Hesabım
    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    1. Sezon
    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

    Sezon bilgisi:

    40 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    207 Fotoğraf | 37 Video
    Oktay Kaynarca
    Oktay Kaynarca
    Deniz Çakır
    Deniz Çakır
    Müjde Uzman
    Müjde Uzman
    Yunus Emre Yıldırımer
    Yunus Emre Yıldırımer
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 40.Bölüm Fragmanı 0:58
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 40.Bölüm Fragmanı
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39.Bölüm Fragmanı 0:01
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39.Bölüm Fragmanı
    32 gösterim
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38.Bölüm Fragmanı 0:01
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    1. sezon bölümleri
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    S01E01 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    Hızır Çakırbeyli sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır. Devlet "bazı" gayrı meşru faaliyetleri kontrol etmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür. Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir...
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2.Bölüm
    S01E02 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2.Bölüm
    Ünal Kaplan'ın Hızır Çakırbeyli'ye oynadığı oyun güçler savaşındaki ateşi harlamıştır. Bunun üstüne bir de devlet ajanı olmakla suçlanan Hızır'ın koltuğu sallantıdadır. Yakın dostu bildiği Selim bile arkasından oyunlar çevirir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3.Bölüm
    S01E03 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3.Bölüm
    Ünal Kaplan'ın oynadığı oyun Hızır Çakırbeyli'yi harekete geçirir. Çakırbeyli, ya masanın kurallarına uyup gereğini yapacak ya da başkaldırıp en büyük olma yolunda ilk adımını atacaktır. O başkaldırmayı seçer ancak Ünal Kaplan, çok daha hızlı davranır ve Hızır'a büyük bir oyun oynar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4.Bölüm
    S01E04 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli, devlet adamı Nevzat Çankırı'nın ölümünden sorumlu olmakla suçlanır ve tutuklanır. Çok sevdiği ve saydığı Şahin Ağa karşılar Çakırbeyli'yi ceza evinde. Dışarıda ise işler veliaht olan İlyas'a kalır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.Bölüm
    S01E05 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli’yi katillerle dolu bir hücreye alacaklar ve gerek Çakırbeyli’nin ailesi gerekse de adamları Reis için endişelenecekler.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6.Bölüm
    S01E06 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli eskiden dost bildiği düşmanlarına sonbaharı yaşatmak üzere iki ay kaldıktan sonra cezaevinden çıkar. Ama Hızır için Ünal Kaplan'ın masasında dönen olaylardan daha büyük bir sorunu vardır. Bu da Adaletine inandığı Şahin Ağa'nın kardeşi İlyas'la ilgili vereceği hükümdür.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7.Bölüm
    S01E07 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7.Bölüm
    Şahin Ağa'nın beklenmeyen infaz kararı masadaki herkesi şaşırtır. Kurulan mahkeme sonucunda İlyas için çıkan karar onu ölümden beter eder. Silahsız yaşamak zorunda kalmak İlyas'a verilebilecek en büyük cezadır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8.Bölüm
    S01E08 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8.Bölüm
    İlyas'ın peşini bir türlü bırakmayan ölüm bu kez çok yaklaşmıştır. Aileden birini daha kaybetmek Çakırbeyli ailesi için dayanılmaz bir düşüncedir. En çok da Hızır'ı etkiler yaşanan kötü olay. Kardeşini koruyamamış olmak onu derinden yaralar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9.Bölüm
    S01E09 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9.Bölüm
    Ünal Kaplan'ın masasındaki kan davasının bitmesi için Alparslan Çakırbeyli masaya oturtulur fakat bu hamle yeni bir kanın dökülmesine sebep olur. Ünal Kaplan yaşanan olaylar sonucunda daha da sertleşir. Bir lider olarak tek başına kararlar alıp uygulama yoluna gider.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 10.Bölüm
    S01E10 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 10.Bölüm
    Mafya dünyasına beklenmedik bir şekilde giriş yapan Alparslan'ın da amcaları gibi ölüm ensesindedir artık. İlyas evinde hasta yatarken Alparslan seçtiği yolda hızla ilerler. Hızır Çakırbeyli, Ünal Kaplan ve yakınları ile savaşırken bir yandan da ailesiyle savaşmaktadır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11.Bölüm
    S01E11 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11.Bölüm
    Devletin desteğiyle Hızır Çakırbeyli amacına ulaşır. Ünal Kaplan'ın koltuğunu Hızır'a devretmesiyle dengeler iyice değişecektir. Bu durumdan en çok etkilenense Alparslan'dır. Bir yandan sevgilisinden ayrılmak zorunda kalırken bir yandan da içine düştüğü hayatın sorumluluklarıyla baş etmeye çalışacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12.Bölüm
    S01E12 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12.Bölüm
    Bir anda kendini masanın kirli işlerinde bulan Alparslan, içine düştüğü hayatın sorumluluklarıyla baş edebildi mi? Meryem ve Nazlı'nın yüzleşme anında neler yaşandı?
