Hesabım
    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    6. Sezon
    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 6 Ekim 2020
    244 Fotoğraf | 33 Video
    Bülent Çetinaslan
    Bülent Çetinaslan
    Gökhan Mumcu
    Gökhan Mumcu
    Sanem Çelik
    Sanem Çelik
    Pelin Akil
    Pelin Akil
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199.Bölüm Fragmanı 0:49
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199.Bölüm Fragmanı
    51 gösterim
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198.Bölüm Fragmanı 0:49
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198.Bölüm Fragmanı
    25 gösterim
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197.Bölüm Fragmanı 0:49
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    6. sezon bölümleri
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166.Bölüm
    S06E01 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166.Bölüm
    Hızır kendisi üzerinden yapılan hain planların henüz farkında değildir. Alparslan’a yapılan saldırının izini sürerek soluğu Yaman Korkmaz’ın mekanında alan Hızır, düşmanlarının gözüne bakarak meydan okur. Dünürü Haşmet Façalı’nın ön ayak olmasıyla masaya oturan Sincanlı ailesi ise Çakırbeyli ailesinin başına çorap örer. Çakırbeyliler beklenmedik bir düşmanlıkla karşı karşıya kalacaktır. Çakırbeylilerden intikam almak için yemin eden Bahar ise, Hızır Çakırbeyli’nin peşine düşer.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167.Bölüm
    S06E02 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167.Bölüm
    Sincanlı ailesinin yanı sıra Korkmazlar’la uğraşan Çakırbeyliler, iki cephede çetin bir savaş verir. Yaman Korkmaz’ın Şahin ağanın yanına giderek alenen masayı tehdit etmesi ve kendisinin dışında hiç kimsenin gayrimeşru iş yapmasına müsaade etmemesi yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşler.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168.Bölüm
    S06E03 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168.Bölüm
    Alpaslan’ın başına buyruk verdiği kararlar yetmezmiş gibi Hızır Reis bu kez de kardeşi İlyas yüzünden zor durumda kalmıştır. Ölümden dönen Hızır Reis, sorumlusu Bahar Sincanlı’yı affetmiştir. Buna rağmen Bahar Sincanlı’nın infaz emrini veren İlyas Çakırbeyli, abisini zor bir karar vermek zorunda bırakır. Bahar Sincanlı’nin kalemini eşi Ömür Çakırbeyli’ye rağmen kırmakla yetinmeyen İlyas, abisinden habersiz verdiği kararlara bir yenisi ekler.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.Bölüm
    S06E04 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.Bölüm
    Başına buyruk yaptığı baskınlar yüzünden yeğenini masadan kovan Hızır Reis, bununla yetinmeyip aileden de kovar. Akıl hocalığını yapan Şahin Ağa’nın yol vermesiyle hayatında yeni bir sayfa açan Alpaslan, aklının yanına bir de bilek gücünü katar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170.Bölüm
    S06E05 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan için hayatta kalması için Yaman Korkmaz’la el sıkışmaya hazırdır. Yaman Korkmaz’ı masaya davet eden Hızır Reis’in aile içindeki gerilimleri de devam etmektedir. Evi terk eden Hızır Reis, yerleştiği otelde Bahar Sincanlı’nın markajına takılır. Bahar’ın sinsi planlarının farkında olan Ceylan Çakırbeyli ise Bahar’ın karşısına dikilir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.Bölüm
    S06E06 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.Bölüm
    Masadan ve amcasının evinden kovularak kendi planlarını uygulamaya başlayan Alpaslan ise Yaman Korkmaz’a bir adım daha yaklaşır. Korkmaz’ı saklandığı delikten çıkarmak için hapishanedeki kardeşi Derman Korkmaz’ın peşine düşer. Kendisinden başka kimsenin yanına yaklaşamayacağını düşünen Alpaslan, eşinin intikamına adım adım yaklaşır. Gücüne güç katan Alpaslan mahallenin ve garibanların gönlünü fetheder.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172.Bölüm
