oyunlarının konuştuğu bir cehennemin içindeydi. Peki, aklı onu bu cehennemin ateşinden koruyabilecek miydi? Karacadağ etekleri birçok Türkmen Obasına yurt olmuştu. Fakat aslen Tatar olan Çavdaroğlu Obası, aralarında en güçlü olanlarıydı.
    Diriliş Ertuğrul 103.Bölüm
    S04E12 - Diriliş Ertuğrul 103.Bölüm
    Bahadır’ı ortadan kaldırdıktan sonra Karacahisar Kalesi’ni fethetmek için önünde hiçbir engel kalmayan Ertuğrul nasıl bir plan ortaya koyacak? Kaleye açılan gizli geçitten girebilecek mi? Kalede ne gibi bir mukavemetle karşılaşacak? Kale fethedilebilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 104.Bölüm
    S04E13 - Diriliş Ertuğrul 104.Bölüm
    Ertuğrul’un bundan sonraki idare siyaseti ne olacaktır? Kaleyi fethetmesi Ertuğrul’a ne gibi mesuliyetler yükleyecek? Herşeyden önemlisi mparatordan gelecek tehditler ve saldırılara karşı ne gibi tedbirler alacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 105.Bölüm
    S04E14 - Diriliş Ertuğrul 105.Bölüm
    Ertuğrul fetihten sonra kale içinde yeni nizam dahilinde gerekli düzenlemeleri yapmıştır. Kendisine emanet olan Marya’yı ise Artuk’la evlendirmek istemiş ve iki tarafın da rızasını alarak Marya ve Artuk’u evlendirmiştir. Hayme Ana bu nikah sırasında fenalaşmış ve yere yığılmıştır. Hayme Ana Ertuğrul’un kolları arasında helallik dileyerek gözlerini yummuştur. Peki Hayme Ana yaşayacak mıdır? Akıbeti ne olacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 106.Bölüm
    S04E15 - Diriliş Ertuğrul 106.Bölüm
    Konya’ya varmadan Titan ve Angelos’un yolda kendisini kurtaracağını uman Ares kurtulabilecek mi? Ertuğrul, Konya yolunda ne gibi tehlikelerle karşılaşacak? Ares’i sultanın huzuruna sağ salim çıkarabilecek mi? Ares’in anlattıklarından sonra Emir Saadeddin’in gerçek yüzü ortaya çıkacak mı? Ertuğrul, Emir Saadeddin’i devirebilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 107.Bölüm
    S04E16 - Diriliş Ertuğrul 107.Bölüm
    Turgut, Ertuğrul’un buyruğuna ve Bamsı’nın ısrarlarına rağmen Çavdar Obası’nı Kayı Obası’na uzak bir yere kurmuştu. Bunu Marya aracılığıyla öğrenen Titan ve Angelos ise iki oba arasındaki yola baskın vermiş, Aslıhan ve Hafsa’yı ele geçirmişlerdi. Haberi duyduktan sonra çılgına dönen Bamsı, Turgut’u suçlamış, ikili arasındaki gerilim artmıştı. Bamsı ve Turgut, Aslıhan ile Hafsa’yı kurtarabilecek mi? Hamile olan Hafsa’ya ne olacak? Bebeğini kaybedecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm
    S04E17 - Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm
    Emir Saadettin, Ertuğrul’un Göktuğ’u öldürüp kendisine göz dağı vermesinden sonra ne yapacak? Ertuğrul’a mani olmak ve onu ortadan kaldırmak için ne gibi bir plan yapacak? Sultana da kinli olan Emir Saadettin, ondan intikam alabilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm
    S04E18 - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm
    Emir Saadeddin tarafından Karacahisar Kalesi’ne gönderilen Kaledar Günalp Bey’in kaledeki icraatı ne olacak? Artuk, Turgut ve Bamsı, Kaledar Günalp Bey’e karşı ne yapacak? Ertuğrul’un tutuklanması ve Günalp Bey’in gelişi, Kayıları nasıl etkileyecek?
    Diriliş Ertuğrul 110.Bölüm
    S04E19 - Diriliş Ertuğrul 110.Bölüm
    Ertuğrul Bey’in davetiyle obaya gelen ağabeyi Sungurtekin, kardeşinin Sultan Alaeddin’i öldürmek suçuyla zindana atıldığını öğrenince harekete geçti. Turgut, Bamsı ve Artuk Bey’i kurtarmak için gizlice kaleye giren Sungurtekin, Günalp’in askerleri tarafından yakalanarak zindana atıldı. Günalp, onlarında idam edilmesi için emir verdi. Öte yandan Sultan Gıyaseddin, babası Sultan Alaeddin’in Mahperi Hatun, Altunaba ve Köpek’in planıyla öldürüldüğünü öğrenince çılgına döndü.
