Hesabım
    Son Çıkış
    1. Sezon
    Puanım :
    Son Çıkış

    Özet

    İstanbul'un kenar bir mahallesinde başlayan hikayede,  bir anlık hatanın yükünü omuzlayan Kenan, Cesur, ve Zeynep arasındaki olaylar hırs, tutku, pişmanlık dolu bir serüven ile ilerliyor.  İmam Yusuf ve Öğretmen Nilüfer ise “Bir kereden bir şey olmaz” diyerek girdikleri karanlık yolda, hayalleri yavaş yavaş yok olan gençlere ‘SON ÇIKIŞ’ için bir umut ışığı olurlar.

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 8 Ağustos 2015
    107 Fotoğraf | 17 Video
    Furkan Palalı
    Furkan Palalı
    Rolü : Kenan Altay
    Sultan Ulutaş
    Sultan Ulutaş
    Rolü : Zeynep Bolat
    Tolga Güleç
    Tolga Güleç
    Rolü : Cesur Demirkan
    Dolunay Soysert
    Dolunay Soysert
    Rolü : Jülide Bozdemir
    Son Çıkış 17.Bölüm Fragmanı 0:38
    Son Çıkış 17.Bölüm Fragmanı
    7 gösterim
    Son Çıkış 16.Bölüm Fragmanı 0:38
    Son Çıkış 16.Bölüm Fragmanı
    4 gösterim
    Son Çıkış 15.Bölüm Fragmanı 0:35
    Son Çıkış 15.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    • Fotoğraf Son Çıkış
    • Fotoğraf Son Çıkış
    • Fotoğraf Son Çıkış
    • Fotoğraf Son Çıkış
    • Fotoğraf Son Çıkış
    • Fotoğraf Son Çıkış
    • Fotoğraf Son Çıkış
    • Fotoğraf Son Çıkış
    • Fotoğraf Son Çıkış
    1. sezon bölümleri
    Son Çıkış 1.Bölüm
    S01E01 - Son Çıkış 1.Bölüm
    Yusuf ile Nilüfer'in geçmişten taşıdıkları aşk, gençler için omuzlarında hissettikleri güçlü bir ele dönüşür.Onlar, sokakların görünmeyen sahipleridir.Kuytularda sakladıkları hayalleri ile gece yarıları ortaya çıkan
    Son Çıkış 2.Bölüm
    S01E02 - Son Çıkış 2.Bölüm
    Kenan, Zeynep’in kendisinden neden uzak durduğuna dair cevaplar ararken, Zeynep, Kenan’a karşı yakın davranmaya karar verir. Geçmişte yaşadığı ve saklaması gereken sırrı içinde tutmaya, hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalışır.
    Son Çıkış 3.Bölüm
    S01E03 - Son Çıkış 3.Bölüm
    Kenan, Cesur ve Zeynep’in arasında ne olduğunu öğrenmeye çalışırken, Zeynep bir babasının olduğunu öğrenir. Cesur ise Zeynep’e gizlice maddi olarak yardım etmekte ve saklamaktadır.
    Son Çıkış 4.Bölüm
    S01E04 - Son Çıkış 4.Bölüm
    Zeynep, Müjgan‘ın hastane masraflarıyla nasıl başa çıkacağını düşünürken Kenan ve Cesur varlığını hissettirir. Son yaşananlardan sonra Zeynep ve Kenan, Cesur‘dan bir şey istemiyorlardır.
    Son Çıkış 5.Bölüm
    S01E05 - Son Çıkış 5.Bölüm
    Kenan’ın hapse girmesiyle birlikte mirası kabul etmek zorunda kalan Zeynep için hayat gittikçe daha da zorlaşır. Müjgan’ın sağlık durumu ciddiyetini korurken Avukat Ümit, Müjgan’ın sevkini Haluk Bozdemir’in hastanesine aldırır.
    Son Çıkış 6.Bölüm
    S01E06 - Son Çıkış 6.Bölüm
    Kafkas’ın teklifini kabul eden Kenan cezaevinden çıkmıştır ancak mahallede neredeyse hiç kimse koyduğu yerde değildir artık. Zeynep’le zaten ayrılmak üzere olan yolları, Zeynep’in mahalleden gitme kararıyla birlikte ayrı farklı bir boyut kazanır.
    Son Çıkış 7.Bölüm
    S01E07 - Son Çıkış 7.Bölüm
    Zeynep’in itirafıyla sarsılan Kenan gerçekleri ona anlatmadığı için Cesur’a da çok kızgındır. Zeynep’in adını vermemiş olması Cesur’u bir parça rahatlatsa da Kenan’la arasında telafi edilemeyecek yaralar açılmıştır.
    Son Çıkış 8.Bölüm
    S01E08 - Son Çıkış 8.Bölüm
