Hesabım
    Aşk Yeniden
    2. Sezon
    Puanım :
    Aşk Yeniden

    Sezon bilgisi:

    40 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 15 Eylül 2015
    219 Fotoğraf | 36 Video
    Özge Özpirinçci
    Özge Özpirinçci
    Buğra Gülsoy
    Buğra Gülsoy
    Tamer Levent
    Tamer Levent
    Rolü : Şevket Taşkın (Reis)
    Tülin Oral
    Tülin Oral
    Rolü : Gülsüm Şekercizade
    Aşk Yeniden 59.Bölüm Fragmanı 0:59
    Aşk Yeniden 59.Bölüm Fragmanı
    Aşk Yeniden 58.Bölüm Fragmanı 0:01
    Aşk Yeniden 58.Bölüm Fragmanı
    331 gösterim
    Aşk Yeniden 57.Bölüm Fragmanı 1:07
    Aşk Yeniden 57.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Aşk Yeniden
    • Fotoğraf Aşk Yeniden
    • Fotoğraf Aşk Yeniden
    • Fotoğraf Aşk Yeniden
    • Fotoğraf Aşk Yeniden
    • Fotoğraf Aşk Yeniden
    • Fotoğraf Aşk Yeniden
    • Fotoğraf Aşk Yeniden
    • Fotoğraf Aşk Yeniden
    2. sezon bölümleri
    Aşk Yeniden 20.Bölüm
    S02E01 - Aşk Yeniden 20.Bölüm
    Fatih düşmek üzere olan uçağı sağ salim indirmeyi başarır ancak Zeynep'le ikisinin yurtdışında evlenme hayalleri suya düşmüştür. Mecburen eve geri dönen Fatih ve Zeynep daha fazla aksiyon istemedikleri için sade bir nikahla gizlice evlenmeye karar verirler
    Aşk Yeniden 21.Bölüm
    S02E02 - Aşk Yeniden 21.Bölüm
    Zeynep ve Fatih'in itirafları, Şekercizade malikanesinde bomba etkisi yaratmış, Fatih ve Zeynep Şevket'in evine yerleşmek zorunda kalmıştır. Şevket'in evinin bir diğer misafiri olan Ayfer'e Sivas'taki köyünden gelen telefondan sonra Ayfer, Fatih ve Zeynep'in de morallerini düzeltmek için gençleri yanına alıp Sivas'a gider
    Aşk Yeniden 22.Bölüm
    S02E03 - Aşk Yeniden 22.Bölüm
    Fatih’in evi terk etmesiyle Şekercizadelerde ipler iyice gerilmiştir. Selin’in tüm karşı çıkmaları ve orta yolu bulma çabaları sonuçsuz kalır. Selin de Mukaddes ve Fehmi’nin baskılarına dayanamayarak evi terk eder. Fatih’in ailesinden vazgeçmesi Zeynep’e karşı sorumluluklarının artmasına sebep olur.
    Aşk Yeniden 23.Bölüm
    S02E04 - Aşk Yeniden 23.Bölüm
    Tekne’nin yanmasıyla Taşkın ailesini zor günler beklemektedir. Fatih Selin’in de o eve yerleşmesiyle kendini iyice borçlu hissetmeye başlar. İş arama çabalarının çoğu sonuçsuz kalınca, o da malikaneden kovulup taksicilik yapan Mustafa gibi taksicilik yapmaya karar verir.
    Aşk Yeniden 24.Bölüm
    S02E05 - Aşk Yeniden 24.Bölüm
    Şevket’in sözleri Şekercizadelerin malikanesine bomba gibi düşmüştür. Herkes bu yangının onların işi olduğunu düşünmektedir. Fatih gece taksiciliğini ufak tefek sorunlara rağmen sevmiştir. Zeynep’se Cevat ve Kamil’le birlikte definenin peşine düşer.
    Aşk Yeniden 25.Bölüm
    S02E06 - Aşk Yeniden 25.Bölüm
    Haydar Fatih’in beklemediği şekilde bir tepki vermiş ve kızı Türkan’ı koruması için Fatih’e emanet etmiştir. Fatih önce bu korumalık işini kabul etmese de girdiği borcu ödeyebilmek için mecbur kalır.
    Aşk Yeniden 26.Bölüm
    S02E07 - Aşk Yeniden 26.Bölüm
    Fatih artık yalan dolan olmadan yeni bir işe başlar. Zeynep dearalarında sır kalmadığı için son derece mutludur. Zeynep her şeyin yoluna girdiğini düşünmektedir ancak mahalleye taşınan Ertan, Zeynep’in huzurunu kaçırır.
