Hesabım
    Kara Sevda
    1. Sezon
    Puanım :
    Kara Sevda
    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 14 Ekim 2015
    247 Fotoğraf | 31 Video
    Burak Özçivit
    Burak Özçivit
    Rolü : Kemal Soydere
    Neslihan Atagül
    Neslihan Atagül
    Rolü : Nihan
    Kaan Urgancıoğlu
    Kaan Urgancıoğlu
    Rolü : Emir
    Orhan Güner
    Orhan Güner
    Rolü : Hüseyin
    Kara Sevda 35.Bölüm Fragmanı 0:55
    Kara Sevda 35.Bölüm Fragmanı
    Kara Sevda 34.Bölüm Fragmanı 0:40
    Kara Sevda 34.Bölüm Fragmanı
    78 gösterim
    Kara Sevda 33.Bölüm Fragmanı 0:58
    Kara Sevda 33.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    1. sezon bölümleri
    Kara Sevda 1.Bölüm
    S01E01 - Kara Sevda 1.Bölüm
    Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal, bu mucizevi aşkta birleşirler, denk olurlar. Birbirlerine sonsuzluk yemini ettiklerinde ise, hayatın böyle bir denkliğe izin vermediğini, ikisi de acı bir şekilde öğrenirler. Bir gecede değişen hayatları, Kemal'i uzaklara, Zonguldak'a savurur. Nihan'ı ise, yaptığı bir seçimin kollarına.
    Kara Sevda 2.Bölüm
    S01E02 - Kara Sevda 2.Bölüm
    İstanbul Boğazı’nın sularına gömülmüşken kendisine uzatılan el, Nihan’ın geçmişle bugün arasında ördüğü duvarı yıkar. Anılar, Nihan’a unutamadığı aşkının ismini fısıldadıkça, Kemal’in izini sürer.
    Kara Sevda 3.Bölüm
    S01E03 - Kara Sevda 3.Bölüm
    Nihan, evlilik yıldönümü kutlamasında Kemal’i karşısında Emir’in ortağı olarak görmenin şokunu atlatamamışken; Kemal’in dudaklarından dökülen her cümle, bomba etkisi yaratır.
    Kara Sevda 4.Bölüm
    S01E04 - Kara Sevda 4.Bölüm
    Leyla’nın küçük sürpriziyle, hiç beklemedikleri anda, karşı karşıya kalan Nihan ve Kemal için artık yüzleşme vaktidir. Vapurda, Nihan ve Kemal’i gören Emir, öfkesini bütün hücrelerinde hisseder. Emir artık geçmişin derinliklerinde iz sürecektir.
    Kara Sevda 5.Bölüm
    S01E05 - Kara Sevda 5.Bölüm
    Kemal’in,  Nihan’ın atölyesinde olduğunu öğrenen Emir, yeni planlarını devreye sokar. Bu planlar, yaşanacak büyük olayların habercisidir.
    Kara Sevda 6.Bölüm
    S01E06 - Kara Sevda 6.Bölüm
    Kemal karakolda Zeynep’le ilgili uğradığı şok üstüne bu işin peşini bırakmaz. İzleri takip ettiğinde bulacakları, Kemal’i iyice hırslandırır. Kardeşinin zarar görmemesi için her şeyi göze alan Kemal, Nihan’la ilgili bir karar alır. Bu karar, Nihan’ın kalbinde derin yaralar açar. Artık, aralarındaki uçuruma bir yenisi daha eklenmiştir.
    Kara Sevda 7.Bölüm
    S01E07 - Kara Sevda 7.Bölüm
    Emir ve Nihan'ın mutluluğunu uzaktan izlemek, Kemal'in acısını da intikamını da kamçılar. Artık bu oyunun kuralı yeniden yazılacaktır. Kemal attığı ilk adımdan itibaren, Emir'le sonu gelmeyen çekişmesini başlatmış olur.
    Kara Sevda 8.Bölüm
    S01E08 - Kara Sevda 8.Bölüm
    Kemal, Nihan'ın yeni evini ziyaretiyle büyük bir şüphenin içine düşer. Bu şüphe, Emir ve Nihan'ın evliliklerinin gerçekliğiyle ilgilidir. Nihan ise Emir'in Kemal'e zarar vereceği inancıyla Kemal'i uyarmak peşindedir.
    Kara Sevda 9.Bölüm
    S01E09 - Kara Sevda 9.Bölüm
    Kemal, Nihan'la geçirdiği geceden, Emir'le Nihan hakkındaki şüphesi daha da keskinleşmiş olarak çıkar. Öte yandan Emir, Kemal'le Nihan'ın gözlerden uzakta bir araya gelmesinin faturasını hem Kemal'e, hem Nihan'a keser. Kemal'e açıkça savaş ilan eder.
    Kara Sevda 10.Bölüm
    S01E10 - Kara Sevda 10.Bölüm
    Kemal'in, Nihan'ın evliliğiyle ilgili büyük sorusuna karşılık Nihan'ın kaçacak yeri kalmaz. Nihan'ın itirafı, Kemal için yeni soruların başlangıcı olacaktır. Emir, Kemal'e oynadığı oyunu kimin bozduğunu araştırır. Düşmanlarını tek tek gözden geçirir ve ilk şüpheli ismin sorgulamasına başlar.