    S06E07 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172.Bölüm
    Behzat’a yapılan hain saldırının ardından Yaman Korkmaz ve ahalisini yeniden masaya davet eden Reis’in tek amacı Alpaslan’ın canını kurtarmaktır. Kardeşi İlyas ve eşi Ceylan’a rağmen Korkmazlarla el sıkışmaya hazır olan Hızır Reis, herkesi karşısına alır. Korkmazların masaya oturmasına en büyük tepkiyi ise abisi Yavuz’a rağmen Bahar koyar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173.Bölüm
    S06E08 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan’ın hayatını kurmak için düşmanını masasına davet eder. Korkmazların masaya oturmasıyla masa kuralları gereği masadan kalktığını açıklayan Hızır Reis, başta dostları olmak üzere düşmanları Korkmazlara da ters köşe yapar. Hızır Reis’in bu hamlesinin ardından meydanın boşaldığını düşünen Korkmazlar da liderlik için mücadeleye hazırlanır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174.Bölüm
    S06E09 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174.Bölüm
    Alpaslan Çakırbeyli’nin hapishanede Derman Korkmaz’ı öldürmesiyle dengeler değişir. Yaman Korkmaz, abisinin cenazesinde Hızır Çakırbeyli ve dostlarının yüzüne karşı yüksek perdeden intikam yemini eder. Hızır Çakırbeyli, her zamanki gibi kurduğu oyundan açık vermez. Kendisine karşı gelen yeğeni Alpaslan’ın, Derman Korkmaz’ı öldürmesiyle bir yandan gurur duyan Hızır Reis, bir yandan da hayatından endişe eder.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 175.Bölüm
    S06E10 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 175.Bölüm
    Alpaslan Çakırbeyli’nin hapishanede Derman Korkmaz’ı öldürmesiyle dengeler değişir. Yaman Korkmaz, abisinin cenazesinde Hızır Çakırbeyli ve dostlarının yüzüne karşı yüksek perdeden intikam yemini eder. Hızır Çakırbeyli, her zamanki gibi kurduğu oyundan açık vermez. Kendisine karşı gelen yeğeni Alpaslan’ın, Derman Korkmaz’ı öldürmesiyle bir yandan gurur duyan Hızır Reis, bir yandan da hayatından endişe eder.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176.Bölüm
    S06E11 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176.Bölüm
    "
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.Bölüm
    S06E12 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.Bölüm
    Alpaslan Çakırbeyli için masada yapılan oylamada, yediye beş Çakırbeylilerin karşısında karar çıkar. Alınan bu karara rağmen yolundan dönmeyen Alpaslan Çakırbeyli, ihanet eden herkesin peşine düşer. Aleyhine el kaldıranlara yaptıklarıyla âleme adını bir kez daha duyuran Alpaslan Çakırbeyli, amacına bir adım daha yaklaşır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.Bölüm
    S06E13 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.Bölüm
    İhaneti kaldıramayan Tipi'nin Rafet'i boğması masadaki dengeleri yeniden bozar. Alpaslan'ın infazında çoğunluğu yakalayan Yaman Korkmaz, aynı çoğunluğu masa kurallarına uymayan Tipi'nin infazında yakalamak ister.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.Bölüm
    S06E14 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.Bölüm
    Masada yaptığı hamlelerle Çakırbeyliler ve dostlarını köşeye sıkıştıran Korkmazlar, Kimsesiz Doğan'ın geri gelmesiyle şok yaşarlar. Hamdi Korkmaz ve Yaman Korkmaz'ı adeta diken üstünde bırakan Doğan Baba, yaptığı hamlelerle Alpaslan'ın da elini kuvvetlendirir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180.Bölüm
    S06E15 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli annesinin kabrinde vasiyetini yerine getirmek için sabahlarken bir yandan da haini ortaya çıkarmak için kurduğu planı devreye sokar. Eşi Ceylan Çakırbeyli'nin de yardımıyla kendisine kurulan pusudan sağ çıkan Hızır Çakırbeyli, başka bir şokta hainin Ebru çıkmasından yaşar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.Bölüm
