Hesabım
    Evli ve Öfkeli
    1. Sezon
    Puanım :
    Evli ve Öfkeli

    Sezon bilgisi:

    30 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 4 Ekim 2015
    190 Fotoğraf | 24 Video
    Birce Akalay
    Birce Akalay
    Ebru Cündübeyoğlu
    Ebru Cündübeyoğlu
    Ayça Erturan
    Ayça Erturan
    Yıldız Çağrı Atiksoy
    Yıldız Çağrı Atiksoy
    Evli ve Öfkeli 27.Bölüm Fragmanı 0:44
    Evli ve Öfkeli 27.Bölüm Fragmanı
    Evli ve Öfkeli 26.Bölüm Fragmanı 0:44
    Evli ve Öfkeli 26.Bölüm Fragmanı
    168 gösterim
    Evli ve Öfkeli 25.Bölüm Fragmanı 0:40
    Evli ve Öfkeli 25.Bölüm Fragmanı
    80 gösterim
    • Fotoğraf Evli ve Öfkeli
    • Fotoğraf Evli ve Öfkeli
    • Fotoğraf Evli ve Öfkeli
    • Fotoğraf Evli ve Öfkeli
    • Fotoğraf Evli ve Öfkeli
    • Fotoğraf Evli ve Öfkeli
    • Fotoğraf Evli ve Öfkeli
    • Fotoğraf Evli ve Öfkeli
    • Fotoğraf Evli ve Öfkeli
    1. sezon bölümleri
    Evli ve Öfkeli 1.Bölüm
    S01E01 - Evli ve Öfkeli 1.Bölüm
    Dilek, Seray, Esra ve Mine... Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da!
    Evli ve Öfkeli 2.Bölüm
    S01E02 - Evli ve Öfkeli 2.Bölüm
    Dilek, Esra ve Mine düğün gecesi bir araya gelir ve kocalarından boşanacaklarını söyleyip, yeni bir hayata başlayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Gece hepsini gaza getiren Dilek sabah olduğu zaman geceye dair hiç bir şey hatırlamaz ve tüm söylediklerinden pişman olur.
    Evli ve Öfkeli 3.Bölüm
    S01E03 - Evli ve Öfkeli 3.Bölüm
    Dilek, Engin'in onu aldattığına şahit olur. Kadının kim olduğunu göremeyen Dilek'in elindeki tek ipucu kadının kırmızı ayakkabısının tekidir. Macit ile kavgaları medyaya yansıyan Seray bunalıma girer.
    Evli ve Öfkeli 4.Bölüm
    S01E04 - Evli ve Öfkeli 4.Bölüm
    Dilek, Engin’in dövüldüğünü duyup hastaneye koşar. Engin’i kötü gününde yalnız bırakmaz. Engin ise Dilek’in ilgisine kayıtsız kalamaz ve aralarını yumuşatmaya çalışır. Dilek’in evliliğini kurtarmaya dair umutları yeşerir.
    Evli ve Öfkeli 5.Bölüm
    S01E05 - Evli ve Öfkeli 5.Bölüm
    Seray, Deniz’den korktuğu için çareyi Macit’te arar. Macit’in yanından ayrılmaz. Macit bu yakınlığı barıştıklarına yorar ama nedeninin Deniz’den korkması olduğunu anlamaz.
    Evli ve Öfkeli 6.Bölüm
    S01E06 - Evli ve Öfkeli 6.Bölüm
    Seray, Deniz'den korktuğu için çareyi Macit'te arar. Macit'in yanından ayrılmaz. Macit bu yakınlığı barıştıklarına yorar ama nedeninin Deniz'den korkması olduğunu anlamaz. Esra, Kenan'ın teknesine atlayıp gittiğinde Murat ne yapacağını şaşırır. Esra'nın hamile olduğunu biliyordur. Kenan görevi beklenildiği gibi gitmez ve Esra bebeğini düşürme tehlikesiyle karşı karşıya gelir.
    Evli ve Öfkeli 7.Bölüm
    S01E07 - Evli ve Öfkeli 7.Bölüm
    Cihan, Murat’a bulaşır ve kavga ederler. Esra bunu öğrenince, Cihan’ı özür dilemeye zorlar ve Cihan, Esra’nın zoruyla Murat’ı akşam onlarla takılmak için davet eder. Fakat Murat geceye yalnız katılmaz.