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13.Bölüm
    S01E13 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13.Bölüm
    Özlem'in kaçırılmasıyla birlikte Ünal Kaplan düğmeye basar. Artık herkes büyük bir savaşın ortasındadır. Beş yeni üyesiyle bir kez daha toplanan masanın sürpriz konuğu ise Nevzat Çankırı'dır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14.Bölüm
    S01E14 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14.Bölüm
    Silah ticaretinin yürütüldüğü masa açıkça devletin gazabına uğramıştır. Sadece Hızır Çakırbeyli ve diğer üyeler değil, onların aileleri de bu savaşın parçası olacaktır. Hızır, ateş hattının ortasında gibidir. Bir yandan Nevzat Çankırı ile mücadele ederken diğer yandan masaya kabul görmeyenlerin isyanlarıyla uğraşır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15.Bölüm
    S01E15 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15.Bölüm
    Çakırbeyli Ailesi için felaketin biri bitmeden diğeri başlar. Meryem Çakırbeyli hayatında ilk kez "önce ben" diyerek ailesinden uzak kalma pahasına bir karar verir ve tutukluluk günleri başlar. Meryem'in hapse girmesiyle birlikte Nazlı için de zor günler başlar. Karısının tutuklanmasına sebep olan kişinin sevgilisi olması Hızır için felakettir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16.Bölüm
    S01E16 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16.Bölüm
    Meryem'in tutukluluk günleri sona erer. Hızır Çakırbeyli bu ayrılıkla karısına duyduğu sevginin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha anlar. İçerde geçirdiği zaman Meryem'e çok şey katmıştır. Hayatına kaldığı yerden değil bambaşka bir sayfadan başlar. Çakırbeyli Ailesi birbirine daha fazla kenetlenir. Meryem özürlüğüne, ailesine kavuşurken Nazlı yalnızlığına mahkum olur.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17.Bölüm
    S01E17 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17.Bölüm
    Mahmut'un haince kurşunuyla vurulan Şahin Ağa'nın intikam ateşi herkesi sarar. Hızır Çakırbeyli için faili bulmak hiç de kolay olmayacaktır. Bu durum parasına el konulan Sibiryalı Kartal'dan şüphelenilmesine sebep olur. Parayı eşit bölüştürülmesini talep eden masa üyeleri Hızır'ın ikna edici tavrından sonra bu fikirlerinden vazgeçerler.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18.Bölüm
    S01E18 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18.Bölüm
    Şahin Ağa'nın intikam ateşi herkesi sarar. Hızır Çakırbeyli için faili bulmak hiç de kolay olmayacaktır. Bu durum parasına el konulan Sibiryalı Kartal'dan şüphelenilmesine sebep olur. 
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19.Bölüm
    S01E19 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19.Bölüm
    Doğum sırasında bir sıkıntı olmuştur. Meryem'in dayanacak gücü kalmamıştır. Bu son olayla birlikte göğüslemek zorunda kaldığı problemler onu tükenme noktasına getirir. Ardı sıra alınan kötü haberler ise tüm aileyi yıpratır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 20.Bölüm
    S01E20 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 20.Bölüm
    Alparslan Özlem'in ölümü ile yıkılırken Alparslan'ı intikam ateşi sarar. Ünal Kaplan'da velihatı olarak Alparslan'ı seçer.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21.Bölüm
    S01E21 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21.Bölüm
    Ünal Kaplan veliaht olarak Alparslan'ı masaya oturtmuş ve kan davasını O'nun ellerine bırakmıştır.Bu planla hedef şaşırtarak daha fazla zarar görmemeyi amaçlar. İntikam arzusuyla aldığı kararlar düşmanlarının yanı sıra sevdiklerinin de canını yakacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22.Bölüm
    S01E22 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22.Bölüm
    Çakırbeyli evinde sular durulmaz. Meryem boşanma fikrinde ne kadar kararlı olduğunu avukata giderek gösterir. Hızır için ise boşanmak, ihtimali olmayan bir durumdur. Bu durum Nazlı'nın kendini sevilen sayılan bir "yenge" olarak göstermesi için bir fırsata dönüşür...
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23.Bölüm
    S01E23 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23.Bölüm
    Hızır yeğeninin başına gelenlerden kendini sorumlu tutmaktadır. Kimsenin bir kan kaybına daha tahammülü kalmamıştır. Çakırbeyli Ailesi bu ardı arkası kesilmeyen felaketlerle nasıl başa çıkacak?
