Hesabım
    Kara Sevda
    2. Sezon
    Puanım :
    Kara Sevda

    Sezon bilgisi:

    39 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 21 Eylül 2016
    318 Fotoğraf | 37 Video
    Burak Özçivit
    Burak Özçivit
    Rolü : Kemal Soydere
    Neslihan Atagül
    Neslihan Atagül
    Rolü : Nihan
    Kaan Urgancıoğlu
    Kaan Urgancıoğlu
    Rolü : Emir
    Orhan Güner
    Orhan Güner
    Rolü : Hüseyin
    Kara Sevda 74.Bölüm Fragmanı 0:27
    Kara Sevda 74.Bölüm Fragmanı
    530 gösterim
    Kara Sevda 73.Bölüm Fragmanı 0:42
    Kara Sevda 73.Bölüm Fragmanı
    186 gösterim
    Kara Sevda 72.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kara Sevda 72.Bölüm Fragmanı
    223 gösterim
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    • Fotoğraf Kara Sevda
    2. sezon bölümleri
    Kara Sevda 36.Bölüm
    S02E01 - Kara Sevda 36.Bölüm
    Emir'i istemeden de olsa vurarak elini kana bulayan Kemal cezaevinde ağır bedeller ödeyecek. Kardeşi Ozan'ın ölümünün ardından Nihan bir büyük acı daha yaşayacak.
    Kara Sevda 37.Bölüm
    S02E02 - Kara Sevda 37.Bölüm
    Nihan her şeye rağmen Kemal’in Emir’e karşı durabilecek, kızını kurtarabilecek tek insan olduğunun farkındadır. Nihan her hamlesinde hem duygularına, hem de Kozcuoğlu soyadının gücüne karşı mücadele edecektir.
    Kara Sevda 38.Bölüm
    S02E03 - Kara Sevda 38.Bölüm
    Kemal hapisten çıktıktan sonra gerçek düşmanıyla karşı karşıya geleceği arenayı hazırlar. Kalbinin etrafına ördüğü duvarların ise aşılmaz olmadığını Nihan’ı her gördüğünde yeniden hatırlar.
    Kara Sevda 39.Bölüm
    S02E04 - Kara Sevda 39.Bölüm
    Nihan, Kemal ile Emir’in Deniz üstünden başlayacağı savaşa karşı kendi tedbirlerini alır. Bir anne olarak, evladının zarar görmemesi için bıçak sırtı kararlar verir. Çok riskli bir ittifak kurar. Bu ittifak, Kemal ile Emir arasındaki dengeyi tamamen değiştirecektir.
    Kara Sevda 40.Bölüm
    S02E05 - Kara Sevda 40.Bölüm
    Kemal, Emir’in oyunundan habersiz Deniz’le ilgili yaşadığı hayal kırıklığının ardından kendini çok çabuk toplar. Cezaevinden çıktığı günden beri aklında olan Kozcuoğlu’nu çökertme planına hız verir. İki hedef noktası vardır: Biri, Emir’in itibarı; diğeri Nihan’ın gözünde Ozan’ın ölümüyle ilgili kendini aklamak.
    Kara Sevda 41.Bölüm
    S02E06 - Kara Sevda 41.Bölüm
    Zeynep’in kendine sakladığı gerçekler üstüne basılmayı bekleyen bir mayın kadar tehlikelidir. Diğer tarafta Emir, Kemal’in kayıtlara ulaştığından habersiz, dikkatinin hala Ozan’ın üstünde olduğunu anladığında, daha sert hamlelere hazırlanır.
    Kara Sevda 42.Bölüm
    S02E07 - Kara Sevda 42.Bölüm
    Kemal, Ozan’ın zehirlenmesiyle ilgili gerçekleri öğrendikten sonra, Emir’in de hesap edemeyeceği başka bir noktadan araştırmasına devam eder ve bir adım daha ileri gider. Nihan’ın bu konuya uzak kalamayacağının bilincindedir.
    Kara Sevda 43.Bölüm
    S02E08 - Kara Sevda 43.Bölüm
    Kemal ve Nihan arasındaki sonsuz bağın kanıtı olan defter bir Soydere’nin eline geçer. Yaşanacakların ardından, bu defterin, Nihan’la Kemal arasındaki sonsuz bağın kanıtı olduğu kadar, Kemal’in ölümle yaşam arasındaki çizgisi olduğu da anlaşılacaktır.