    Evli ve Öfkeli 8.Bölüm
    S01E08 - Evli ve Öfkeli 8.Bölüm
    Engin ve Sevda’nın hiç vakit kaybetmeden evleneceğini öğrenen Dilek, bundan sonra onlarla uğraşmayacağına dair söz vermiştir. Ancak Seray buna izin vermez.
    Evli ve Öfkeli 9.Bölüm
    S01E09 - Evli ve Öfkeli 9.Bölüm
    Seray, Sevda ve Engin’in evliliğini engellemek için kurdukları planda başrol oynarken, Macit de kendini Seray’a affettirmek için çırpınmaya devam eder.Seray’ın Deniz’e duyduğu korku ağır basar ve Macit’ten Deniz’i araştırmasını ister.
    Evli ve Öfkeli 10.Bölüm
    S01E10 - Evli ve Öfkeli 10.Bölüm
    Dilek, Tarık’ın Elif’le ilişkisinin devam ettiğini görür ve hayal kırıklığına uğrar. Seray’ın da gazlamalarıyla Tarık’a karşı mesafeli davranmaya karar verir. Dilek, Deniz’in boşluğunu doldurmak için Seray’a asistanlık yapar ve sette Yeşilçam’ın eski çapkınlarından Lütfü ile tanışır.
    Evli ve Öfkeli 11.Bölüm
    S01E11 - Evli ve Öfkeli 11.Bölüm
    Dilek, kendisini isterken fenalaşan Lütfü’ye geçici bir süre bakmak zorunda kalır. Ve Tarık’ı da yardıma mecbur bırakır… Tarık ve Lütfü baş başa kaldıklarında, Lütfü, Tarık’a kesin konuşur. Dilek’i seviyorsa Lütfü aradan çekilecek, eğer sevmiyorsa da Tarık aradan çekilecek… Böylece Lütfü, Dilek’le evlenebilir.
    Evli ve Öfkeli 12.Bölüm
    S01E12 - Evli ve Öfkeli 12.Bölüm
    Dilek, Engin’in evinin satılacağını öğrenince, soluğu Engin’in yanında alır. Ne olursa olsun o evi sattırmayacaktır. Diğer yandan Tarık, Dilek’le olan ilişkisini saklamaya çalışır. Dilek’e bunun Merve için olduğunu söyler ama aslında Dilek’le olan ilişkisini açıklamaya hazır değildir.
    Evli ve Öfkeli 13.Bölüm
    S01E13 - Evli ve Öfkeli 13.Bölüm
    Trafik kazası sonrası Seray, hayatındaki en değerli şeyin kızı ve dostları olduğunu anlar. Kızlar hemen seray'a kucak açarlar. Seray için en güzel yeni yıl hediyesi Deniz'inde oraya gelmesidir.
    Evli ve Öfkeli 14.Bölüm
    S01E14 - Evli ve Öfkeli 14.Bölüm
    Seray yerle bir olan imajı yüzünden işsiz kalmıştır. Bir televizyon kanalından ilginç bir teklif gelir.  Mine ile Cenk’in çok heyecanla bekledikleri ilk buluşmaları felaketle sonuçlanır.
    Evli ve Öfkeli 15.Bölüm
    S01E15 - Evli ve Öfkeli 15.Bölüm
    Tarık Dileği istemeye istemeye terk eder. Esra Murat'ın aşk ilanından kaçamayacağını anlar. Duygularını açması için bir şans verir.
    Evli ve Öfkeli 16.Bölüm
    S01E16 - Evli ve Öfkeli 16.Bölüm
    Yaşadığı tüm badireler sonrasında İzmir’e taşınmaya karar veren Esra, Murat’ın itirafı ile yüzleşemeyeceği için önemli bir karar vererek Murat’ın eski sevgilisi Didem’i bulup getirmiştir. Dilek ise hiç beklemediği bir anda, beklemediği bir şekilde büyük bir aydınlanma yaşar. Artık Dilek için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
    Evli ve Öfkeli 17.Bölüm
    S01E17 - Evli ve Öfkeli 17.Bölüm
    Babası vurulan Esra, oldukça üzgün ve hırslıdır. Zorlu bir dönemden geçmekte olan Murat ve Esra kendi duygularıyla mücadele ederken bir yandan da Osman Baba’yı vuranların peşine düşer.
