Hesabım
    Baba Candır
    1. Sezon
    Baba Candır

    Sezon bilgisi:

    41 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 2 Ağustos 2015
    242 Fotoğraf | 37 Video
    Settar Tanrıöğen
    Settar Tanrıöğen
    Uraz Kaygılaroğlu
    Uraz Kaygılaroğlu
    Tülay Bursa
    Tülay Bursa
    Özgün Karaman
    Özgün Karaman
    Baba Candır 41.Bölüm Fragmanı 0:38
    Baba Candır 41.Bölüm Fragmanı
    80 gösterim
    Baba Candır 40.Bölüm Fragmanı 0:29
    Baba Candır 40.Bölüm Fragmanı
    Baba Candır 39.Bölüm Fragmanı 0:34
    Baba Candır 39.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    1. sezon bölümleri
    Baba Candır 1.Bölüm
    S01E01 - Baba Candır 1.Bölüm
    Ceylan yıllar önce hayatını kurtarıp evlenmek için sözleştiği çocukluk aşkını bulmak amacıyla Kapadokya’daki evini bırakıp İstanbul’a gelir. Elinde ikisinin beraber çekildiği çocukluk fotoğrafı ve Ulus Parkı’nın adresi hariç hiçbir şey yoktur.
    Baba Candır 2.Bölüm
    S01E02 - Baba Candır 2.Bölüm
    Ceylan Emrecan’ın evine gelir ve tüm ev ahalisine Emrecan’ın sözlüsü olduğunu söyler. Salih ve Nermin Ceylan’a inanır. Salih Ceylan’la konuşup onu Ürgüp’e dönmeye ikna eder
    Baba Candır 3.Bölüm
    S01E03 - Baba Candır 3.Bölüm
    Ceylan’ın evde gizlice yaşadığı bütün aile tarafından öğrenilir. Salih Ceylan’a acır ve bir süreliğine evde kalmasına izin verir. Ceylan hem aile fertlerine hem de mahalleliye hızla uyum sağlar
    Baba Candır 4.Bölüm
    S01E04 - Baba Candır 4.Bölüm
    Salih’in elinden zor kurtulan Haluk, Ece’yi haksız yere suçladığını öğrenir ve babasının gerçek nişanlısı ile tanışır. Ece, Haluk ondan özür dilemediği için işe dönmeyi reddeder.
    Baba Candır 5.Bölüm
    S01E05 - Baba Candır 5.Bölüm
    Emrecan Ceylan’ı Rüzgar’ın yanında görünce çok sinirlenir. Ceylan’a bir daha onunla görüşmemesini tembihler. Ece Haluk’un asistanı olarak çalışmaya başlar. Haluk Ece’ye türlü türlü oyunlar oynayıp onu canından bezdirmeye çalışır ama Ece Haluk’a pabuç bırakmaz.
    Baba Candır 6.Bölüm
    S01E06 - Baba Candır 6.Bölüm
    Egemen Derya'yı evde ailesi ile yemekte görünce çok sinirlenir. Egemen Derya'ya biriken siniriyle evde büyük bir kavga çıkarır ve Nermin Egemen’e tokat atar.
    Baba Candır 7.Bölüm
    S01E07 - Baba Candır 7.Bölüm
    Ece, Egemen ve Emrecan karakola düşerler. Salih bütün çocuklarının karakolluk olduğunu öğrenince artık alttan alamaz ve çocuklarına patlar. Kriz anında verdiği ceza ise daha büyük bir kavganın kopmasına sebep olur.
    Baba Candır 8.Bölüm
    S01E08 - Baba Candır 8.Bölüm
    Salih sakin bir Pazar gününü ailesiyle beraber mangal yaparak geçirmeyi planlar. Oysa çocuklarının başka planları vardır. Ceylan Rüzgar’ın ısrarı üzerine onun klip çekimine gider. Bunu duyan Emrecan peşlerine düşer.
