Hesabım
    Hayat Sevince Güzel
    1. Sezon
    Puanım :
    Hayat Sevince Güzel

    Sezon bilgisi:

    15 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    96 Fotoğraf | 12 Video
    Ekin Mert Daymaz
    Ekin Mert Daymaz
    Algı Eke
    Algı Eke
    Öykü Çelik
    Öykü Çelik
    Uğur Çavuşoğlu
    Uğur Çavuşoğlu
    Hayat Sevince Güzel 15.Bölüm Fragmanı 0:44
    Hayat Sevince Güzel 15.Bölüm Fragmanı
    295 gösterim
    Hayat Sevince Güzel 13.Bölüm Fragmanı 0:46
    Hayat Sevince Güzel 13.Bölüm Fragmanı
    128 gösterim
    Hayat Sevince Güzel 12.Bölüm Fragmanı 0:45
    Hayat Sevince Güzel 12.Bölüm Fragmanı
    127 gösterim
    • Fotoğraf Hayat Sevince Güzel
    • Fotoğraf Hayat Sevince Güzel
    • Fotoğraf Hayat Sevince Güzel
    • Fotoğraf Hayat Sevince Güzel
    • Fotoğraf Hayat Sevince Güzel
    • Fotoğraf Hayat Sevince Güzel
    • Fotoğraf Hayat Sevince Güzel
    • Fotoğraf Hayat Sevince Güzel
    • Fotoğraf Hayat Sevince Güzel
    1. sezon bölümleri
    Hayat Sevince Güzel 1.Bölüm
    S01E01 - Hayat Sevince Güzel 1.Bölüm
    Zarife, Şıpıldak Köyü’nün, korkusuz, sivri dili, kimseye yüz vermeyen, hırçın kızıdır. Erkeklerle arası pekiyi olmayan Zarife, evlenme fikrine de oldukça uzaktır. Kız kardeşi Emine ise onun tam tersi, bir an önce evlenip yuva kurmayı hayal etmektedir. Ama Emine’nin sevdiğine kavuşabilmesi için önce ablası Zarife’nin evlenmesi gerekmektedir.
    Hayat Sevince Güzel 2.Bölüm
    S01E02 - Hayat Sevince Güzel 2.Bölüm
    Savaş ve Barış namlunun ucundadır. Acaba ikiliyi, Halil Dede’nin emektar çiftesinden kurtaracak kişi Zarife midir? Üstelik onları hedefine alan yalnız Halil Dede değildir.
    Hayat Sevince Güzel 3.Bölüm
    S01E03 - Hayat Sevince Güzel 3.Bölüm
    Savaş ve Barış türlü planlar yaparak Zarife’yi etkilemeyi başarırlar. Savaş ve Barış’ın ilgisi karşısında duygu karmaşası yaşayan Zarife aşkı sorgulamaya başlar.
    Hayat Sevince Güzel 4.Bölüm
    S01E04 - Hayat Sevince Güzel 4.Bölüm
    Şıpıldak’ta seçim heyecanı. Zarife’nin oyu Göçer ailesinin kaderini belirleyecektir. Nefesler tutulmuş, herkes oylamanın sonucunu merak ederken, kader bir başkası için ağlarını örmektedir. Yıllar sonra çıkagelen Zarife’nin çocukluk arkadaşı Zeynep, hiç hesapta olmayan bir karşılaşmayla, adeta yıkılır.
    Hayat Sevince Güzel 5.Bölüm
    S01E05 - Hayat Sevince Güzel 5.Bölüm
    Rüstem ve Muhtarın hain planları işlemekte, köy Zarife dedikodusuyla çalkalanmaktadır. Toprak ailesi ne kadar sağlam durmaya çalışsa da dedikodulardan fazlasıyla yıpranırlar. Salih, Rüstem’in karşısına çıkar ve ona iyi bir ders verir.
    Hayat Sevince Güzel 6.Bölüm
    S01E06 - Hayat Sevince Güzel 6.Bölüm
    Savaş’ın Zarife’ye aşkını ilan ettiğine tanık olan Barış, derhal harekete geçer. Zarife’ye, Savaş’ın sevgisinin sahte olduğunu, kendisinin ise onu gerçekten sevdiğini söyler. Zarife ise ne Savaş’a ne de Barış’a inanmaktadır.
