Hesabım
    Yeter
    1. Sezon
    Yeter

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 31 Aralık 2015
    149 Fotoğraf | 22 Video
    Pelin Karahan
    Pelin Karahan
    Yurdaer Okur
    Yurdaer Okur
    Korel Cezayirli
    Korel Cezayirli
    Selen Domaç
    Selen Domaç
    Yeter 26.Bölüm Fragmanı 0:29
    Yeter 26.Bölüm Fragmanı
    51 gösterim
    Yeter 25.Bölüm Fragmanı 0:30
    Yeter 25.Bölüm Fragmanı
    23 gösterim
    Yeter 24.Bölüm Fragmanı 0:30
    Yeter 24.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    1. sezon bölümleri
    Yeter 1.Bölüm
    S01E01 - Yeter 1.Bölüm
    Aylin, beyin cerrahı Yekta Harmanlı ile evlenir. Yekta, hayatındaki her şeyin mükemmel olmasını isteyen, takıntılı bir adamdır. Aylin'in hayatı kocasının gerçek yüzüyle tanışmasıyla kabusa döner.
    Yeter 2.Bölüm
    S01E02 - Yeter 2.Bölüm
    Aylin, Filiz’in peşine düşerken Yekta’nın beş yıldır sakladıkları gerçeği öğrenmeye adım adım yaklaştığından habersiz olur. Testin sonucu gelir. Coşkun’un doğruyu söylediğini öğrenen Yekta; bir an önce kızına kavuşmak ister.
    Yeter 3.Bölüm
    S01E03 - Yeter 3.Bölüm
    Yekta'nın tavırlarından şüphelenen Aylin; Uras'ın yardımıyla Kaan'ı okuldan kaçırmak için harekete geçer. Amacı Duru ve Kaan'ı alıp Yekta'nın onları bulamayacağı bir yere gitmektir.
    Yeter 4.Bölüm
    S01E04 - Yeter 4.Bölüm
    Yaşadığı acının etkisiyle beş yıl önce olanları sorgulamaya başlayan Handan; Aylin'in ondan hiç beklemediği bir hamle yapar. Bu hamlenin herkesi ve her şeyi yerle bir edeceğini bilen Aylin'in çocuklarını alıp hemen kaçmaktan başka çaresi yoktur.
    Yeter 5.Bölüm
    S01E05 - Yeter 5.Bölüm
    Aylin Kaan'ı Yekta'ya kaptırır. Duru'yu da bir benzincide kaybeder küçük kızı yabancı bir adam alıp gitmiştir.
    Yeter 6.Bölüm
    S01E06 - Yeter 6.Bölüm
    Aylin çaresizce Duru'yu bulmaya çalışırken, eve bir not gelir. Kaçıran kişiler kızına karşılık para istemektedir. Aylin Yekta'yı polise gitmemeye ikna eder. Ancak buluşma yerinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Yeter 7.Bölüm
    S01E07 - Yeter 7.Bölüm
    Coşkun'un katil olmadığından şüphelenen Uras, gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlıdır. Acılı baba rolünü oynamaya devam eden Yekta, Aylin ve çevresini oyun içinde oyunlarla istediği şekilde manipüle etmeye devam eder. Amacı ellerini kirletmeden hepsini tek tek cezalandırmaktır. Bunun için kardeşi Yılmaz'ı bile kullanmaktan kaçınmaz. Beş yıl önce oynadıkları oyunla adeta Yekta'nın zekâsına hakaret etmiş olan Aylin ve arkadaşları üst üste gelen darbelerle allak bullak olurken, Aylin, Yekta'nın hiç beklemediği bir adım atarak oyundan çıkmayı dener.
    Yeter 8.Bölüm
    S01E08 - Yeter 8.Bölüm
    Yekta; Selçuk'la ilgili gerçeğin ortaya çıkmasından çekinirken, Coşkun'un her şeyi anlattığı mektuptan haberi yoktur. Aylin kızını sağ salim bulma ümidini git gide kaybederken; Coşkun'un itirafıyla kahrolur.
    Yeter 9.Bölüm
    S01E09 - Yeter 9.Bölüm
    Aylin kızının Yekta'da olduğuna emindir ve bunun ortaya çıkması için her şeyi yapmaya hazırdır. Yekta, Aylin'in onu ikna etme çabalarını başta reddederken, sonradan kendi şartlarını ileri sürmeye başlar. Aylin'in koşulsuz şartsız Yekta'nın istediği her şeyi yapmaktan başka çaresi yoktur.
    Yeter 10.Bölüm
    S01E10 - Yeter 10.Bölüm
    Aylin yaşadığı büyük trajediden sonra hastanede yaralarını sararken, kader geçmişten gizemli bir kişiyi karşısına çıkarır. Öte yandan Aylin'in savcıya Duru'yu kaçırdığını itiraf etmesi mahalleye bomba gibi düşer.
    Yeter 11.Bölüm
    S01E11 - Yeter 11.Bölüm
    Kızının karşısına ilk defa "baba" sıfatıyla çıkacak olan Yekta da en az onun kadar gergindir. Kızının onun yerine Zafer'e baba demesine bir an bile katlanacak sabrı kalmamıştır.