    Aşk Yeniden 27.Bölüm
    S02E08 - Aşk Yeniden 27.Bölüm
    Zeynep kaçırılmıştır ancak hiç kimse durumdan haberdar değildir. Fatih, Ertan’ı kendisinden gizledikleri için geçlere öfkelenir. Ertan’ın, Zeynep’in bu denli yakınında olmasından huzursuzlanan Fatih hemen Zeynep’i arar ancak ulaşamaz.
    Aşk Yeniden 28.Bölüm
    S02E09 - Aşk Yeniden 28.Bölüm
    Nihayet Zeynep bulunmuştur ancak Cahit’in, intikamını almak isteyen kardeşi Vahit tarafından zehirlenmiştir. Her şeyden habersiz olan Şevket, Vahit’i vurur. Meryem, Vahit’tin, Zeynep’in yaşaması için gerekli olan panzehrin yerini söylemeden öleceğinden korkmaktadır.
    Aşk Yeniden 29.Bölüm
    S02E10 - Aşk Yeniden 29.Bölüm
    Fatih ve Zeynep nihayet rahat bir nefes almışlardır. Zeynep, yaşadığı ölüm korkusu yüzünden yapmak istediklerini ertelemenin anlamsız olduğunu düşünerek Fatih'le bir an evvel evlenmek ister. Ancak bu isteklerinde yalnız değillerdir.
    Aşk Yeniden 30.Bölüm
    S02E11 - Aşk Yeniden 30.Bölüm
    Umulmadık bu ayrılık Mukaddes dışında herkesi üzmüş, adeta şok etkisi yaratmıştır. Herkes ayrılık sebebini sorgulamakta fakat Fatih ve Zeynep bu sebebi sır gibi saklayıp tam olarak ne olduğunu anlatmaktadırlar.
    Aşk Yeniden 31.Bölüm
    S02E12 - Aşk Yeniden 31.Bölüm
    Sevdiklerini, ailelerini ve tüm hayatlarını geride bırakarak Amerika’ya giden ama geri dönme kararı veren Zeynep ve Fatih’e aşk güzel bir sürpriz yapar ve onları dönüş yolunda bir araya getirir. Bir yalan uydururlar ve bu yalan hem onların hem de ailelerin hayatları baştan sona değiştirir.
    Aşk Yeniden 32.Bölüm
    S02E13 - Aşk Yeniden 32.Bölüm
    Fatih’e olan büyük özlemine dayanamayıp Şekercizade malikânesine gizlice giren Zeynep, Mukaddes’e yakalanır. Fatih ve Zeynep, yalandan kavgalarını daha da büyüterek Şekercizadeler’e karşı yakayı el vermekten kıl payı kurtulurlar.
    Aşk Yeniden 33.Bölüm
    S02E14 - Aşk Yeniden 33.Bölüm
    Fatih’in sahte sevgilisi olarak seçilen Şaziment, müthiş rol yeteneğiyle Mukaddes’in gözüne girmiştir. Fatih ve Zeynep daha sorunu çözdüklerine sevinemeden Mukaddes yeni bir sorun yaratır: Gelin adayını yakından tanımak istemektedir. Şaziment’i ikinci bir buluşmaya ikna etmek için çabalayan Zeynep ve Fatih, bir yandan da Fatih’in teyzesi Mukadder’in sorgulamalarıyla uğraşmaktadırlar.
    Aşk Yeniden 34.Bölüm
    S02E15 - Aşk Yeniden 34.Bölüm
    Zeynep ve Fatih Meryem’in Ertan’a zarar vermesini engellemek için habersizce peşlerine düşerler. Limanda hiç beklemedikleri bir şekilde Şevket’in de Vahit’le hesaplaşmakta olduğunu görürler. Şevket ve Meryem’in suçlu duruma düşmemesi için kafa kafaya verip bir plan yaparlar.
    Aşk Yeniden 35.Bölüm
    S02E16 - Aşk Yeniden 35.Bölüm
    Av köşkünde işler karışır ve Zeynep ile Fatih son anda diğerlerine yakalanmaktan kurtulurlar. Şevket ve Meryem ise Vahit ve Ertan’ın ortadan kayboluşları üzerine kafa yorup yerlerini tespit etmeye çalışmaktadırlar.
    Aşk Yeniden 36.Bölüm
    S02E17 - Aşk Yeniden 36.Bölüm
    Köşkte işler karışır ve Zeynep ile Fatih son anda diğerlerine yakalanmaktan kurtulurlar.Şevket ve Meryem ise Vahit ve Ertan’ın ortadan kayboluşları üzerine kafa yorup yerlerini tespit etmeye çalışmaktadırlar.