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24.Bölüm
    S01E24 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24.Bölüm
    Masanın liderliğinden vazgeçmiş olmasına rağmen Hızır Çakırbeyli'nin başı beladan kurtulmaz. Ateş bu kez ailenin tam kalbine düşer ve felaketler zincirinin son kurbanı Ömer olur.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25.Bölüm
    S01E25 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25.Bölüm
    Boşanma konusunda direten Meryem'in karşısında Hızır'ın sabrı tükenir. Meryem çocuklarını da alıp gitmek ister fakat Hızır engeline takılır. Yalnız girdiği evden yalnız çıkacaktır. Amacı ailesini bölmeye çalışmanın aksine bir arada tutmak iken elinde bavuluyla kalakalır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26.Bölüm
    S01E26 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26.Bölüm
    Viktor'un ülkeye girişiyle Ünal Kaplan'ın masası dağılır. Bu olay beraberinde bir savaşı getirecektir. Ünal kendine yöneltilen tehditleri Hızır'ı hedef göstererek başından savmaya alışkındır fakat bu kez geç kalır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27.Bölüm
    S01E27 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27.Bölüm
    Ünal Kaplan için hazırlanan tuzakla iki masa arasındaki savaş fiilen başlar. Artık ilk amaç hayatta kalmaktır. Devlete göre Çakırbeyli'nin Viktor'la uzlaşması şarttır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28.Bölüm
    S01E28 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28.Bölüm
    Mahmut'un son oyunuyla Hızır Çakırbeyli acıların en büyüğünü yaşamanın eşiğine gelmiştir. Viktor'un desteğini de arkasına alarak, amacı uğruna aile, çocuk gibi kavramları hiçe sayan Mahmut'un varlığı herkes için tehlike oluşturmaya devam eder.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29.Bölüm
    S01E29 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli'nin acısı bir iken iki oluverir. Selim, kardeşinin elinden ikinci kez ölümle yüzleşir. Bülent'in aslında kim olduğu da artık herkes tarafından bilinmektedir. Mahmut gerçeğiyle yeniden karşı karşıya gelen Hızır'ın korkuları daha da artar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 30.Bölüm
    S01E30 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 30.Bölüm
    Selim son nefesini verirken eski dostuna bir can bağışlar. Gözü hırsından kör olan Mahmut ise Hızır Çakırbeyli'ye yeni bir acı yaşatmak için pusudadır. Selim'in cenazesinde uzlaşmak adına bir araya gelen eski dost yeni düşmanlar ortalığı savaş alanına çevirirler.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 31.Bölüm
    S01E31 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 31.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli ailesinin bir arada olmasını çok özlemiştir ve artık her şey eskisinden daha güzel olacaktır. Onların hayal ettiği güzel günler Nazlı'nın hayallerinin yıkılmasına yol açar. Hızır'ın tercihleri Nazlı'nın seçeceği yolu belirleyecektir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32.Bölüm
    S01E32 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32.Bölüm
    Meryem artık yuvasındadır. Geçmişin üstüne bir çizgi çekip ailesini tekrardan bir arada tutmak onun görevidir. Kurtulması gereken son bir şey kalmıştır o da Nazlı ve bebeği.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 33.Bölüm
    S01E33 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 33.Bölüm
    Meryem artık yuvasındadır. Geçmişin üstüne bir çizgi çekip ailesini tekrardan bir arada tutmak onun görevidir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34.Bölüm
    S01E34 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34.Bölüm
    Yaşanan onca gelişmenin ardından morallerin bozulmasına neden olan Nazlı sorunu nasıl çözülecek. Hızır'ın artık yalan ve arkadan çevirilen işlere tahammülü kalmamıştır. Nazlıyı sert bir şekilde uyarır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.Bölüm
    S01E35 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.Bölüm
    Ailenin yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen dünyaya gelen bebekle beraber tam yeni umutlar yeşermeye başlamışken galeride patlayan bomba şok etkisi yaratır. Esra ile yeni bir hayat için yola çıkmaya hazırlanan İlyas'ın hayalleri kana bulanır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36.Bölüm
    S01E36 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36.Bölüm
    Üzerinden yirmi yıl geçmesine rağmen küllenmeyen Emine ve Fikret aşkı gündemin tam ortasına yerleşir. Tipi'nin ablasına olan öfkesini dindirmek hiç de kolay olmayacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37.Bölüm
    S01E37 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37.Bölüm
    Meryem, Esra'yı aldattığını düşündüğü İlyas'a tepkisini sert gösterir. Alparslan'ın eline tekrar silah aldığının öğrenilmesi de aileyi telaşlandıracaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38.Bölüm
    S01E38 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38.Bölüm
    Hızır, Nazlı'ya kestiği ceza sonucunda kucağında bebeğiyle kalakalır. Bir sonraki hamlesi Meryem için sürpriz olacaktır. Yavaş yavaş aşkını kaybettiğini düşünen Nazlı, bebeğinin de elinden alınmasından sonra ne yapacağını bilemez.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39.Bölüm
    S01E39 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39.Bölüm
    Bir tarafta gözü yaşlı Nazlı, diğer tarafta vicdanlı bir anne Meryem var ancak bebeği annesine kavuşturmak da yine Meryem'e düşecektir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 40.Bölüm
    S01E40 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 40.Bölüm
    Özkan'ın arkasında olduğu eylemler şahsi hesaplaşmalara yol açacaktır. Hızır Çakırbeyli ise yaşananları uzaktan izlemekle yetinmez. Bu sırada Alparslan devletle olan görüşmelerinde bir kademe daha atlamak üzeredir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top