    Yeter 12.Bölüm
    S01E12 - Yeter 12.Bölüm
    Zahide, Yekta'nın evinde İdil'i görmenin şokunu yaşarken, hayatının en zor kararlarından biriyle karşı karşıyadır. Ya Aylin'e bu kadının kim olduğunu söyleyecek ya da oğlunun evliliğine zarar vermemek için susacaktır.
    Yeter 13.Bölüm
    S01E13 - Yeter 13.Bölüm
    Yılmaz, son bir iş yapmak için kirli dünyaya tekrar adım atar. Nasıl bir tehlikeye yürüdüğünün farkında değildir. Aynı anda birden fazla cephede savaşan Yekta ise, üst üste açık vermeye başlar. Ayakta kalmak için riskli bir oyuna girer.
    Yeter 14.Bölüm
    S01E14 - Yeter 14.Bölüm
    Yekta'nın esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluşu üzerine herkes şaşkındır. Aylin bir yandan çocuklarının olaydan etkilenmesini önlemeye çalışırken; diğer yandan kendi iç hesaplaşmalarıyla boğuşur.
    Yeter 15.Bölüm
    S01E15 - Yeter 15.Bölüm
    Ebru'nun Aylin'i kaçırmasının nedeni; Yekta'yı kendisini ameliyat etmeye mecbur bırakmaktır. Ameliyattan sağ kurtulursa Aylin'in yerini söyleyecektir. Ebru'nun hiç şansı olmadığını bilen Yekta; büyük bir açmazla karşı karşıyadır.
    Yeter 16.Bölüm
    S01E16 - Yeter 16.Bölüm
    Ebru tarafından çukura atılmış Aylin için ölümle yaşam arasındaki çizgi gitgide incelirken; onu kurtaran Yekta olur.
    Yeter 17.Bölüm
    S01E17 - Yeter 17.Bölüm
    Ebru'nun denize düşmesiyle Yekta bir anda kendini cinayet şüphelisi olarak bulur. Birlikte olduklarını polisten gizler ancak aile çevresinde haberin dalga dalga yayılmasına engel olamaz.
    Yeter 18.Bölüm
    S01E18 - Yeter 18.Bölüm
    Ebru'yu öldürdüğü şüphesiyle hakkında cinayet davası açılan Yekta'nın kurtulmak için tek umudu; Ebru'nun yaşıyor olma ihtimalidir. Bulduğu her ipucunun peşinden gider.
    Yeter 19.Bölüm
    S01E19 - Yeter 19.Bölüm
    Yekta, ikna yeteneğini kullanarak Aylin'i bir komploya kurban gittiğine, Ebru'yu öldürmediğine inandırmaya çalışır. Mahkeme gününe kadar ya İdil'i şahitlik yapmaya ikna edecek ya da Ebru'nun yaşadığını kanıtlayacaktır.
    Yeter 20.Bölüm
    S01E20 - Yeter 20.Bölüm
    Ebru, Yekta'yı kendiyle beraber ölüme götürecek ya da Yekta, Ebru'nun yaşadığını ispatlayarak özgürlüğüne kavuşacaktır. Bu karşılaşmadan haberi olmayan Aylin ise, İdil'i zorla mahkemeye getirir.
    Yeter 21.Bölüm
    S01E21 - Yeter 21.Bölüm
    Yekta'nın Duru ile ilgili açtığı çocuk dolandırıcılığı davası Handan ve Filiz'i Aylin'e düşman eder. Zafer ise kaderine razı gelir.
    Yeter 22.Bölüm
    S01E22 - Yeter 22.Bölüm
    Aylin, hapse girer ve Yekta'nın planları ise tersine döner.
    Yeter 23.Bölüm
    S01E23 - Yeter 23.Bölüm
    Yekta'nın Kanada'ya gitme kararına önce büyük tepki gösteren Aylin; çocukların da hevesli olduğunu görünce fikre ısınmaya başlar. Ancak onları bekleyen hayatın detaylarını keşfettikçe; dehşete kapılır.
    Yeter 24.Bölüm
    S01E24 - Yeter 24.Bölüm
    Yekta’nın Yılmaz ve Handan’a oynadığı oyuna şahit olan Aylin’in tek umudu İdil’dir. Eğer dediği gibi Selçuk’u bulmuşsa Yekta’dan sonsuza kadar kurtulacaklardır.
    Yeter 25.Bölüm
    S01E25 - Yeter 25.Bölüm
    Yılmaz ve Handan; bilmeden Yekta'nın yönlendirdiği şekilde hareket ederek oyuna yürürler.Sonuç herkes için hayal kırıklığı olurken; eğlenen tek kişi yine Yekta'dır.
    Yeter 26.Bölüm
    S01E26 - Yeter 26.Bölüm
    Hastanede yapılan usulsüzlükten dolayı durdurulduğunu zanneden Yekta; bunun arkasında kimin olduğunu öğrenecek ve hesap soracaktır. Aylin ve ona yardım eden herkesi mercek altına alır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top