    Aşk Yeniden 37.Bölüm
    S02E18 - Aşk Yeniden 37.Bölüm
    Evden kovulan Şaziment, soluğu bütün bu karmaşanın sorumlusu olarak gördüğü Fatih’in yanında alır ve artık malikânede yaşayacağını söyler
    Aşk Yeniden 38.Bölüm
    S02E19 - Aşk Yeniden 38.Bölüm
    Fatih ile Zeynep'in büyük yalanı ortaya çıkmış bulunmaktadır. Fatih ile Zeynep ayrı eve çıkma planlarına başlamış bulunmaktadır ve bunu başaracaklardır.
    Aşk Yeniden 39.Bölüm
    S02E20 - Aşk Yeniden 39.Bölüm
    Zeynep'in hamileliği kesinleştikten sonra Fatih ve Zeynep'i ailelere bu güzel haberi vermenin telaşı sarar ancak bu hevesleri içlerinde kalır. Yeni ev, yeni çocuk, yeni komşular ve yeni umutlarla her şey yolunda giderken hepsinin unuttuğu küçük bir sorun, hem Şekercizadeleri, hem de Taşkınları hiç beklemedikleri bir sıkıntıya sokacaktır
    Aşk Yeniden 40.Bölüm
    S02E21 - Aşk Yeniden 40.Bölüm
    Kanun kaçağı olan Şevket, hem saklanmak, hem de Vahit'i bulmak zorundadır. Zeynep ve Fatih, bir süre Şevket'i saklasalar da Şevket başını belaya sokmadan duramaz.
    Aşk Yeniden 41.Bölüm
    S02E22 - Aşk Yeniden 41.Bölüm
    Selin'in kıskançlık krizlerinden nasibini alan Orhan, bir kere daha Selin tarafından odadan kovulur. Zeynep ve Fatih bu defa onları barıştırmak için plan yapmaya başlarlar. Onları ilk baş başa kaldıkları yere götürüp anılarını hatırlatmaya çalışacaklardır.
    Aşk Yeniden 42.Bölüm
    S02E23 - Aşk Yeniden 42.Bölüm
    Hapisteki Şevket reis de sessiz sedasız kaçma girişimi içindedir. Tam sular durulmuş, Zeynep ve Fatih huzura ermişken günlerdir ortalarda görünmeyen Mukaddes hiç beklenmeyen bir şekilde Zeynep'in karşısına dikilir.
    Aşk Yeniden 43.Bölüm
    S02E24 - Aşk Yeniden 43.Bölüm
    Mukaddes'in kendini vurması herkesi şok etmiştir. Aile Mukaddes'in artık tedaviye ihtiyacı olduğu düşüncesiyle Mukaddes'i özel bir kliniğe gönderir. Mukaddes kilit altında tutulurken Derin Şevket yepyeni kimliğiyle özgürlüğe kavuşmuştur.
    Aşk Yeniden 44.Bölüm
    S02E25 - Aşk Yeniden 44.Bölüm
    Zeynep'in hamileliğinde bir problem olmadığı anlaşılınca herkes rahat bir nefes alır. Fatih için her şey yoluna girmişken bu sefer de şirketin diğer ortağı işi gücü bırakıp yurtdışına kaçar.
    Aşk Yeniden 46.Bölüm
    S02E26 - Aşk Yeniden 46.Bölüm
    Fatih'in Zeynep'i korumak için yaptığı hamle büyük bir hataya sebep olur. Amaçları Ertan'dan kurtulmakken onu hayatlarının merkezine koymak zorunda kalırlar. Ertan'ın hafıza kaybı ikisi için de içinden çıkılmaz durumlara yol açar.
    Aşk Yeniden 46.Bölüm
    S02E27 - Aşk Yeniden 46.Bölüm
    İlk şokun atlatılmasıyla tüm dikkatler Gülsüm Hanım üzerindeyken Mukaddes ve Şevket diğerlerinden kaçarlar. Ertan gerçeğini Şekercizadelere açıklamak zorunda kalan Fatih, onu bir şekilde annesinden ve Şevket'ten saklayıp korumanın telaşına düşmüştür.
    Aşk Yeniden 47.Bölüm
    S02E28 - Aşk Yeniden 47.Bölüm
    Fatih ve Zeynep'in, kazandıkları ihaleden sonra yeni bir helva bulmaktan başka dertleri kalmamıştır. Diğer tarafta, Ayfer ve Haydar'ın evlilik telaşları sürmektedir.
