Hesabım
    Yeşil Deniz
    2. Sezon
    Yeşil Deniz

    Sezon bilgisi:

    38 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 7 Eylül 2015
    215 Fotoğraf | 35 Video
    Öykü Çelik
    Öykü Çelik
    Rolü : Sedef
    Burak Serdar Sanal
    Burak Serdar Sanal
    Rolü : İsmail
    Melis Babadağ
    Melis Babadağ
    Rolü : Zümrüt
    Emin Gürsoy
    Emin Gürsoy
    Rolü : Hicabi Makasçı
    Yeşil Deniz 75.Bölüm Fragmanı 0:43
    Yeşil Deniz 75.Bölüm Fragmanı
    Yeşil Deniz 74.Bölüm Fragmanı 0:28
    Yeşil Deniz 74.Bölüm Fragmanı
    Yeşil Deniz 70.Bölüm Fragmanı 0:34
    Yeşil Deniz 70.Bölüm Fragmanı
    65 gösterim
    • Fotoğraf Yeşil Deniz
    • Fotoğraf Yeşil Deniz
    • Fotoğraf Yeşil Deniz
    • Fotoğraf Yeşil Deniz
    • Fotoğraf Yeşil Deniz
    • Fotoğraf Yeşil Deniz
    • Fotoğraf Yeşil Deniz
    • Fotoğraf Yeşil Deniz
    • Fotoğraf Yeşil Deniz
    2. sezon bölümleri
    Yeşil Deniz 38.Bölüm
    S02E01 - Yeşil Deniz 38.Bölüm
    Üsen’in başına açılan ceset derdi ortalığı karıştırıyor. Cemil’in babasıyla gömü ararken yanlışlıkla bir cesedi ortaya çıkaran Üsen, cesetin üzerini yeniden toprakla kapatıp hiçbir şey olmamış gibi evine dönmek ister.
    Yeşil Deniz 39.Bölüm
    S02E02 - Yeşil Deniz 39.Bölüm
    Abisinin pasaportları yakmasıyla evden ayrılan Sibel soluğu yeni pasaport çıkarmak için ilçede alır. Süleman’ın içindeki aşk külleri ise Neşe’nin gelişiyle ansızın yeniden alevlenmiştir.
    Yeşil Deniz 40.Bölüm
    S02E03 - Yeşil Deniz 40.Bölüm
    Ova damında, üstündeki kıyafetler oraya buraya saçılmış halde uyanan Süleman, Sibel’le çok yanlış şeyler yaşadığını düşünmeye başlamıştır. Önce derede bir gusül abdesti alır. Sonra camiye gidip ‘arkadaşlarımın, Neşe’nin yüzüne nasıl bakacağım’ diyerek tövbe istiğfar eder.
    Yeşil Deniz 41.Bölüm
    S02E04 - Yeşil Deniz 41.Bölüm
    Annesine Sibel’le evlenme kararını açıklayan Süleman Sibel’i isteme hazırlıklarına başlar. Bebek mevlidinde duyduklarıyla şaşkına dönen Neşe ise yaşadığı hayal kırıklığının ardından babasının istediği çocukla evlenmeyi kabul eder.
    Yeşil Deniz 42.Bölüm
    S02E05 - Yeşil Deniz 42.Bölüm
    İlyas’ın ansızın kasabaya gelen cenazesi Yeşilova’yı hüzne boğuyor. Hicabi’nin getirdiği haberle Süleman’ın annesine söylediği yalan bir anda ortaya çıkmıştır.
    Yeşil Deniz 43.Bölüm
    S02E06 - Yeşil Deniz 43.Bölüm
    Süleman, avukatın yaptığı teklifi geri çevirmiş ve parayı da kardeşini de reddetmiştir. Oysa Hafize’nin Osman’ı çoktan öğrenmiş olduğundan habersizdir.
    Yeşil Deniz 44.Bölüm
    S02E07 - Yeşil Deniz 44.Bölüm
    Üsen’in içinde sekiz altın bulunan sahte gömüye itibar etmemesi sadıçları yine zor bir durumun içine atmıştır. Üsen altınları kendisinden önce alanları bulup çıkarmak için yemin ederken sadıçlar da üzerlerindeki şüpheyi dağıtmak için bir takım çareler arar.