    Baba Candır 9.Bölüm
    S01E09 - Baba Candır 9.Bölüm
    Bayram günü Çelik ailesinde biraz buruk başlar. Salih tansiyonu yükseldiği için hastaneye yatırılmıştır. Fakat tüm ailenin hastanede toplanması kırgınlıkları ve dargınlıkları unutmaya yardımcı olur.
    Baba Candır 10.Bölüm
    S01E10 - Baba Candır 10.Bölüm
    Ceylan sabaha kadar eve gelmeyince bütün aile endişelenir. Ceylan’ın Rüzgar’ın yanında olduğunu öğrenen Emrecan çok kızar ve Ceylan’a çatar.
    Baba Candır 11.Bölüm
    S01E11 - Baba Candır 11.Bölüm
    Ceylan Emrecan’ın kaza yaptığını öğrenince hastaneye koşar. Emrecan’ın ciddi yaralanmadığını gören Ceylan Salih kızmasın diye Emrecan’ı hastaneden kaçırmaya çalışır.
    Baba Candır 12.Bölüm
    S01E12 - Baba Candır 12.Bölüm
    Ceylan’nın eve dönme planları Ürgüp’teki dedesinin İstanbul’a gelmesi ile askıya alınır. Bu durum içten içe Ceylan’ın gitmesini istemeyen Emrecan’ın işine gelir.
    Baba Candır 13.Bölüm
    S01E13 - Baba Candır 13.Bölüm
    Ceylan Ürgüp’e geri dönmekten vazgeçer. Ceylan’ın Emrecan’dan vazgeçmeyeceğini fark eden Mehmet Dede Emrecan’ı adam etmeye karar vererek onu sıkı bir askeri eğitime tabi tutar.
    Baba Candır 14.Bölüm
    S01E14 - Baba Candır 14.Bölüm
    Ceylan ve Emrecan aşklarını doludizgin yaşarken mahallelilerin evlen baskısı ile karşılaşırlar. Mahallelilerin tepkisi Nermin ve Salih’i rahatsız eder. Salih çeki geri vermek için başhekim Adnan ile konuşmaya gider. Konuşmanın içeriğini bilmeyen Egemen bu durumdan rahatsız olur ve Salih’e çıkışır.
    Baba Candır 15.Bölüm
    S01E15 - Baba Candır 15.Bölüm
    Ceylan Neden Evden Ayrılıyor?Emrecan’ın Salih’in hemen evlenme kararına karşı çıkması üzerine Ceylan evden taşınmaya karar verir. Çalıştıkları bir iş adamının Ece’ye sarkıntılık ettiğini gören Haluk çileden çıkar ve adamla kavga eder.
    Baba Candır 16.Bölüm
    S01E16 - Baba Candır 16.Bölüm
    Ece Haluk’un özrünü kabul eder ve işe geri döner. Bunu fırsat bilen Müge Ece’yi Haluk’un özel hayatını öğrenmek için ajan olarak kullanır. Aslı evlenmekten vazgeçen Egemen’e kendini affettirmeye çalışır.
    Baba Candır 17.Bölüm
    S01E17 - Baba Candır 17.Bölüm
    Emrecan’ın Kendini Affettirme Çabaları... Ece ve Haluk’un arasında bir şeyler olduğundan şüphelenen Müge Haluk’a bir arkadaşının kızını ayarlar. Ece Haluk’u kızla baş başa bırakınca Haluk, Ece’yi kıskandırmak için kızı kullanır.
    Baba Candır 18.Bölüm
    S01E18 - Baba Candır 18.Bölüm
    Mahallede Düğün Var! Egemen evliliğe ve yeni ailesine alışmaya çalışırken, Salih konuyu komşuyu davet etmek için Egemen’e mahalle düğünü yapmaya karar verir. Ceylan Emrecan’a onunla arkadaş kalacağını söyler.
    Baba Candır 19.Bölüm
    S01E19 - Baba Candır 19.Bölüm
    Yufkacı Salih’e Torun SürpriziEgemen’in oğlunun ortaya çıkması bütün aileyi karıştırır. Egemen yeni ailesine uyum sağlamaya çalışırken baba evinde bir oğlu olduğundan habersizdir.
