Hesabım
    Asla Vazgeçmem
    2. Sezon
    Asla Vazgeçmem

    Sezon bilgisi:

    38 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 1 Ekim 2015
    229 Fotoğraf | 34 Video
    Tolgahan Sayışman
    Tolgahan Sayışman
    Amine Gülşe
    Amine Gülşe
    Şafak Pekdemir
    Şafak Pekdemir
    Ayşegül Günay
    Ayşegül Günay
    Asla Vazgeçmem 56.Bölüm Fragmanı 0:01
    Asla Vazgeçmem 56.Bölüm Fragmanı
    215 gösterim
    Asla Vazgeçmem 55.Bölüm Fragmanı 0:48
    Asla Vazgeçmem 55.Bölüm Fragmanı
    Asla Vazgeçmem 54.Bölüm Fragmanı 0:47
    Asla Vazgeçmem 54.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Asla Vazgeçmem
    • Fotoğraf Asla Vazgeçmem
    • Fotoğraf Asla Vazgeçmem
    • Fotoğraf Asla Vazgeçmem
    • Fotoğraf Asla Vazgeçmem
    • Fotoğraf Asla Vazgeçmem
    • Fotoğraf Asla Vazgeçmem
    • Fotoğraf Asla Vazgeçmem
    • Fotoğraf Asla Vazgeçmem
    2. sezon bölümleri
    Asla Vazgeçmem 19.Bölüm
    S02E01 - Asla Vazgeçmem 19.Bölüm
    Kocasını Nur ile öpüşürken gören İclal’in baygınlık geçirerek hastaneye kaldırılması kopacak fırtınayı belli bir süre ertelese de İclal’in bu durumu kolay kolay hazmedebilmesi mümkün olmayacaktır.
    Asla Vazgeçmem 20.Bölüm
    S02E02 - Asla Vazgeçmem 20.Bölüm
    Kocasını Nur ile öpüşürken gören İclal intikamını çok acı bir şekilde alacaktır. Her şeyden habersiz olan Nur ve Yiğit ise sorunlarının bir kısmını çözmüş olmanın rahatlığı ile aşklarını doyasıya yaşadıkları bir dönemde; Fırat'ın kötücül çabaları, Aytül'ün oyunları, İclal'in planları yüzünden yeniden karşı karşıya gelecektir.
    Asla Vazgeçmem 21.Bölüm
    S02E03 - Asla Vazgeçmem 21.Bölüm
    Nur ve Yiğit ayrılma noktasına gelir. İclal ve annesinin oynadığı oyunlar Yiğit'in, Nur'dan uzaklaşmasına neden olmaya başlar. Kerem Sancaktar ile birlikte yürürken görüntülenen Nur'a Yiğit'in tepkisi oldukça sert olur. Yiğit ile arası bozulan Nur, İclal'in herşeyi bildiğini öğrenir.
    Asla Vazgeçmem 22.Bölüm
    S02E04 - Asla Vazgeçmem 22.Bölüm
    İclal ve Fırat'ı öpüşürken gören Nur şoktadır. Aytül'ün Nur'un garip davranmasından şüphelenerek İclal'i sıkıştırması sonucu kış bahçesinde neler yaşandığını öğrenmesi onu iyice panikletir.
    Asla Vazgeçmem 23.Bölüm
    S02E05 - Asla Vazgeçmem 23.Bölüm
    Yiğit’in Nur’a sorduğu “Benden boşanmak mı istiyorsun?” sorusunu duyan İclal’in dünyası başına yıkılsa da kısa sürede toparlanıp karşı atağa geçer.
    Asla Vazgeçmem 24.Bölüm
    S02E06 - Asla Vazgeçmem 24.Bölüm
    İclal’in ısrarları sonucu çıktıkları hafta sonu tatili, Nur ve çekim ekibiyle aynı otele düşmeleri nedeniyle Yiğit’i çok huzursuz etmiştir. Özellikle Kerem Sancaktar’ı sürekli Nur’un çevresinde görmek Yiğit’i çileden çıkartmaktadır.