    Yeşil Deniz 45.Bölüm
    S02E08 - Yeşil Deniz 45.Bölüm
    Üsen’in kendilerini faka bastırmasıyla kasabaya rezil olan sadıçlar, ses kaydı yüzünden ellerinde ne var ne yok Üsen’e devretmek zorunda kalmışlardır. Başından beri altınlara kavuşma hayaliyle yaşayan Üsen ise hem radyoya hem lokantaya hem de beyaz eşya dükkanına sahip olarak istediğini fazlasıyla almıştır.
    Yeşil Deniz 46.Bölüm
    S02E09 - Yeşil Deniz 46.Bölüm
    Safiye’nin gel beni kaçır demesiyle Cemil neye uğradığını şaşırmıştır. Bir yandan Safiye’nin kendisini sevmesinin sevincini yaşarken diğer yandan hayatında ilk defa kız kaçıracağı için bazı korkuları vardır. Gülenay ise Mehmet Ali Hoca’yla üstü kapalı konuşmuş ve konuyu anlatarak sadıçlarla birlikte ziyarete geleceklerini söylemiştir.
    Yeşil Deniz 47.Bölüm
    S02E10 - Yeşil Deniz 47.Bölüm
    Dedikoduların bütün kasabaya yayılmasıyla Süleman ve Sibel kendilerini zor bir durumun içinde bulmuştur. Süleman’ı bulan Üsen onunla konuşur ve durumu kurtaracak bir formülü olduğunu söyler.
    Yeşil Deniz 48.Bölüm
    S02E11 - Yeşil Deniz 48.Bölüm
    Zümrüt’ün İsmail’e vereceği cevap merak konusu oluyor. Süleman ve Sibel arasındaki formalite evliliğin ilk ayağı olan nişan töreni Üsen’ler bahçesi müsait olmadığından Hicabi’lerin bahçesinde yapılacaktır.
    Yeşil Deniz 49.Bölüm
    S02E12 - Yeşil Deniz 49.Bölüm
    Zümrüt’ün gidişinin yankıları bütün Yeşilova’yı sarıyor. Zümrüt’ün geride bir mektup bırakıp gidişinden sonra İsmail yıkık ve perişan halde Yeşilova’ya döner.
    Yeşil Deniz 50.Bölüm
    S02E13 - Yeşil Deniz 50.Bölüm
    Rüyasında gördüğü Sarıklı Efe’nin gazına gelip Safiye’yi kaçıran Cemil’in bundan sonra ne yapacağı konusunda hiçbir fikri yoktur. Panti ve oğlu ise Safiye’nin annesinin de ısrarlarıyla kaçakların peşine düşer. Olup bitenlere duvarın arkasında şahit olan Süleman ve Emin ise Cemil’e yardım etmenin bir yolunu aramaktadır.
    Yeşil Deniz 51.Bölüm
    S02E14 - Yeşil Deniz 51.Bölüm
    Sadıçların keçisine sahip çıkamadıkları Bahattin abiye nasıl bir izahat yapacakları merak konusu oluyor. Sadıçların Bahattin abiyle son görüşmelerinin üstünden tam bir ay geçmiştir. Hem aylık ödemelerini yapmak hem de keçiyle çektirdikleri fotoğrafları göstermek için onunla açık görüşte buluşurlar.
    Yeşil Deniz 52.Bölüm
    S02E15 - Yeşil Deniz 52.Bölüm
    Bakkalda Hicabi’ye gelen telefondan şüphelen Naciye kadınsı hislerle ters giden bir şeylerin olduğunu anlasa da Hicabi’e bir şey söylemez. Süleman ise Haşim’i Neşe’yle birlikte görmüş ve dünyası adeta allak bullak olmuştur. İsmail, Süleman ve Cemil’e yapacağı sadıç şakasını arayan Emin davetlilerden özgün fikirler toplamaya devam eder.
    Yeşil Deniz 53.Bölüm
    S02E16 - Yeşil Deniz 53.Bölüm
    Kına gecesinde kadın kıyafetleriyle yakalanan sadıçların Cemil, Emine, Hafize ve Cemil’in kızkardeşlerinden oluşan kadınlar heyeti nasıl bir açıklama yapacakları hakkında hiçbir fikirleri yoktur. Bütün bu alavere dalaverenin sandıkla ilgili olduğunu düşünen Cemile sadıçlardan sandığı açmalarını ister.