    Kara Sevda 44.Bölüm
    S02E09 - Kara Sevda 44.Bölüm
    Nihan Kemal’le çok gizli bir araştırma yürütürken, Kemal’in Emir’le olan savaşını büyütmesine kızar. Kemal için ise Ozan’ın cinayeti ve Emir’le savaşı ayrı iki cephedir. Nihan ile Kemal’in arasındaki ilk çatışma buradan alevlenir.
    Kara Sevda 45.Bölüm
    S02E10 - Kara Sevda 45.Bölüm
    Bir sırrın daha hükmü bozulmuş, Kemal, Nihan’ın Emir’in yanında neden kaldığına dair bir gerçeği öğrenmiştir. Nihan’ın Emir’e duyduğu nefret ve intikam hissi, Kemal’in kara sevdasının umududur.
    Kara Sevda 46.Bölüm
    S02E11 - Kara Sevda 46.Bölüm
    Nihan ve Kemal, Asu’nun intihar haberiyle sarsılır. Kemal ve Nihan, Asu’yu hastaneye yetiştirirken, Kemal, polise yakalanmak için davetiye çıkartmış olur. Kemal’in etrafı işlemediği bir suç yüzünden çepeçevre sarılırken, Kemal, kendini yakalamak isteyen herkese büyük bir sürpriz yapar.
    Kara Sevda 47.Bölüm
    S02E12 - Kara Sevda 47.Bölüm
    Emir, Kemal’in giderek daha da güçlenmesinin önünü kesmek için, sıfırdan var ettiği şirketini gözüne kestirir. Tufan’ın evinde gördüğü çantanın aynısı Asu’nun gardırobunda da görmesi, Kemal’in Asu’ya ilk kez şüpheyle yaklaşmasını sağlar.
    Kara Sevda 48.Bölüm
    S02E13 - Kara Sevda 48.Bölüm
    Kemal’in Asu’yla evlilik oyununa devam etmesi, Nihan’ı engel olamadığı bir kıskançlığın içine sürüklerken, Kemal, Nihan’a olan aşkını hiçbir şeye değişmeyeceğine bir kere daha Nihan’a gösterir.
    Kara Sevda 49.Bölüm
    S02E14 - Kara Sevda 49.Bölüm
    Emir, hem Kemal ile Nihan arasındaki bağdan emin olmak, hem de Kemal’in kendisine kurduğu tuzakları yok etmek için harekete geçer. Tufan’ın bulacağı küçücük bir delil, Emir’in elinde çok büyük bir koza dönüşür.
    Kara Sevda 50.Bölüm
    S02E15 - Kara Sevda 50.Bölüm
    Kemal, daha önce karşısına Deniz’in doktoru olarak çıkan kişinin gerçek bir doktor olmadığını anladıktan sonra araştırmasını derinleştirir. Nihan ve Emir’in kendisinden Deniz’le ilgili bir gerçeği saklama ihtimali, Kemal’in aklına tekrar peşinden gideceği o inancı düşürür.
    Kara Sevda 51.Bölüm
    S02E16 - Kara Sevda 51.Bölüm
    Emir’in uçurumda Deniz'i kullanarak Nihan'a verdiği acı ders, kızını kaybedilme gerçeği, Nihan’ı her ne pahasına olursa olsun sırrını saklamaya iter. Kemal ise Zeynep’in kendisine getirdiği Deniz’in fotoğrafıyla birlikte artık şüphelerini netlemeden durmayacaktır. Kemal için dünya durur; gerçeği ortaya çıkarmak hayatının en önemli amacına dönüşür.
    Kara Sevda 52.Bölüm
    S02E17 - Kara Sevda 52.Bölüm
    Banu ile Emir arasında bir bağdan şüphelenen Tarık, yavaş yavaş bilmediği gerçeklere yaklaşır. Diğer tarafta Zeynep, tutunacak son dalı olan işinden de atılır. Kemal’in Deniz’in kendi kızı olduğunu öğrendikten sonra iç dünyasındaki bütün dengeler temelinden sarsılır.
    Kara Sevda 53.Bölüm
    S02E18 - Kara Sevda 53.Bölüm
    Kemal, büyük aşkı Nihan'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Deliye dönen Emir ise Nihan’ı kurtarmak için her yolu denerken, diğer taraftan Kemal’le çok sert bir hesaplaşmaya girer.