    S06E16 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.Bölüm
    Didem'i kaçırma girişiminde başarısız olan Kaya, bedelini canıyla öder. İdris reis oğlu Kaya'yı toprağa vermenin acısını Hızır Çakırbeyli ve Haşmet Façalı'dan çıkarmak ister. Yaman Korkmaz'ın çevirdiği oyuna düşen İdris Reis, eski defterleri açarak memleketten akrabalarını çağırır. Çakırbeyli ailesi tüm çabalarına rağmen yeni bir muhalif edinmiştir. İdris Reis'e, doğru yolu göstermeye çalışan Tufan Reis ise arada kalır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182.Bölüm
    S06E17 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli, annesinin acısını yaşamaya fırsat bulamadan eşi Ceylan Çakırbeyli ve Bahar Sincanlı'nın kaçırılmasıyla bir şok daha yaşar. Eşini kurtarmak için hemen her yola başvuran Hızır Çakırbeyli, düşmanı Yaman Korkmaz'ında yardımıyla Fuat'ın peşine düşer.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183.Bölüm
    S06E18 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183.Bölüm
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.Bölüm
    S06E19 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.Bölüm
    İshak, Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan'a nefret ettikleri toz üzerinden plan kurar. İshak'ın iftirasıyla cezaevine giren Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan artık hayatları için mücadele edecektir. Gelecek müdahaleyi bekleyen Hızır Çakırbeyli, ziyaretine gelen ve yokluğunda ailesinin başına geçirdiği İlyas Çakırbeyli'den ihanet eden herkesin yok edilmesini ister. Hızır Çakırbeyli hem içerde hem dışarda İshak'ın bağlı olduğu şebekeyle de mücadelesine devam eder.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.Bölüm
    S06E20 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.Bölüm
    Atılan iftira yüzünden içeri giren Hızır Çakırbeyli, Tuncay ve Hamdi Korkmaz'ın kurduğu planı çözer. Suphi üzerinden Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan'ı ortadan kaldırmak isteyen Gece Kuşu ise kendi kazdığı kuyuya düşer.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 186.Bölüm
    S06E21 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 186.Bölüm
    Özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'ın yanına giden Hızır Çakırbeyli, vereceği mücadelede onu dimdik ayakta görmek ister. Amcasının aksine kendi planlarını yapmaya başlayan Alpaslan Çakırbeyli ise Pınar'ın yardımıyla iyileşmeye başlar ve bunu herkesten saklar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187.Bölüm
    S06E22 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187.Bölüm
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.Bölüm
    S06E23 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'nin infaz edilmesinin ardından intikam yemini eder. Gözünü karartan Hızır Çakırbeyli, eşinin attığı her adımı izleyerek sorumluları bulmak ister. Tuncay ise Ceylan Çakırbeyli'nin infazından sorumlu olanları Hızır Çakırbeyli'ye yem yapar ve onu da tuzağa çekmek ister. Hızır Çakırbeyli, izlediği adımların ardından av mı avcı mı olacağına karar vermek zorunda kalır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189.Bölüm
    S06E24 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189.Bölüm
    Çakırbeyli ailesinde sular durulmaz. Üst üste yaşadıkları kayıplarla birbirlerine daha da kenetlenen ailenin içine bu kez giren kara kedi ise Alpaslan'ı ayağa kaldırmak için canla başla çalışan Pınar olur. Ömür ise Pınar'ın eşi İlyas'a karşı olan ilgisini hisseder.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190.Bölüm
    S06E25 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli, mezbahadan kendilerini kurtaran keskin nişancının peşine düşer. Herkes Kimsesiz Doğan'ın bu işi organize ettiğini düşünürken Hızır Çakırbeyli yeğeni Alpaslan'dan şüphelenir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.Bölüm