    Asla Vazgeçmem 25.Bölüm
    S02E07 - Asla Vazgeçmem 25.Bölüm
    Kerem’in Nur’a evlilik teklif etmesine şahit olan Yiğit çıldırıp Kerem’e saldırır. Düşündüklerinde haklı çıkmanın da üstünlüğüyle Nur üzerindeki baskısını iyice arttırır.
    Asla Vazgeçmem 26.Bölüm
    S02E08 - Asla Vazgeçmem 26.Bölüm
    İclal’in oyunuyla geceyi birlikte geçirdiklerini sanan Yiğit büyük bir pişmanlık içindedir. Nur ise Yiğit’te ki değişimi hissetmekte ancak bir türlü anlam verememektedir. İşten ayrıldığını bile bir türlü söyleyememiş, bunun sıkıntısını yaşamaktadır.
    Asla Vazgeçmem 27.Bölüm
    S02E09 - Asla Vazgeçmem 27.Bölüm
    İclal’in Yiğit ve Nur ile yüzleşmesi herkes için hayatı geri dönülmez bir şekilde değiştirecektir.
    Asla Vazgeçmem 28.Bölüm
    S02E10 - Asla Vazgeçmem 28.Bölüm
    İclal’in hamilelik haberi Yiğit ve Nur’un hayatlarını tam herşeyin düzeldiğine inandıkları bir anda geri dönülmez bir şekilde altüst edecektir.
    Asla Vazgeçmem 29.Bölüm
    S02E11 - Asla Vazgeçmem 29.Bölüm
    Hızlı ve sürprizli bir şekilde evlenen Nur ve Yiğit, yine hızlı ve süprizli bir şekilde boşanmıştır. Nur’un boşanma talebini kabul eden Yiğit için bu durum Nur’dan vazgeçme anlamına gelmemektedir.
    Asla Vazgeçmem 30.Bölüm
    S02E12 - Asla Vazgeçmem 30.Bölüm
    İclal’in kurduğu bebek tuzağını öğrenen Aytül kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılır. Hastaneden çıktığında ise tek bir hedefi vardır. Bebeği aldırması için İclal’i ikna etmek.
    Asla Vazgeçmem 31.Bölüm
    S02E13 - Asla Vazgeçmem 31.Bölüm
    Nur’un Kerem’in yan evine taşınması bardağı taşıran son damla olur ve Yiğit Nur’u kaçırır. Amacı birkaç gün başbaşa kalarak tüm sorunlarını konuşarak çözmek ve Nur’a asla ondan vazgeçmeyeceğini göstermektir.
    Asla Vazgeçmem 32.Bölüm
    S02E14 - Asla Vazgeçmem 32.Bölüm
    Yıllarca sürdürdüğü yalanın ortaya çıkmasıyla Cahit’i kaybeden Nazan için artık yaşamanın bir anlamı kalmamıştır. Yiğit oğlunun yanına koşarken, Nur da büyük bir adım atarak Kerem’in teklifini kabul edecektir.
    Asla Vazgeçmem 33.Bölüm
    S02E15 - Asla Vazgeçmem 33.Bölüm
    Hiçbir hatası olmamasına rağmen çocukları düşünerek vicdan azabı çeken Nur Kerem’le başladığı oyunu hızlandırma kararı alır.
    Asla Vazgeçmem 34.Bölüm
    S02E16 - Asla Vazgeçmem 34.Bölüm
    Karnında Cahit’in bebeğiyle Kozan Çiftliği’ne yerleşen Elmas, anne ve babasını yanına aldırmak için ne kadar uğraşsa da gücü ancak müştemilata dönmelerine yeter.
    Asla Vazgeçmem 35.Bölüm
    S02E17 - Asla Vazgeçmem 35.Bölüm
    Nur ve Yiğit'in yüzleşmesi çok sert geçer. Elmas'ın artık tek hedefi Cahit'i nikah masasına oturtmaktır.