    Kara Sevda 54.Bölüm
    S02E19 - Kara Sevda 54.Bölüm
    Kemal ve Nihan, önce Emir’in neyi ne kadar bildiğini netlemeye çalışırken, Emir’in gerçekten de Nihan’la Kemal’i alaşağı edecek bir planı vardır: Deniz’i alıp gitmek. Diğer yanda Emir Leyla için planladığı kumpasta sona gelir. Leyla evi ile Kozcuoğlu hisseleri arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.
    Kara Sevda 55.Bölüm
    S02E20 - Kara Sevda 55.Bölüm
    Kemal, planının son aşamasına yaklaşmış, Deniz’i annesiyle babasına teslim etmek üzereyken, Emir’in ihbarıyla polisler de Kemal’e yaklaşır. Kemal’in bütün umutlarını bitirecek baskına beklenmedik bir isim siper olur.
    Kara Sevda 56.Bölüm
    S02E21 - Kara Sevda 56.Bölüm
    Emir, Kemal’in en ağır şekilde cezalandırılması için her şeyi yaparken, Kemal’in bu davadan kurtulmasının tek bir yolu vardır; babalık davası açmak. Kemal, bu riskli adımı atarsa, önünde yeni bir yol haritası belirecektir.
    Kara Sevda 57.Bölüm
    S02E22 - Kara Sevda 57.Bölüm
    Nihan ile Kemal, hediye paketinde bulamadıkları cevabın çok yakınlarında gizlendiğini fark eder. Zeynep’i son anda kurtaran Emir, onunla birlikte Kemaller’le aynı mekandadır. Emir’in plansız bu adımı, gerçeğe uzanan yoldaki ilk büyük gedik olacaktır.
    Kara Sevda 58.Bölüm
    S02E23 - Kara Sevda 58.Bölüm
    Deniz’in yaklaşan doğum günü Kemal için tartışmaya açık bir konu değildir. Deniz, ilk doğum gününde babasıyla birlikte olacaktır. Kemal, Deniz’e hazırladığı doğum günü hediyesi için Nihan’ı da yanına ister. Bütün karmaşanın içinde ikisi şahane bir gün geçirir ve aşklarını doyasıya yaşar. Deniz, doğum gününde babasının yanında, dedesinin evindedir. Emir’in sürpriz hediyesi ise, bu doğum gününe hafızalardan silinmeyecek bir son yazacaktır.
    Kara Sevda 59.Bölüm
    S02E24 - Kara Sevda 59.Bölüm
    Nihan’ın suç duyurusunda bulunmasıyla Ozan’ın ölümüne dair yeniden soruşturma açılır. Zeynep’ten sonraki durağın kendisine çıktığını düşünen Tarık için de çember daralmaktadır. Tarık kurban olduğundan habersiz Asu’nun hazırladığı kafese girmek üzeredir.
    Kara Sevda 60.Bölüm
    S02E25 - Kara Sevda 60.Bölüm
    Nihan, hem Zeynep için, hem de Kemal’le ilişkisi için kararını verdiğinde, aşkları da bir seviye daha atlar. Bu kara sevda, bütün kötülüklere rağmen aydınlığa doğru yol alacaktır. Nihan, Kemal’le kuracakları temiz gelecek düşünden asla vazgeçmeyecektir.
    Kara Sevda 61.Bölüm
    S02E26 - Kara Sevda 61.Bölüm
    Asu, Tufan’la birlikte Emir’in tuzağına düştüğünde artık kurtulmak için bir mucizeye ihtiyacı vardır. Asu’nun beklediği mucize Nihan’ı az kalsın ölümüne sebep olabilecek trafik kazasıyla ilgili gerçeklere yaklaştırır.
    Kara Sevda 62.Bölüm
    S02E27 - Kara Sevda 62.Bölüm
    Asu’nun ölümünde baş düşmanının parmağı olduğunu düşünen Emir, hem kendisini annesinin gözünde aklamak, hem de Kemal’den sonsuza kadar kurtulmak için gerçeğin peşine düşer. Kemal ise üstündeki şüphelerin izinden giderek olayı çözmeye çalışırken, Mercan’ın yakın markajından kurtulamaz.
    Kara Sevda 63.Bölüm
    S02E28 - Kara Sevda 63.Bölüm
    Ozan cinayetinin son delilini ortadan kaldırmayı başaran Zeynep ve Tarık için bu hikaye unutulmayacak bir sona doğru adım adım yol almaktadır. Kemal ile Emir, iki ayrı kanattan Asu’yla ilgili gerçeklere doğru ilerlerken bu yarışın en zayıf halkası Tufan olacaktır
    Kara Sevda 64.Bölüm
    S02E29 - Kara Sevda 64.Bölüm
    Emir ve Asu’nun kurduğu acımasız plan Tufan’ın canı pahasına başarıya ulaşmıştır. Artık sıradaki hedefleri, Ozan’ın ölümüdür. Kemal, Nihan ve Mercan, Ozan’ın ölümünün altındaki buzdağıyla ilgili buluşur.