    Hayat Sevince Güzel 7.Bölüm
    S01E07 - Hayat Sevince Güzel 7.Bölüm
    Savaş’a karşı kalbi farklı çarpmaya başlayan Zarife, bu duyguların şaşkınlığı içindedir. Yaşadığı duyguları kendi tanıdığı Zarife’ye yakıştıramaz. Kendi içinde kendisiyle mücadele yaşamaya başlar.
    Hayat Sevince Güzel 8.Bölüm
    S01E08 - Hayat Sevince Güzel 8.Bölüm
    Savaş ve Zarife’nin aşkı bütün engelleri rağmen tam hız devam etmektedir. Rüstem ağa zehirli atık yüzünden tarlasındaki ürünü kaybedince, bunun sorumlusu olarak Salih’i gösterir. Salih nezaretteyken Zarife ve Savaş onun masumiyetini kanıtlamak için ellerinden geleni yaparlar.
    Hayat Sevince Güzel 9.Bölüm
    S01E09 - Hayat Sevince Güzel 9.Bölüm
    Zarife, Savaş’a karşı hissettiklerini ağzından kaçırmıştır. Bunu duyan Savaş aşkını doya doya yaşamak ister fakat Zarife her zamanki Zarife’liğini yapıp kaçar. Savaş Zarife’nin inadını kırmakta kararlıdır. Bu kez bambaşka bir yol izler ve Zarife-Savaş aşkındaki dengeler değişir.
    Hayat Sevince Güzel 10.Bölüm
    S01E10 - Hayat Sevince Güzel 10.Bölüm
    Osman ve Samet arasındaki Emine rekabeti düelloya dönüşür. Bu düello Osman ve Samet arasındaki gerilimi iyice arttırır. Bir yandan da Osman İlknur’la zorla evlendirilmek üzeredir.
    Hayat Sevince Güzel 11.Bölüm
    S01E11 - Hayat Sevince Güzel 11.Bölüm
    Osman ve İlknur nikah masasına otururlar. Sevdiği adamın evlendiğini gören Emine, hayatının en büyük acısını yaşar. Bakalım Osman bu evlilikten kaçmanın bir yolunu bulabilecek mi? Yoksa İlknur’la bir yastıkta mı koyacak?
    Hayat Sevince Güzel 12.Bölüm
    S01E12 - Hayat Sevince Güzel 12.Bölüm
    Aşkı ve kardeşi arasında kalan Savaş, Barış’ın gitmesine göz yumamaz. Zarife’ye yaptığı sürprizi gösteremeden Barış’ı kalmaya ikna etmek için peşinden gider.
    Hayat Sevince Güzel 13.Bölüm
    S01E13 - Hayat Sevince Güzel 13.Bölüm
    Osman’la evlenebilmek için ablasının evlenmesini isteyen Emine, Savaş ve Barış’a geçmişte destek oldukları için kendini suçlar. Osman’la birlikte yaptıklarını Zarife’ye itiraf eder. Bu konuşmayı duyan Salih, Osman’ı evden atar.
    Hayat Sevince Güzel 14.Bölüm
    S01E14 - Hayat Sevince Güzel 14.Bölüm
    Zarife Ömer’le evlenmekten vazgeçmediği için Savaş onu herkesin gözü önünde kaçırır. Salih onları durdurmak ister fakat Halil Dede buna engel olur. Salih bu yüzden babasıyla kavga eder.
    Hayat Sevince Güzel 15.Bölüm Final
    S01E15 - Hayat Sevince Güzel 15.Bölüm Final
    Savaş, herkesin önünde Zarife’yle evlenmek istediğini söyler. Zarife bu isteğe başta karşı çıksa da Savaş ona evet dedirtmenin bir yolunu bulur. Zarife bir yandan Savaş’ı deli gibi severken diğer yandan da ondan intikam almanın yollarını düşünmektedir. Çünkü ona göre kırılmış gururunu kurtarmanın başka yolu yoktur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top