    Aşk Yeniden 48.Bölüm
    S02E29 - Aşk Yeniden 48.Bölüm
    Ertan'ı şirketten uzaklaştırmanın yolunu bulamayan Fatih ve Zeynep, enerjilerini helva keşfine yönlendirmeye karar verirler ve sonunda, Selim sayesinde aradıkları lezzeti bulurlar.
    Aşk Yeniden 49.Bölüm
    S02E30 - Aşk Yeniden 49.Bölüm
    Fatin'in gerçekleri öğrenmesiyle herkese olan güveni kaybolur. Zeynep'le birlikte Selim'i de alıp kimseye haber vermeden ortadan kaybolurlar.
    Aşk Yeniden 50.Bölüm
    S02E31 - Aşk Yeniden 50.Bölüm
    Fatih, şirketini kurtarmış olmanın halklı gururu içindeyken, şirketin aslında babasına ait olmadığı gerçeğini öğrenen Cansu da büyük bir öfke içindedir. Üstelik Zeynep de gerçeği öğrenmiştir.
    Aşk Yeniden 51.Bölüm
    S02E32 - Aşk Yeniden 51.Bölüm
    Şevket’in teslim oluşunun üzerinden iki ay geçmiştir. Meryem bu süreç boyunca boş durmamış, Şevket’i hapisten çıkarabilmek için bütün yolları denemiş ve halen denemeye devam etmektedir. Hayat; herkes için sanki normal seyrine dönmeye başlamış gibidir
    Aşk Yeniden 52.Bölüm
    S02E33 - Aşk Yeniden 52.Bölüm
    Fatih ve Zeynep, Ertan’ın babalık davası açtığı haberiyle büyük bir şok yaşamış ve Ertan’ın, Selim’i almak konusunda ne kadar kararlı olduğunu anlamışlardır.
    Aşk Yeniden 53.Bölüm
    S02E34 - Aşk Yeniden 53.Bölüm
    Ertan’ın açtığı babalık davasının gereği olarak yapılan DNA testi sonuçlanmış ve Ertan ile Selim’in hiçbir akrabalığı olmadığı kesinleşmiştir. Bu durum Zeynep’i herkese karşı çok zor durumda bırakır.
    Aşk Yeniden 54.Bölüm
    S02E35 - Aşk Yeniden 54.Bölüm
    Zeynep malikânedeki sakin yaşama ayak uydurmak için elinden geleni yapmaktadır ancak bu sakinlik onun için hayli sıkıcıdır.
    Aşk Yeniden 55.Bölüm
    S02E36 - Aşk Yeniden 55.Bölüm
    Fatih, Zeynep ve dostları, katıldıkları yarışma da eşitlik olması üzerine yeni bir teklifle karşı karşıya kalırlar. Bizimkiler oyun günü gelip çattığında müthiş bir şevkle yarışmaya başlarlar. Ancak karşı takımı yenebilmek düşündükleri kadar kolay olmayacaktır.
    Aşk Yeniden 56.Bölüm
    S02E37 - Aşk Yeniden 56.Bölüm
    Taşkın ailesi evi basan böcekler yüzünden bir süre malikanede yaşamaya karar verir. Zeyneplerden sonra Taşkınların da malikaneye yerleşmesi hareketli günlere gebedir.
    Aşk Yeniden 57.Bölüm
    S02E38 - Aşk Yeniden 57.Bölüm
    Selim'in kaçırılması bütün aile fertlerinin psikolojisini bozmuştur. Fatih ve Zeynep'in bu gerilimli ortamdan uzaklaşmak istemesi, aile fertlerini aralarındaki problemleri çözme düşüncesine iter.
    Aşk Yeniden 58.Bölüm
    S02E39 - Aşk Yeniden 58.Bölüm
    Gençlerin yarışmadan kazandığı dünya turu tatilinin zamanı gelmiştir. Bir kaç kişi hariç bütün aile toplanıp yola düşerler. Kendilerini gezdirecek olan tekne ile denizde seyrederken bir bot dolusu mülteci ile karşılaşırlar.
    Aşk Yeniden 59.Bölüm Final
    S02E40 - Aşk Yeniden 59.Bölüm Final
    Bir süre içinde bulundukları adadan kurtulma yollarını arayan kahramanlarımız maalesef zaman geçtikçe umutlarını kaybetmiştir. Ada şartlarına alışıp orada kendilerine yeni bir hayat kurmaya başlamışlardır. Kendilerine bir lider seçmek isterler fakat işler sandıkları kadar kolay olmaz.

    Hayran tepkileri

    Back to Top