    Kara Sevda 65.Bölüm
    S02E30 - Kara Sevda 65.Bölüm
    Kemal’in otopsi raporunun ardından Nihan’la arasına koyacağı mesafe, Nihan'ı şüphe içinde bırakır. Kemal, ilk şokun ardından Tarık’la yüzleşmek için harekete geçer. Tarık ise Emir'i öldürmek için ant içmişken hiç beklemediği bir itirazla karşılaşır.
    Kara Sevda 66.Bölüm
    S02E31 - Kara Sevda 66.Bölüm
    Kemal ve Nihan yıllar sonra kavuştukları mutluluğun tadını kızlarıyla birlikte çıkarırken Emir, Nihan’ı hapse yollayacağı planının son imzasını Asu’ya attırır. Nihan izinsiz maden işletmekten gözaltına alınır.
    Kara Sevda 67.Bölüm
    S02E32 - Kara Sevda 67.Bölüm
    Leyla, hastanede ölümle pençeleşirken, Ayhan intikam yemini eder. Ne pahasına olursa olsun bu olayın sorumlusu tuttuğu Kozcuoğlu ile hesabı kendisi görecektir.
    Kara Sevda 68.Bölüm
    S02E33 - Kara Sevda 68.Bölüm
    Galip’in tutuklanması Kozcuoğlu Holding’in temelini sarsacak derin bir şok dalgasına dönüşür. Emir ise bütün gücüne rağmen bir Kozcuoğlu’nun hapse girmesinin dehşeti içindedir.
    Kara Sevda 69.Bölüm
    S02E34 - Kara Sevda 69.Bölüm
    Zeynep geçmişin tozlu raflarında uzun süredir bekleyen bir kutuyu açar. Zeynep’in ellerinde artık Emir’i sonsuza dek hapse yollayacak bir bilet vardır. Zeynep’i hayatının en önemli kararı beklemektedir.
    Kara Sevda 70.Bölüm
    S02E35 - Kara Sevda 70.Bölüm
    Kemal Emir’e diz çöktürtmenin, Nihan yıllardır süren esaretten kurtuluşunun tadını çıkarır. Kemal’in Emir’i seçeneksiz bırakması sonucunda yıllardır hayalini kurdukları gün gelir; Nihan ile Emir boşanır.
    Kara Sevda 71.Bölüm
    S02E36 - Kara Sevda 71.Bölüm
    Emir düğünü imkansız kılmak için son dokunuşu bizzat yapar ve Kemal’in yiyeceği en ağır vurgunu hazırlar. Kemal adım adım kendi sonuna yaklaşırken, Nihan Kemal’in yokluğunu fark eder. Hayatla ölüm arasında gidip gelen dakikalarda, bir yanda sonsuz mutluluğu aralayacak kapı; bir yanda da cehennemi çağıracak bir karanlık beklemektedir.
    Kara Sevda 72.Bölüm
    S02E37 - Kara Sevda 72.Bölüm
    Kemal ve Nihan için düğün sonrasında kavuşma anı gelmiştir; sonunda tam anlamıyla bir aile olmanın tadını çıkarırlar. Kemal, babalığın hazzını doyasıya yaşarken Nihan, Kemal’e kavuşmanın mutluluğu içindedir. Yıllardır verdikleri mücadelede iki âşık için artık her şeyi geride bırakma zamanıdır.
    Kara Sevda 73.Bölüm
    S02E38 - Kara Sevda 73.Bölüm
    Emir’in, Deniz ve Zeynep’i göstere göstere yuvalarından kaçırması Kemal’le Nihan’a hayatlarının şokunu yaşatır. O geceden geriye kalan tek şey Emir’in dümeni bırakmaya niyeti olmadığını anlatan mektubudur.
    Kara Sevda 74.Bölüm
    S02E39 - Kara Sevda 74.Bölüm
    Kemal Emir son nefesini vermeden huzura kavuşmayacaklarından emindir. Emir ölü ya da diri bulunana dek güvenle yurtdışına gidecekleri bir planı devreye sokar. Emir ise Kemal’le arasındaki bu amansız savaşta ‘rövanşı almak’ için son kozunu oynar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top