Hesabım
    Sevda Kuşun Kanadında
    2. Sezon
    Sevda Kuşun Kanadında

    Sezon bilgisi:

    31 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    158 Fotoğraf | 22 Video
    Ufuk Bayraktar
    Ufuk Bayraktar
    Gürbey İleri
    Gürbey İleri
    Yavuz Bingöl
    Yavuz Bingöl
    Müge Boz
    Müge Boz
    Sevda Kuşun Kanadında 31.Bölüm Fragmanı 0:37
    Sevda Kuşun Kanadında 31.Bölüm Fragmanı
    84 gösterim
    Sevda Kuşun Kanadında 30.Bölüm Fragmanı 0:34
    Sevda Kuşun Kanadında 30.Bölüm Fragmanı
    28 gösterim
    Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı 0:37
    Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    • Fotoğraf Sevda Kuşun Kanadında
    • Fotoğraf Sevda Kuşun Kanadında
    • Fotoğraf Sevda Kuşun Kanadında
    • Fotoğraf Sevda Kuşun Kanadında
    • Fotoğraf Sevda Kuşun Kanadında
    • Fotoğraf Sevda Kuşun Kanadında
    • Fotoğraf Sevda Kuşun Kanadında
    • Fotoğraf Sevda Kuşun Kanadında
    • Fotoğraf Sevda Kuşun Kanadında
    2. sezon bölümleri
    Sevda Kuşun Kanadında 9.Bölüm
    S02E03 - Sevda Kuşun Kanadında 9.Bölüm
    Anne babasının ölümüyle ilgili gerçekleri araştırmaya başlayan Işık, bambaşka bir ruh haline bürünür. Karşılaştığı sürprizler onu bunalıma sürükler. Işık’ın bu haline Tümay anlam veremez ve ona yardımcı olmak için elinden geleni yapmaya çalışır.
    Sevda Kuşun Kanadında 10.Bölüm
    S02E04 - Sevda Kuşun Kanadında 10.Bölüm
    Arif ve mahalleli, Ömer’i götürmeye gelen polise karşı etten duvar örünce büyük bir karmaşa çıkar. Cemil Ateş, bu fırsattan yararlanarak Ömer’i kaçırmayı planlamaktadır. Arif, Ömer'e kurulan kumpası çözmek için harekete geçer.
    Sevda Kuşun Kanadında 13.Bölüm
    S02E05 - Sevda Kuşun Kanadında 13.Bölüm
    Tümay babası ile sevdiği insan arasında sıkışıp kalmıştır. Babasının bir katil olacağına inanamamaktadır. Tümay, babasının Arif’le ilgili birileriyle yaptığı konuşmayı gizlice dinler ve duydukları karşısında şok olmuştur. Buna rağmen olabilecek kötü olayların önüne geçebilmek için harekete geçer.
    Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm
    S02E06 - Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm
    Zafer’in fabrikasında çalışan işçilerin grevi karşıt görüşlü iki grubu karşı karşıya getirmiştir. Ülkücü ve solcular karşılıklı olarak silahları çekmiş, herkes ilk kurşunu kimin sıkacağını beklemektedir. Ancak karanlık güçlerin gözü yine gençlerin üzerindedir.
    Sevda Kuşun Kanadında 19.Bölüm
    S02E07 - Sevda Kuşun Kanadında 19.Bölüm
    Asım üniversitede çalışabilmek için girişimde bulunur. Milli sanayii ve yerli silah düşüncesini Erbakan Hoca ile paylaşır. Ancak, Zafer bunu öğrenecek ve bu işin peşini bırakmayacaktır.
    Sevda Kuşun Kanadında 15.Bölüm
    S02E08 - Sevda Kuşun Kanadında 15.Bölüm
    Ömer, kendisine tuzak kuran babasının eski arkadaşı Solaklı’nın mekanına gider. Amacı, Solaklı’dan hesap sormaktır. Ancak önce Solaklı’nın Zafer’in adamı olup olmadığını öğrenmek zorundadır.
    Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm
    S02E09 - Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm
    Tümay’ın babasına gerçekleri göstermek için seçtiği “ölümcül plan” kusursuz işlerken, Tümay kurşunların hedefi olur. Her şeye hükmetmesine rağmen can evinden vurulan Zafer Erbay ise hayatının en zor anını yaşayacaktır.
    Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm
    S02E10 - Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm
    Asım, kendisine emanet edilen ve annesi Rumlar tarafından şehit edilen Zeliş’e yeni bir aile bulmak için çaba gösterir. Asım’ın bu konudaki en büyük destekçisi Doktor Elif’tir. Elif’in ablası gazeteci Leyla, Zeliş’i Kıbrıslı bir ailenin yanına vermeye çalışır. Asım’la yüzyüze gelir.
    Sevda Kuşun Kanadında 11.Bölüm
    S02E11 - Sevda Kuşun Kanadında 11.Bölüm
    Arif, Zafer’in oğlu Kubilay’ın aslında kendi sırrının da bir parçası olduğunu bilmemektedir. Ta ki, Kubilay’ın yaptığı bir resmin içinde kendi sırrının da cevabının olduğunu fark edene kadar.
    Sevda Kuşun Kanadında 12.Bölüm
    S02E12 - Sevda Kuşun Kanadında 12.Bölüm
    Parkalı ve arkadaşları tarafından kurulan Pusu’ya düşen Zafer, çatışma sonunda ele geçirilir. Ancak Zafer için zor zamanlar henüz başlamamıştır. Tarık’ın ölümüyle ilgili gerçeği öğrenmek isteyen Parkalı, Zafer’i en zayıf noktasından yakalar.
    Sevda Kuşun Kanadında 14.Bölüm
    S02E14 - Sevda Kuşun Kanadında 14.Bölüm
    Halit’i kurtarmaya çalışan Arif, Zafer Erbay’ın kurduğu tuzağa düşer. Patlayan bomba ile yaralanan Arif ve Halit hastaneye götürülür. Halit’in vücudunun büyük bir kısmı yanmış, Arif ise komadadır.
    Sevda Kuşun Kanadında 21.Bölüm
    S02E15 - Sevda Kuşun Kanadında 21.Bölüm
    Zafer Erbay Asım’ın karşısına bir kez daha çıkmıştır. Zafer, silah projesiyle yakından ilgilenir. Bunun için komisyondakilerin görüşünü etkilemek için plan yapar. Amiral ise Zafer’in işini bitirmeye kararlıdır. Bunun için Bekir’e reddedemeyeceği bir işbirliği teklifi yapar.
    Sevda Kuşun Kanadında 22.Bölüm
    S02E16 - Sevda Kuşun Kanadında 22.Bölüm
    Üniversitede ise ortam gergindir. Gençler arasındaki kavgalar aralıksız sürmektedir. Zafer bir yandan olayları provoke ederken bir yandan da Asım’ı üniversiteden attırmak için plan yapar. Çünkü her adımında karşısına Asım çıkmaktadır. Diğer yandan Amiral, kontrolünden çıkan Zafer'in işini bitirmek için gizliden gizliye çalışmalarını sürdürmektedir. Birlikte çalışmayı teklif ettiği Zafer’in kara kutusu Bekir ise kararını vermiştir.
    Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm
    S02E17 - Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm
    Silahlar çekilmiş, herkes adeta ilk kıvılcımı kimin çakacağını beklemektedir. Tam ortalık kan gölüne dönmek üzereyken Kabadayılar dünyasının ağır abisi Demirleblebi araya girer. Tarafını belli eder. Büyük hesaplaşma ise yeni başlamıştır.
    Sevda Kuşun Kanadında 24.Bölüm
    S02E18 - Sevda Kuşun Kanadında 24.Bölüm
    Ömer’in Kaşıyaralı’dan intikam almak için yaptığı plan başarılı bir şekilde işlemiştir. Kaşıyaralı canını kurtarmıştır ancak alemde büyük bir itibar kaybına uğramıştır. Hemen harekete geçen Kaşıyaralı, Ömer’e karşı sinsi bir plan yapar. Ömer bu hamleyi hiç beklememektedir. Canevinden vurulan Ömer hayatının sınavıyla karşı karşıyadır.
    Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm
    S02E19 - Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm
    Leyla’nın Asım’la ilgili yaptığı haber Zafer’i çıldırtmıştır. Zafer’in baskısıyla Leyla gazeteden istifa eder. Hiç ummadığı bir yerden Leyla’ya iş teklifi gelir. Zeynep’in tahlil sonuçlarına bakan Elif, durumun hiç de iyi olmadığını görür. Bunu söylemez; ancak Zeynep herşeyin farkındadır ve nişanlısı Mustafa’yı kendinden uzaklaştırmanın yollarını aramaya başlar.
    Sevda Kuşun Kanadında 20.Bölüm
    S02E20 - Sevda Kuşun Kanadında 20.Bölüm
    Zafer, sürpriz hamlesini yapar. Ömer hiç beklemediği bu gelişme üzerine, kendine yeni bir yol çizmenin vaktinin geldiğini düşünmektedir. Peki Ömer bu zor kararı verebilecek midir? Çünkü bu kararda Filiz’e de yeni hayatında yer yoktur.
    Sevda Kuşun Kanadında 28.Bölüm
    S02E21 - Sevda Kuşun Kanadında 28.Bölüm
    Üniversitenin içinde ise devrimcilerin işgali devam etmektedir. Rehineler arasında bulunan Asım’ın ise boyun eğmeye hiç niyeti yoktur. Solculardan ele geçirdiği silahı Sedat’ın başına dayar. Bu sırada, üniversiteyi askerler basar.
    Sevda Kuşun Kanadında 26.Bölüm
    S02E26 - Sevda Kuşun Kanadında 26.Bölüm
    Ömer Filiz’i kurtarmak ve Kaşıyaralı’ya istediği parayı vermek için istemese de silah satışına tekrar başlar. Büyük bir silah siparişi gelmiştir ancak alıcıların kim olduğunu bilmemektedir. Teslimat yerinde alıcıları görünce gözlerine inanamaz Silahlar bir kez daha çekilir.
    Sevda Kuşun Kanadında 27.Bölüm
    S02E27 - Sevda Kuşun Kanadında 27.Bölüm
    Hüsnü, sokakları kan gölüne çevirmeye çalışan ve karanlık odaklarca kullanılan devrimci gençler tarafından vurulmuştur. Herkes şoktadır. Amiral ise elini oğuşturmaya başlamıştır bile. Peki Hüsnü’nün vurulmasına MTTB’li gençler nasıl karşılık verecektir?
    Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm
    S02E29 - Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm
    Amiral’in yardımıyla hapisten çıkan Kaşıyaralı, hem Ömer’den hem de Işık’ı öldürerek Zafer Erbay’da intikam alma peşindedir. Adamlarını toplar ve Ömer’in evini basar. Ancak onu içerde büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Sevda Kuşun Kanadında 30.Bölüm
    S02E30 - Sevda Kuşun Kanadında 30.Bölüm
    Zafer karşı bir darbenin artık kaçınılmaz olduğunu düşünür ve eğer darbe yapılacaksa bunu kendilerinin yapması gerektiği konusunda Genelkurmay Başkanını ikna eder. Amiral bu planı öğrenir ve kendi grubunu 9 Mart’ta harekete geçirmek için talimat verir.
    Sevda Kuşun Kanadında 31.Bölüm Final
    S02E31 - Sevda Kuşun Kanadında 31.Bölüm Final
    Amiral’in darbe planını öğrenen Ömer, Cemil Ateş’le konuşur ve Amiral’i bitirecek bir plan üzerinde anlaşırlar. Amiral ise darbenin başarılı olacağından emindir. Bütün hazırlıklarını yapmış, sosyalist bir darbenin gerçekleşmesi için ordu içindeki cuntayı harekete geçirmiştir. Ancak büyük bir problem vardır. Kara Kuvvetleri komutanı darbenin emir komuta zinciri içinde gerçekleşmesini istemektedir. Amiral’in ise vazgeçmeye niyeti yoktur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top