    Diriliş Ertuğrul 111.Bölüm
    S04E20 - Diriliş Ertuğrul 111.Bölüm
    Emir Saadettin’e koşulsuz itaati yüzünden gaflet içine düşen Günalp, içine düştüğü bu durumu anlayabilecek mi? Günalp ve Kritos’un akıbeti ne olacak? Ahmet, verilen vazifeyi yerine getirebilecek ve Emir Saadettin’in güvenini yeniden kazanabilecek mi? Söğüt’e göçme hususunda Kayılar ve Çavdarlar arasında yaşanan anlaşmazlık ve Aslıhan’ın endişeleri nereye varacak? Turgut ve Aslıhan arasındaki gerginlik ne olacak?
    Diriliş Ertuğrul 112.Bölüm
    S04E21 - Diriliş Ertuğrul 112.Bölüm
    Ertuğrul, Köpek’in kendisine karşı çevirdiği oyunların üstesinden gelebilecek mi? Uç beyliğinin Ertuğrul’dan Günalp’a geçmesiyle, bu ikili arasındaki ilişki nereye varacak? Ahmet, Köpek’in yanında neler yapacak? Marya’nın akıbeti ne olacak?
    Diriliş Ertuğrul 113.Bölüm
    S04E22 - Diriliş Ertuğrul 113.Bölüm
    Aslıhan’ın ağır bir şekilde yaraladığı Köpek ölecek mi? Günalp, yaşanan bu hadiseyi öğrendiğinde nasıl bir hamle yapacak?
    Diriliş Ertuğrul 114.Bölüm
    S04E23 - Diriliş Ertuğrul 114.Bölüm
    Ertuğrul, Hüsameddin Karaca ile bir olup Köpek’in cezasını kesebilecek mi? Aslıhan’ın intikamı alınabilecek mi? Aslıhan’ın ölümüyle sarsılan Turgut, ne yapacak? Ahmet, Tekfur Kritos’un ona verdiği görevi yerine getirebilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 115.Bölüm
    S04E24 - Diriliş Ertuğrul 115.Bölüm
    Ertuğrul’un Günalp ve Köpek’le olan hesaplaşmasında neler yaşanacak? Ertuğrul ve alplar, hedeflerine ulaşıp Köpek’in ordugâhından sağ salim çıkabilecekler mi? Ahmet, Tekfur Kritos’u obaya saldırmamak hususunda oyalayabilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 116.Bölüm
    S04E25 - Diriliş Ertuğrul 116.Bölüm
    Moğolların Anadolu’yu istila etmek üzere yola çıktığı bilgisi Ertuğrul’a gelir. Moğollar Anadolu’ya öncü birlik göndermiş, bu birliğin başına da büyük bir komutanı görevlendirmişlerdir. Peki bu birliğin başındaki meşhur komutan kimdir?
    Diriliş Ertuğrul 117.Bölüm
    S04E26 - Diriliş Ertuğrul 117.Bölüm
    Halime’nin ölümüyle aç kalan Osman’a bir süt anası bulunabilecek mi? Noyan’ın Ertuğrul’a karşı ilk hamlesi ne olacak? Noyan, Almıla üzerinden nasıl bir oyun kuracak? Tekfur Kritos, Halime’nin ölümüyle güçsüz düştüğünü sandığı Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacak?
    Diriliş Ertuğrul 118.Bölüm
    S04E27 - Diriliş Ertuğrul 118.Bölüm
    Halime’nin vefatının ardından aç kalan Osman, sıhhatine kavuşabilecek mi? Sultan Gıyaseddin, Ertuğrul’u Ögeday’a ne amaçla elçi olarak gönderecek?
    Diriliş Ertuğrul 119.Bölüm
    S04E28 - Diriliş Ertuğrul 119.Bölüm
    Noyan ile birlikte çıktıkları yolculukta, Ertuğrul ve alplarını neler bekliyor? Vuruşma esnasında kötü bir şekilde yaralanan Bamsı’nın ahvali ne olacak? Romanos’un cezası kesilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 120.Bölüm
    S04E29 - Diriliş Ertuğrul 120.Bölüm
    Ögeday Han, kendisine tabi olan Ertuğrul Bey’e nasıl bir teklif yapacaktır? Ertuğrul, Ögeday’a tabi olduktan sonra nasıl bir yol izleyecek? Tüm bunlar yaşanırken nasıl bir haber gelecektir?
    Diriliş Ertuğrul 121.Bölüm
    S04E30 - Diriliş Ertuğrul 121.Bölüm
    Ertuğrul ve alplar, Noyan’dan yakasını kurtarıp sağ salim Kayı Obası’na gelebilecekler mi? Osman’ı öldürmek için harekete geçen Almıla, Osman’a zarar vermeden Ertuğrul ve alplar onun cezasını kesmeyi başarabilecekler mi?

    Hayran tepkileri

    Back to Top