    S06E26 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.Bölüm
    Amcası Hızır Çakırbeyli'yi korumak için iyileştiğini saklayan Alpaslan Çakırbeyli, İlhan'ı ortadan kaldırır. Bu olaydan sonra tüm şüpheleri üzerine çeken Alpaslan Çakırbeyli, amcasının tüm sıkıştırmalarına rağmen açık vermez.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192.Bölüm
    S06E27 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli, Tuncay'ı infaz ettikten sonra hedefine Rıdvan ve çetesini koyar. Düşmanını tanımak için ayağına giden Hızır Çakırbeyli, savaş çanları çalan Rıdvan'a 24 saat süre verir. Yapılan görüşmede Tipi'yi kızdırmak için merhum eşi Gönül'e iftira atan Macit ise yaptığı hatayı hayatıyla öder. Tipi'nin Macit'i infaz etmesi savaşın fitilini ateşler.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193.Bölüm
    S06E28 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193.Bölüm
    Façalılarla olan gerginliğin düşmanları tarafından öğrenilmesiyle zor zamanlar geçiren Hızır Çakırbeyli'nin yardımına eski düşmanı Yaman Korkmaz koşar. Her zaman güçlüden yana olduğu dile getiren Yaman Korkmaz, bu kez tercihini Hızır Çakırbeyli'den yana yapar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.Bölüm
    S06E29 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.Bölüm
    Ortak düşmana karşı İshak ve ekibiyle el sıkışarak birlikte mücadele etmeye karar veren Hızır Çakırbeyli, attığı bu adım sayesinde Yaman Korkmaz ve ailesinin hayatını kurtarır. İshak'ın verdiği istihbarat sayesinde yapılacak baskını dakikalar önce haber alan Yaman Korkmaz ve ailesi çatışmadan sağ kurtulur.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.Bölüm
    S06E30 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.Bölüm
    İlyas Çakırbeyli'nin Pınar'la birlikte kurduğu oyun Ömür Çakırbeyli'nin son anda mekanı basmasıyla bozulur. Tüm düşmanlarını tek seferde temizlemeyi planlayan İlyas Çakırbeyli, sadece Rıdvan'ın oğlu Musa'yı öldürebilir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196.Bölüm
    S06E31 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli, verdiği savaşta tek tek sevdiklerini kaybeder. Hızır Ali'nin Didem'le evlendiği gün saldırıya uğramasıyla şok yaşayan Çakırbeyli ailesi, Didem'in acı haberi ile yıkılır. Kızının ölüm haberiyle kendini kaybeden Haşmet Façalı ise saldırının arkasındaki isim olan Rıdvan'ın mekanı basar. Rıdvan'ın adamlarını tek tek indiren Haşmet Façalı, yediği kurşunlarla yere yığılır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197.Bölüm
    S06E32 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197.Bölüm
    Çakırbeyli ailesi kadar Façalı ailesine de ateş düşer. Yeğeni ve abisinin cenazesinde yapılan bombalı saldırıyla en yakınındaki isim olan Hakan'ı da kaybeden Behzat Façalı, intikam yemini eder. Abisi Haşmet Façalı gibi kendisini kaybetmesinden korkan Hızır Çakırbeyli, kurduğu planın merkezine Behzat Façalıyı koyar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198.Bölüm
    S06E33 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli, gelini Didem ve dostu Haşmet Façalı'nın ölümünün arkasındaki isim olan Rıdvan ve ailesini bir bir avlamaya başlar. Verdiği savaştan kayıplarına rağmen galip çıkmaya kararlı olan Hızır Çakırbeyli, kardeşi İlyas Çakırbeyli ve aile dostu Behzat Façalı'nın da yardımıyla Rıdvan'ı ve çocuklarını yakalar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199.Bölüm
    S06E34 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199.Bölüm
    Yaman Korkmaz ve ailesi bu kez namlunun ucundadır. Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtardığı için artık hedef haline gelen Hamdi Korkmaz ve ailesi bu kez büyük düşmanla yüz yüze gelir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top