    Yeşil Deniz 54.Bölüm
    S02E17 - Yeşil Deniz 54.Bölüm
    Mahmut Tuncer, Nalan ve Ferda Anıl Yarkın’ın konuk olacakları dizide senaryo gereği 1996 yılına girmeye hazırlanan Yeşilova’da kahkaha ve macera yine tavan yapıyor.
    Yeşil Deniz 55.Bölüm
    S02E18 - Yeşil Deniz 55.Bölüm
    Büyük ikramiyenin isabet ettiği Yeşilova’da piyango heyecanı yaşanıyor. Kahvede, berberde, sokaklarda ise bu yılki büyük ikramiyenin Yeşilova’ya isabet ettiği haberleri konuşulmaktadır.
    Yeşil Deniz 56.Bölüm
    S02E19 - Yeşil Deniz 56.Bölüm
    Bahri, Pala Dayı’nın karşısına geldiğinde onu bir sürpriz bekleyecektir. Gonca, annesinin evden ayırıldığını öğrenecek midir? Hafize’yi yeniden görebileceği ameliyat serüveninde neler bekleyecektir?
    Yeşil Deniz 57.Bölüm
    S02E20 - Yeşil Deniz 57.Bölüm
    Hafize'nin yeniden görüp görmeyeceği merak konusu olur. Ameliyatı gerçekleşmiş gözleri sargılıdır. Doktr ise ameliyatın başarılı geçtiğini söyler.
    Yeşil Deniz 58.Bölüm
    S02E21 - Yeşil Deniz 58.Bölüm
    Süleman annesini İzmir’e götürmeye ikna edebilecek midir? Sadıçlar İsmail’in işsizliğine çare olabilecek midir? Arife, Zarife ve Nazife’nin Cemil’e oynadıkları oyun ayaklarına dolanırken yıllar sonra gelen bir misafir Hafize’ye nasıl bir müjde getirecektir?
    Yeşil Deniz 59.Bölüm
    S02E22 - Yeşil Deniz 59.Bölüm
    Süleman’ın Sibel’le formalite icabı evlendiğini öğrenen Neşe ne yapacaktır? Radyoyu hayalet söylentilerinin olduğu harabe bir eve taşıyan sadıçlar Üsen’in hışmından kurtulacak mıdır?
    Yeşil Deniz 60.Bölüm
    S02E23 - Yeşil Deniz 60.Bölüm
    Fotoğrafları fırsata dönüştürmek isteyen Semih, Üsen’e Yeşilova’ya haberci çağırmasını söyler. Pala Dayı’nın mayfa imparatorluğunu devralan Bahri ise kendisini yine büyük çelişkilerin içinde bulmuştur. Sezai’den yavaş yavaş hoşlanmaya başlayan Zarife ne yapacaktır? Hicabi Naciye’yi eski mutlu haline döndürebilecek midir?
    Yeşil Deniz 61.Bölüm
    S02E24 - Yeşil Deniz 61.Bölüm
    Sebahattin’in getirdiği son fotoğraf karesiyle birlikte Üsen, Deli Hikmet’in evinde olup bitenleri anlamıştır. Elindeki delillerle birlikte soluğu yeninden jandarmanın yanında alır. Neşe’yle Haşim’e çarşıda rastlayan Sibel ise Süleman’la evliliğinin son günlerine yaklaşıyor gibidir.
    Yeşil Deniz 62.Bölüm
    S02E25 - Yeşil Deniz 62.Bölüm
    Sadıçlar İsmail’in moral bulması için izinleri çıkan Sadıç Fm’i ne olursa olsun ayakta tutmaya karar verirken İsmail’i ise hapiste hiç de hesaba katmadığı bir sürpriz beklemektedir: Zamanında sadıçlarla birlikte yakalayıp jandarmaya teslim ettikleri Sinekli Medet.
    Yeşil Deniz 63.Bölüm
    S02E26 - Yeşil Deniz 63.Bölüm
    Pala Dayı yeniden işinin başına dönünce Bahri’nin yaptıklarına nasıl bir tepki verecektir? Hicabi ve Naciye çifti Gonca’nın aniden düşen notları sebebiyle okula çağırılırken sürpriz bir biçimde Safiye’ye yakalan bizimkiler İsmail’in dışarıda oluşunu kasabalıya nasıl izah edecektir?