    Kara Sevda 11.Bölüm
    S01E11 - Kara Sevda 11.Bölüm
    Kemal ve Nihan beş yıl önce kaderlerinin değiştiği evde yüzleşirler. Kemal gerçeği açığa çıkarmak için Nihan’a kaçacak yer bırakmayacak sorular sorar. Öte yandan kaza haberi gelene kadar, Nihan’ın başlatacağı oyuna Kemal de ayak uydurur. Birlikte hayattan birkaç saat çalarlar.
    Kara Sevda 12.Bölüm
    S01E12 - Kara Sevda 12.Bölüm
    Nihan’ın “o gece”ye dair sırrını çözebilecek flaşdisklerin Galip’te olduğunu gören Kemal, planlarını değiştirir. Nihan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için çok riskli bir yol izlemeye karar verir. Nihan için bütün tehlikeleri göze alır.
    Kara Sevda 13.Bölüm
    S01E13 - Kara Sevda 13.Bölüm
    Vildan ve Önder, Leyla'nın her an Nihan'a teyzesi olduğunu itiraf edeceğinden korkarken, bu gerçek, Nihan'dan önce Emir'in eline geçer. Emir edindiği bilgiyle Sezin ailesini bir kez daha vurmaktan çekinmeyecektir. Ortaya dökülen gerçek, Nihan ve Leyla'yı yüzleşmek zorunda bırakır.
    Kara Sevda 14.Bölüm
    S01E14 - Kara Sevda 14.Bölüm
    Nihan, bütün gerçekleri anlatIr. Nihan Kemal'e kendini Emir'le olan evliliğine bağlayan bütün gerçekleri söyler. Kemal, cinayet gecesindeki bazı boşlukları farkeder ve Nihan'dan habersiz “o gece”nin peşine düşer.
    Kara Sevda 15.Bölüm
    S01E15 - Kara Sevda 15.Bölüm
    Nihan, Kemal sayesinde yıllar sonra o gecenin peşine düşmeye karar verir. Kemal, Nihan'a yepyeni bir umut verir.
    Kara Sevda 16.Bölüm
    S01E16 - Kara Sevda 16.Bölüm
    Nihan ve Kemal o geceye dair büyük sırrı Emir’den sonra çözebilecek tek kişi olan Karen’le konuşmanın yolunu bulur. Karen’in vereceği cevaplar, Kemal’le Nihan’ın doğru yolda olduğunu kanıtlar. Ancak Emir’in Karen’e ulaşmasıyla, o geceye atılan düğümü çözmek zorlaşır. Kemal ile Emir arasındaki soğuk savaş da boyut değiştirir.
    Kara Sevda 17.Bölüm
    S01E17 - Kara Sevda 17.Bölüm
    Kemal, Zeynep'in evliliği yüzünden abisi Tarık’la büyük bir kopuş yaşayacaktır. Kemal ve Nihan kardeşlerinin evlenmesi üzerine aşklarında bir imkansızlıkla daha karşı karşıya kalır. Nihan, Zeynep'in Emir'le olan geçmişi yüzünden bu evlilikle ilgili büyük şüpheler duyar
    Kara Sevda 18.Bölüm
    S01E18 - Kara Sevda 18.Bölüm
    Kemal’e gönderilen ses kaydıyla birlikte, Emir’le Kemal arasında bugüne kadar yaşamadıkları bir soğuk savaş başlar. Emir’in, Nihan’ın Kemal’le birlikte o geceyi araştırmayı başladığını öğrenmesiyse olaylara bakış açısını değiştirir.
    Kara Sevda 19.Bölüm
    S01E19 - Kara Sevda 19.Bölüm
    Kemal ve Nihan'ın “o gece”nin üstündeki sır perdesine dair en kuvvetli bağlantısı olan Karen'in ölümü her ikisini de derinden etkiler. İkisinde de ayrı ayrı sorgulamalara neden olur.
    Kara Sevda 20.Bölüm
    S01E20 - Kara Sevda 20.Bölüm
    Nihan ve Kemal, birbirlerini ne kadar özleseler de, aralarına Kemal'in aldığı uzaklaşma kararının soğukluğu girer. Nihan, ne kadar Kemal'e ulaşmaya, duygularını anlatmaya çalışsa da, Kemal, Nihan'ı kendinden uzak tutmaktaki kararında ısrarcıdır.
    Kara Sevda 21.Bölüm
    S01E21 - Kara Sevda 21.Bölüm
    Kemal ve Nihan birbirlerine sağ salim kavuşmanın sarhoşluğundadırlar. Ama gerçekler mutluluklarının uzun sürmesine izin vermez. Zaman, kavuşmak için ayrılık vaktidir.
    Kara Sevda 22.Bölüm
    S01E22 - Kara Sevda 22.Bölüm
    Kemal, Emir’in hayatındaki en büyük sırrın peşine düştüğünde, yanında Nihan ve Zehir de olur. Kemallerin karşısına çıkan her iz, yeni ve daha büyük bir sırrın kapısını aralar.