    Zeynep ve Kenan için ise birlikte yeni bir hayata başlamak için hiçbir umut kalmamıştır. İki sevgilinin arasına giren Cesur ise Zeynep’e olan sevdasından vazgeçmek istemese de Zeynep cephesinde bu sevdanın bir karşılığı yoktur.
    Son Çıkış 9.Bölüm
    S01E09 - Son Çıkış 9.Bölüm
    Gençlerin umut dolu hayatlarını bir gecede karartan o görünmez eller şimdi de Özlem’in yakasındadır. Kenan, Balyoz ve Eflatun’la birlikte gecenin karanlığında ölümüne bir takiple Özlem’i kadın satıcılarının elinden kurtarır.
    Son Çıkış 10.Bölüm
    S01E10 - Son Çıkış 10.Bölüm
    Çocukluk arkadaşı Kenan ve Cesur gecenin kör karanlığında, gencecik bedenlerin zehirlendiği bir uyuşturucu sevkiyat noktasında karşı karşıyadırlar. Kenan tüm geçmişinde yer alan Cesur’a bir şans daha verir. Ama Cesur’un girdiği bu yoldan dönmeye niyeti yoktur.
    Son Çıkış 11.Bölüm
    S01E11 - Son Çıkış 11.Bölüm
    Zeynep, Kenan’sız bir hayata kendini ne kadar alıştırmaya çalışsa da başaramamaktadır. Ege ise Kenan’a her geçen gün daha da yakınlık duymaktadır. Uyuşturucu dünyasında kazandığını sanıp kaybedenlerden bir olan Jülide sonunda her şeyi bırakıp buralardan uzaklaşmaya karar verir ama, bu karanlık dünyanın en kanlı eli Lostra, O’nu bulacaktır.
    Son Çıkış 12.Bölüm
    S01E12 - Son Çıkış 12.Bölüm
    Zeynep, Kenanların evinin kapısını Ege açınca şok olur. Zeynep’in de eve gelmesiyle ortalık iyice karışır. Zeynep durumdan rahatsız olup çıkar. Hayri Kenan’ı Ege konusunda sıkıştırınca Kenan Ege ile aralarında özel bir şeyler olmadığını sadece ona yardımcı olmaya çalıştığını söyler.
    Son Çıkış 13.Bölüm
    S01E13 - Son Çıkış 13.Bölüm
    Cesur ve Kenan hayat yolunda yaptıkları seçimlerin sonucunda artık karşı karşıyadırlar. Cesur o anlarda günah çıkartmak ister ve Kenan’a Zeynep’le aralarında hiçbir şey olmadığını sadece Zeynep belki onu sever diye bu yalanı uydurduğunu itiraf eder. Cesur silahının namlusunu Kenan’a doğrultmuştur.
    Son Çıkış 14.Bölüm
    S01E14 - Son Çıkış 14.Bölüm
    Kevser ve arkadaşlarının sınıfta yapılan aramada birbirlerine destek çıkmaları okul müdürünün onları okuldan atmasıyla sonuçlanır. Nilüfer ne yaparsa yapsın müdürü bu kararından vazgeçiremez. Hayata pamuk ipliğiyle tutunan bu gençler için okuldan atılmak yeni bir darbe, uyuşturucuya sığınmak için yeni bir bahane olur.
    Son Çıkış 15.Bölüm
    S01E15 - Son Çıkış 15.Bölüm
    Kevser ölüm kalım savaşından bu kez galip çıkar. Tüm çocuklar arkadaşları hayata geri döndüğü için mutludur. Bu olay onların yaşamlarını sorgulamaya başlamasına neden olur. Nereye kadar bu şekilde devam edeceklerdir.
    Son Çıkış 16.Bölüm
    S01E16 - Son Çıkış 16.Bölüm
    Zeynep Kenan’ın hayatını riske atamaz ve Lostra’nın isteklerini yerine getirir. Uyuşturucu sevkıyatının yapılabilmesi için gerekli sahte belgeleri vs. imzalar. Kenan’ın hayatını kurtarmıştır belki ama artık sevdiği adamın yüzüne bakamamaktadır.
    Son Çıkış 17.Bölüm Final
    S01E17 - Son Çıkış 17.Bölüm Final
    Camcı son anda Yusuf tarafından kurtarılır. Mahalledekilerin desteğiyle bir rehabilitasyon merkezine yatırılır. Çocuklar artık uyuşturucunun kendilerine verdikleri zararın bilincindedir. Ve küçücük yaşlarda saptıkları bu yanlış yoldan Son Çıkış’ı kaçırmadan kurtulmuşlardır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top