    Asla Vazgeçmem 36.Bölüm
    S02E18 - Asla Vazgeçmem 36.Bölüm
    Nur’u Kerem ile nikah masasında görmek Yiğit için “asla vazgeçmeyeceğim” dediği sevdasından vazgeçtiği noktadır. Nur ise attığı adımdan şimdiden pişmandır. Düşük olayını öğrenmesine rağmen, Nur’a olan öfkesi nedeniyle Yiğit, İclal’e yeniden evleneceklerini söyler. İclal sonunda hedefine yaklaşmıştır, çok mutludur.
    Asla Vazgeçmem 37.Bölüm
    S02E19 - Asla Vazgeçmem 37.Bölüm
    Nur’u Kerem ile nikah masasında görmek Yiğit için “asla vazgeçmeyeceğim” dediği sevdasından vazgeçtiği noktadır. Nur ise attığı adımdan şimdiden pişmandır. Ancak Kerem’in sergilediği hastalıklı davranışlar yüzünden bu nikah işinden öyle kolayca kurtulamayacağını anlayacaktır.
    Asla Vazgeçmem 38.Bölüm
    S02E20 - Asla Vazgeçmem 38.Bölüm
    Nur’un Yiğit’in yanına gidip peşini bırakmayacağını ifade edip Yiğit’e sarılmasını gören Mert, Nur’a hakaretler yağdırıp “cadı” der İclal ise kıskançlıktan çılgına döner.
    Asla Vazgeçmem 39.Bölüm
    S02E21 - Asla Vazgeçmem 39.Bölüm
    Yiğit hayatının en tuhaf olaylarından birini Nur ile birlikte yaşamıştır. Öldü varsaydığı babasının gerçek ölümünü. Yiğit’in babasının ölürken eline tutuşturduğu adrese giden Nur olayı açıklığı kavuşturamayınca kağıdı Yiğit’e verir.
    Asla Vazgeçmem 40.Bölüm
    S02E22 - Asla Vazgeçmem 40.Bölüm
    Yiğit ve Nur’un arası henüz düzelmemişken, Almanlarla yapılacak ortaklık için gelen bir Türk iş adamının Nur’u tanıması nedeniyle tekrar iyice gerginleşecektir.
    Asla Vazgeçmem 41.Bölüm
    S02E23 - Asla Vazgeçmem 41.Bölüm
    Yiğit ve Nur’un arası henüz düzelmemişken, Almanlarla yapılacak ortaklık için gelen bir Türk İş adamının Nur’u tanıması nedeniyle tekrar iyice gerginleşecektir.
    Asla Vazgeçmem 42.Bölüm
    S02E24 - Asla Vazgeçmem 42.Bölüm
    Hafize’nin ölümü herkesi derinden etkilerken, Nazan’ın bu işteki parmağı uzun bir süre su üstüne çıkmayacaktır.
    Asla Vazgeçmem 43.Bölüm
    S02E25 - Asla Vazgeçmem 43.Bölüm
    Yiğit ve Nur’un barışma anlarına tanık olan Aytül, İclal’in bunu öğrenirse bir delilik yapacağını düşünür ve gördüklerini İclal ile paylaşmaz.
    Asla Vazgeçmem 44.Bölüm
    S02E26 - Asla Vazgeçmem 44.Bölüm
    İclal için Nur’u öldürmeyi göze alan Fırat’ın planını Fatih bozar. Fatih olayı çözerek soluğu İclal’in yanında alır.
    Asla Vazgeçmem 45.Bölüm
    S02E27 - Asla Vazgeçmem 45.Bölüm
    İclal ve Nur’un kaçırıldığını öğrenen Yiğit, çılgına döner. Fatih’in gizli kimliğini öğrenen Yiğit, bu kaçırma olayında onunla birlikte hareket etmeye ikna olurken, diğerlerini panikletmemek adına olayı gizli tutmaya çalışacak ancak bunda çok da başarılı olamayacaktır.