    Kara Sevda 23.Bölüm
    S01E23 - Kara Sevda 23.Bölüm
    Nihan'a gelen bir paket, Kemal ve Nihan'ın bütün gündemini değiştirir. Bu paket Nihan’la Kemal’e özgürlüğün anahtarını vaat etmektedir. Geleceklerini kurmak için birlikte geri dönüşü olmayan bir adım atarlar.
    Kara Sevda 24.Bölüm
    S01E24 - Kara Sevda 24.Bölüm
    Nihan ve Kemal birlikte olacakları günün umuduyla yeniden doğmuş gibidir. En büyük destekçileri yine Leyla'dır ama o da Emir'in yapabileceklerinden tedirgindir. Emir, gerçeklerden emin olana kadar Tufan'ı zor zamanlar beklemektedir.
    Kara Sevda 25.Bölüm
    S01E25 - Kara Sevda 25.Bölüm
    Emir’in kardeşi Asu’dan gelen mektup Kemal’in üstünde beklenen etkiyi yaratır ve Kemal başlattığı arayışı noktalar.
    Kara Sevda 26.Bölüm
    S01E26 - Kara Sevda 26.Bölüm
    Emir'e acı çektirmek için Nihan'a yardım etmeye karar veren Asu'nun hesaba katmadığı birşey vardır Kemal'in asla vazgeçemeyeceği Kara Sevda'sı.
    Kara Sevda 27.Bölüm
    S01E27 - Kara Sevda 27.Bölüm
    Kemal ve Nihan yeni hayatlarına doğru yol alırken, Emir kısa sürede Nihan'ın yokluğunu fark eder ve deliye döner. Nihan ve Kemal'in birlikte kaçtıklarını anlaması ve ikisinin peşine düşmesi uzun sürmez.
    Kara Sevda 28.Bölüm
    S01E28 - Kara Sevda 28.Bölüm
    Emir’in gizlice yönetttiği oyunu başladığında, Kemal Nihan’ı ikna etmekten daha etkili bir yol düşünür. Emir’le arasındaki ezeli düşmanlığı bitirmek için harekete geçer.
    Kara Sevda 29.Bölüm
    S01E29 - Kara Sevda 29.Bölüm
    Kemal ve Emir, kurallarını Kemal’in belirlediği “Türk motifli” ruleti oynayacaklar, birbirlerine sıkacaklardır. Bu kumarı tek bir kişi sonlandırabilir. Buda Kemal’in o evde olduğundan habersiz Nihan olacaktır.
    Kara Sevda 30.Bölüm
    S01E30 - Kara Sevda 30.Bölüm
    Leyla, yaşadıkları karşısında Kemal'e yeni bir pencere açmak ister. Kalbini ve yüzünü başka yana çevirmesi gerektiğini düşünmektedir. Önder kızı için endişelidir ve Nihan'ı Emir'den uzak, Kemal'e yakın tutmak ister.
    Kara Sevda 31.Bölüm
    S01E31 - Kara Sevda 31.Bölüm
    Tufan’ın Asu’ya kendini ispatlamak için Emir’e kurduğu tuzak hem Kemal’in, hem de Emir’in dikkatini şantajcının üstüne çeker. Kaza haberini aldığında bütün öfkesine rağmen Kemal’in içini büyük bir korku kaplar.
    Kara Sevda 32.Bölüm
    S01E32 - Kara Sevda 32.Bölüm
    Kemal ve Emir arasındaki savaş git gide büyür. Emir’in sert oyunlarıyla deliye dönen Kemal, daha büyük adımlar atmaya karar verir. Kemal’in yapacaklarından korkan Nihan, ona ulaşmak için bütün şartları zorlar.
    Kara Sevda 33.Bölüm
    S01E33 - Kara Sevda 33.Bölüm
    Nihan, ilk taşı atan Kemal'e artık her zamankinden daha öfkelidir. Kemal ise, Emir ve Ozan için nihayet işlemeye başlayan adalet süreciyle ilgili inançlı bir bekleyişe girer.
    Kara Sevda 34.Bölüm
    S01E34 - Kara Sevda 34.Bölüm
    Asu’nun, Emir’in elinden kurtulmak için ortaya attığı sırrın şiddeti, daha ilk anda tahmin edemediği bir boyuta ulaşır. Nihan, sevdiği adamın canı için hayatının en zor kararını verir. Kemal, Emir ve Nihan’la geri dönüşü olmayan bir yüzleşme yaşar. Bu yüzleşmenin en büyük kaybedeni Nihan olacaktır.
    Kara Sevda 35.Bölüm
    S01E35 - Kara Sevda 35.Bölüm
    Kemal’in nişanında bayılması Nihan’ın aklına büyük bir şüphe düşürür. Neden bayıldığını öğrenmek ister. Öte yandan Nihan’ın aklına düşen soru işaretinin Emir’deki yansıması da sarsıcı olur. Eğer Nihan hamileyse, o bebeğin doğması hem Emir hem de Asu için imkansızdır. İki can düşmanı kardeş için aynı cephede birleşme zamanı gelir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top