    Evli ve Öfkeli 18.Bölüm
    S01E18 - Evli ve Öfkeli 18.Bölüm
    Aşkını itiraf etmeye hazır olan Esra, Murat’ın kapısındadır. Kapıyı Didem’in açması Esra’da hayal kırıklığı yaratır. Esra için planlamadığı bir akşam başlamaktadır. Murat ise Esra’nın geliş sebebini öğrenmekte ısrarcıdır.
    Evli ve Öfkeli 19.Bölüm
    S01E19 - Evli ve Öfkeli 19.Bölüm
    Seray’ın ani gelişi Mine’de panik yaratır, durumu açıklayamayacağını düşünüp Ahmet’i saklar. Seray’ın ardından Dilek ve Esra’nın da eve gelmesi ile ortalık iyice karışır.
    Evli ve Öfkeli 20.Bölüm
    S01E20 - Evli ve Öfkeli 20.Bölüm
    Gündemde kızların mezun oldukları lisenin pilav günü vardır, İbrahim’in yazdığı aşk mektubu pilav gününe bomba gibi düşerken Seray geçmişte canlarını yakanlarla hesaplaşma peşindedir. Esra ve Dilek’in konuşmasını duyan Murat için ise yeni bir dönem başlamaktadır.
    Evli ve Öfkeli 21.Bölüm
    S01E21 - Evli ve Öfkeli 21.Bölüm
    Mine ve Seray Ahmet ile ilişkilerini gizlemeye çalışsa da Esra boş durmamıştır, kızların karşısına kanıtla çıkar. Bu durum Seray ve Mine’nin gerilmesine neden olur.
    Evli ve Öfkeli 22.Bölüm
    S01E22 - Evli ve Öfkeli 22.Bölüm
    Mine, hamilelik şokunu atlatamadan hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Hamileliğin sevincini yaşayamayan Mine’nin Cenk ile ilişkisi bir değişimin eşiğindedir.
    Evli ve Öfkeli 23.Bölüm
    S01E23 - Evli ve Öfkeli 23.Bölüm
    Esra, Murat’tan öğrendiği gerçek ile yıkılır. Murat’ın çaresizliği herkesin durumu öğrenmesi ile öfkeye dönüşür. Macit ise Murat’ın evlilik kararının altında gizli bir sebep olduğunu düşünmektedir.
    Evli ve Öfkeli 24.Bölüm
    S01E24 - Evli ve Öfkeli 24.Bölüm
    Letafet teyzenin gelişi Mine ve Dilek’in düzenini değiştirir, iki kardeşi türlü oyunlar oynamaya mecbur eder. Bu mecburiyet karşısında Tarık ve Cenk’i zorlu bir sınav beklemektedir.
    Evli ve Öfkeli 25.Bölüm
    S01E25 - Evli ve Öfkeli 25.Bölüm
    Esra ve Murat’ın kavuşmasıyla herkes mutludur ancak gelen haber bomba etkisi yaratır. Tarık, Dilek’e yapacağı sürpriz için hazırlanırken Merve’nin de Tarık’a bir sürprizi vardır.
    Evli ve Öfkeli 26.Bölüm
    S01E26 - Evli ve Öfkeli 26.Bölüm
    Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir. Birbirlerine tekrarlanmaması için söz verirken yeni maceralara yol aldıklarından habersizdirler.
    Evli ve Öfkeli 27.Bölüm
    S01E27 - Evli ve Öfkeli 27.Bölüm
    Merve'nin ortadan kaybolması Engin'in Tarık'a öfkelenmesine sebep olur. Mine ve Cenk'i bebekleri ile ilgili bir sürpriz beklemektedir.
    Evli Ve Öfkeli 28.Bölüm
    S01E28 - Evli Ve Öfkeli 28.Bölüm
    Seray, Macit’in yeni ortağının İbrahim olduğunu öğrenince harekete geçerek Dilek’ten yardım ister. Seray’ın tek derdi ise İbrahim değildir.
    Evli ve Öfkeli 29.Bölüm
    S01E29 - Evli ve Öfkeli 29.Bölüm
    Dilek’in organize ettiği anneler günü yemeğinde Mine’nin Seray’a anlamlı bir sürprizi vardır. Cenk’in, annesi ve Mine için aldığı hediyelerin karışması ise Cenk’e ecel terleri döktürecektir.
    Evli ve Öfkeli 30.Bölüm Final
    S01E30 - Evli ve Öfkeli 30.Bölüm Final
    Seray kendisini önemli bir kararın eşiğinde bulur. Dilek’in içinde bulunduğu çıkmazın çözümü ise sürpriz hamlelere gebedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top