    Baba Candır 20.Bölüm
    S01E20 - Baba Candır 20.Bölüm
    Ege Gerçekten Egemen’in Oğlu Mu?Müge ile kavga eden Hasan Haluk’un evine yerleşir. Haluk evini hem babasından hem de evine giren hırsızdan kurtarmaya çalışır. Egemen Ege’nin annesini bulur ve Ege’nin kimin çocuğu olduğunu sorar. Adnan’ın Ege’nin varlığını öğrenmesi olayların daha da karışmasına sebep olur.
    Baba Candır 21.Bölüm
    S01E21 - Baba Candır 21.Bölüm
    Egemen’in oğlu olduğunu öğrenen Müjde ortalığı birbirine katar. Rüzgar Haluk’un evine yerleşir. Ceylan Emrecan’la arkadaş kalmaya çalıştıkça ondan vazgeçemediğini fark eder. Haluk ve Ece arasındaki yakınlaşma Nermin’in gözünden kaçmaz. Ece’nin eski sevgilisi Levent ile karşılaşan Nermin, Ece’yi korumak için Haluk ile görüşmeye karar verir.
    Baba Candır 22.Bölüm
    S01E22 - Baba Candır 22.Bölüm
    Ece’yi başkasına kaptırmak istemeyen Haluk, ona âşık olduğunu kabul eder. Hasan Başkan Nermin’i işe alır. Bu durum Ece’nin hiç hoşuna gitmez.
    Baba Candır 23.Bölüm
    S01E23 - Baba Candır 23.Bölüm
    Haluk'un ona karşı olan hislerini öğrenen Ece, Haluk ile yüzleşir. Saklı hisler su yüzüne çıktığında sonuçlar herkesi şaşırtacaktır.
    Baba Candır 24.Bölüm
    S01E24 - Baba Candır 24.Bölüm
    Haluk hislerine karşılık vermeyen Ece’yi unutmak için onu kendinden uzaklaştırır. Yaşamak için sayılı günleri kaldığını öğrenen Salih hayatın tadını çıkarmaya karar verir.
    Baba Candır 25.Bölüm
    S01E25 - Baba Candır 25.Bölüm
    Levent Haluk’un şirketinde işe başlar. Bu durum Ece’nin de Haluk’un da hiş hoşuna gitmez. Küçük Ege Salih’i arayıp annesinin onu bir kreşe bırakıp gittiğini söyler. Salih Ege’yi kreşten kaçırmak için planlar yapar.
    Baba Candır 26.Bölüm
    S01E26 - Baba Candır 26.Bölüm
    Haluk Ece’yi Affetmiyor! Salih anaokulundan kaçırdığı Ege’yi ev sakinlerinden saklamaya çalışır. Ceylan Emrecan’dan gizli kendisine iş teklif eden Rüzgar ile buluşur.
    Baba Candır 27.Bölüm
    S01E27 - Baba Candır 27.Bölüm
    Haluk Levent’in gizli bir sevgilisi olduğundan şüphelenir ve onu takip etmeye başlar. Emrecan Ceylan’ın ondan habersiz Rüzgar ile buluştuğunu öğrenince evi terk eder.
    Baba Candır 28.Bölüm
    S01E28 - Baba Candır 28.Bölüm
    Emrecan ‘Evleri Yıkılmasın Diye’ Dozerin Önüne Yatıyor! Çelik ailesi evlerinin yıkımına engel olmak için ellerinden geleni yaparlar. Hislerine kulak veren Ece Haluk’a aşkını itiraf eder ve beklemediği bir tepki ile karşılaşır.