    Asla Vazgeçmem 46.Bölüm
    S02E28 - Asla Vazgeçmem 46.Bölüm
    İclal ve Nur’un kurtulması herkesi mutlu ederken, Rıdvan’ın kaçmış olması Fatih gibi Yiğit için de tehlikenin tamamen geçmediği anlamına gelmektedir.
    Asla Vazgeçmem 47.Bölüm
    S02E29 - Asla Vazgeçmem 47.Bölüm
    Fatih, Nur’a yakın olup onu her konuda desteklerken, Yiğit’in bu yakınlaşmaya şahit olması büyük bir krizin habercisi olur.
    Asla Vazgeçmem 48.Bölüm
    S02E30 - Asla Vazgeçmem 48.Bölüm
    Kendisini bir aşk üçgeninin içerisinde bulan Yiğit şimdide Fırat ile mücadele etmek zorunda. Bir yanda çocuğunun annesi bir yanda aşık olduğu kadın
    Asla Vazgeçmem 49.Bölüm
    S02E31 - Asla Vazgeçmem 49.Bölüm
    Nur’un tekrar mankenliğe döneceğini öğrenen Yiğit öfkeden çılgına döner. Yiğit ve Nur arasında soğuk rüzgarların estiğini fark eden İclal, kısa bir süre sonra Nur’un mankenliğe geri döneceğini öğrenir.
    Asla Vazgeçmem 50.Bölüm
    S02E32 - Asla Vazgeçmem 50.Bölüm
    Yağmur’la arasını sıcak tutmaya gayret eden Cahit, onun Emin ile bir ilişkisi olduğunu öğrenince büyük bir tepki verecektir. Ancak aynı durumu kardeşinden öğrenen Elmas ise tam aksine bu birlikteliği destekleyecektir.
    Asla Vazgeçmem 51.Bölüm
    S02E33 - Asla Vazgeçmem 51.Bölüm
    Yiğit ve Nur kaza sonrası büyük bir hasret ile kavuşurken, bu sahneyi gören Mert babasının hala Nur ile birlikte olduğunu anlar ve buna büyük bir tepki verir.
    Asla Vazgeçmem 52.Bölüm
    S02E34 - Asla Vazgeçmem 52.Bölüm
    Fatih’in yalnızlığına çözüm bulduğuna inanan Nur, onu küs olduğu kız kardeşi ile barıştırmak için harekete geçmiştir. Ancak Fatih’in bu sürprize tepkisi tahmin ettiğinden çok daha şiddetli olacaktır.
    Asla Vazgeçmem 53.Bölüm
    S02E35 - Asla Vazgeçmem 53.Bölüm
    Nur’un hayatına hızlı bir giriş yapmış olan Fikret, hedefine Yiğit’i koymuş ve bunun için her türlü oyunu oynamaya başlamıştır bile. Fikret’in Fatih’e yaklaşma çabaları, Fatih tarafından net bir şekilde reddedilecektir. Mert’in doğum günü bir takım sürprizlere ve bazıları için ciddi kabuslara gebedir.
    Asla Vazgeçmem 54.Bölüm
    S02E36 - Asla Vazgeçmem 54.Bölüm
    Fikret'in oyunuyla Yiğit tarafından davet edildiğini sanarak Mert’in doğumgününe katılan Nur tüm şimşekleri üzerine çeker. Masum olduğuna kimseyi inandıramaz ancak onu asıl üzen Yiğit’in gösterdiği tepkidir.
    Asla Vazgeçmem 55.Bölüm
    S02E37 - Asla Vazgeçmem 55.Bölüm
    Mert’in doğum günündeki mesaj karmaşasını çözmesi için Fatih’ten haber bekleyen Nur ve Yiğit, olay çözülene kadar bu konuda konuşmama kararı alıp aşklarını yaşamaya devam ederler.
    Asla Vazgeçmem 56.Bölüm
    S02E38 - Asla Vazgeçmem 56.Bölüm
    Nur en iyi dostunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktadır. İclal’in Fırat’la görüştüğünü Aytül’den öğrenen Yiğit, hesaplaşmak için önce Fırat’a gider, ancak onu bulamayınca soluğu İclal’in yanında alır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top