    Yeşil Deniz 64.Bölüm
    S02E27 - Yeşil Deniz 64.Bölüm
    İsmail ve Cemil birlikte hakim karşısında çıkarılırken Bahattin de aynı şekilde onlarla birlikte yargılanmaktadır. Bizimkiler hakimi İsmail’in hapisten zorla kaçırıldığına inandırmaya çalışırlar.
    Yeşil Deniz 65.Bölüm
    S02E28 - Yeşil Deniz 65.Bölüm
    Mahkemeden beraat kararı çıkınca Yeşilova’da herkes rahatlamış ve yeniden eski günlerine dönmüştür. Ancak içi hiç de rahat olmayan biri vardır ki o da Süleman’dır.
    Yeşil Deniz 66.Bölüm
    S02E29 - Yeşil Deniz 66.Bölüm
    Boşanma kararı alan Sibel ve Süleman’ın Hafize’yi bu işe nasıl ikna edecekleri merak konusu oluyor. Sadıçların nişanda yaptığı tiyatroyla birlikte Hayati Haşim’in gerçek yüzünü anlamıştır.
    Yeşil Deniz 67.Bölüm
    S02E30 - Yeşil Deniz 67.Bölüm
    Sibel ve Süleman’ın boşanmasını istemeyen Hafize ise henüz son oyununu oynamamıştır. Bakalım Hafize’nin bu çabası, onları boşanma kararından vazgeçirebilecek midir?
    Yeşil Deniz 68.Bölüm
    S02E31 - Yeşil Deniz 68.Bölüm
    Hafize Emine’den öğrendikleriyle birlikte yeniden eve dönmüştür. İlk iş olarak Sibel’i bulur ve onunla hesaplaşmak için kolları sıvar.
    Yeşil Deniz 69.Bölüm
    S02E32 - Yeşil Deniz 69.Bölüm
    Süleman ve Sibel uzunca bir süre sonra ilk defa gerçekten iki evli insan gibi hissederlerken Süleman’ın Sibel’den boşanmayacağını öğrenen Neşe, karşısına çıkar ve ondan hesap sorar.
    Yeşil Deniz 70.Bölüm
    S02E33 - Yeşil Deniz 70.Bölüm
    Süleman ve Sibel’in boşanmayacağını öğrenen Neşe çareyi tarım ilacı içerek kendine zarar vermekte bulmuştur. Ancak ölümle pençeleşmeye başladığı ilk andan itibaren yaşamanın öyle kolay vazgeçilecek bir şey olmadığını anlar.
    Yeşil Deniz 71.Bölüm
    S02E34 - Yeşil Deniz 71.Bölüm
    İsmail’in yaşam savaşı verdiği dakikalar da kendisiyle hesaplaşacağı bir iç yolculuğa dönüşecektir? İsmail kurtulacak mıdır? Ailesi durumu öğrenince neler olacaktır?
    Yeşil Deniz 72.Bölüm
    S02E35 - Yeşil Deniz 72.Bölüm
    Sadıçlar, Feridun’u bulup jandarmaya teslim edebilecek midir? İsmail ve Yakut yaşananları daha ne kadar gizleyebilecektir?
    Yeşil Deniz 73.Bölüm
    S02E36 - Yeşil Deniz 73.Bölüm
    Sadıçları tuzağa düşüren Feridun, Yakut’u da alarak kayıplara karışmıştır. İsmail ve arkadaşları ise eve geldiklerinde aileyi perişan halde bulurlar.
    Yeşil Deniz 74.Bölüm
    S02E37 - Yeşil Deniz 74.Bölüm
    Yakut’un kasabaya döndüğü haberi kulaktan kulağa yayılıyor. Neşe ve ailesinin gidişinden sonra Süleman’ın burnu kanamıştır ama pek de üzerinde durmaz.
    Yeşil Deniz 75.Bölüm
    S02E38 - Yeşil Deniz 75.Bölüm
    İsmail’in kasabayı terk etme fikrini sadıçlar pek de hoş karşılamamıştır. Süleman ise İsmail’i gitmesi, yeni şeyler yaşaması için cesaretlendirir. Bu arada Süleman’ın da vakit kaybetmeden İzmir’e muayene olmaya gitmesi gerekmektedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top