    Baba Candır 29.Bölüm
    S01E29 - Baba Candır 29.Bölüm
    Müjde'nin Çelik ailesi ile kalmaya başlamasıyla evin içerisindeki düzen bozulur. Kaleyi içten yıkmayı amaçlayan Müjde'nin Emrecan hakkında planları vardır. Ceylan'ı kaybetmek istemeyen Rüzgar ise çarenin Emrecan'ı fethetmek olduğunu anlar.
    Baba Candır 30.Bölüm
    S01E30 - Baba Candır 30.Bölüm
    Baba Candır'da Haluk ve Salih karşı karşıya. Haluk Ece’ye evlenme teklif eder. Babasının bu evliliği onaylamayacağından korkan Ece, Haluk’u babasının ideal damat olması için eğitir.
    Baba Candır 31.Bölüm
    S01E31 - Baba Candır 31.Bölüm
    Haluk Nermin’in doğum gününde kendini aileye sevdirmek için türlü türlü şaklabanlıklar yaparken her şeyi eline yüzüne bulaştırır. Doğum günü partisine Levent’in gelmesiyle işler iyice karışır.
    Baba Candır 32.Bölüm
    S01E32 - Baba Candır 32.Bölüm
    Nikah için gün almaya giden Emrecan ve Ceylan’ı büyük bir süpriz beklemektedir. Bu büyük süpriz Emrecan ve Ceylan’ın bütün planlarını altüst edecektir.
    Baba Candır 33.Bölüm
    S01E33 - Baba Candır 33.Bölüm
    Salih Baba kendisine yalan söyleyen ailesini affedebilecek mi? Ece kendisinden af dileyen Haluk ile barışacak mı?
    Baba Candır 34.Bölüm
    S01E34 - Baba Candır 34.Bölüm
    Haluk Ece’nin şartını yerine getirebilecek mi? Damla’nın peşindeki adamlar kimi kaçıracak? Michael’ın varlığı aileyi nasıl karıştıracak?
    Baba Candır 35.Bölüm
    S01E35 - Baba Candır 35.Bölüm
    Haluk ve Ece’nin kaçırılması herkesi endişelendirir. Haluk’un onları kaçıranlardan kurtulma planları başına büyük belalar açar.
    Baba Candır 36.Bölüm
    S01E36 - Baba Candır 36.Bölüm
    Haluk serbest bırakılır. Ece Haluk’a ona tekrar yalan söylediği için küser. Haluk Ece’ye kendini affettiremeyince ona inat olsun diye Damla’yı işe alır.
    Baba Candır 37.Bölüm
    S01E37 - Baba Candır 37.Bölüm
    Emrecan ve Ceylan Rüzgar’ın yardımıyla kafeyi devralır. Emrecan hayallerinin peşinden koşarken Ceylan’ın onun için kendi hayallerinden vazgeçtiğini fark eder.
    Baba Candır 38.Bölüm
    S01E38 - Baba Candır 38.Bölüm
    Bahar Ece'nin yardımı ile Salih'in evine sığınmıştır ve tüm hikayesini Salih ve ailesi ile paylaşarak onların kalbini kazanır. Hasan ile oğluna söylediği tüm yalanlardan pişman olur.
    Baba Candır 39.Bölüm
    S01E39 - Baba Candır 39.Bölüm
    Emrecan Ceylan’ın arkasından Ürgüp’e gelir ve ondan af diler. Ceylan Emrecan’ı affetmek istese de Ceylan’ın dedesi buna izin vermez. Emrecan’dan Ceylan’a layık olduğunu kanıtlamasını ister.
    Baba Candır 40.Bölüm
    S01E40 - Baba Candır 40.Bölüm
    Haluk Ece’yi ve annesini affeder. Haluk’un kazasından sonra yumuşayan Salih, Haluk’a Ece’yi istemeye gelmesini söyler.
    Baba Candır 41.Bölüm
    S01E41 - Baba Candır 41.Bölüm
    herkesi evlilik telaşı sarar. Ece, Haluk, Ceylan ve Emrecan nikah günü almak için uğraşırlar. Çifte düğünü hangi tarafın karşılayacağı aileler arasında karışıklığa sebep olur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top