Hesabım
    Vatanım Sensin
    1. Sezon
    Vatanım Sensin

    Sezon bilgisi:

    31 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 27 Ekim 2016
    132 Fotoğraf | 29 Video
    Halit Ergenç
    Halit Ergenç
    Bergüzar Korel
    Bergüzar Korel
    Şebnem Hassanisoughi
    Şebnem Hassanisoughi
    Onur Saylak
    Onur Saylak
    Vatanım Sensin 31.Bölüm Fragmanı 1:10
    Vatanım Sensin 31.Bölüm Fragmanı
    282 gösterim
    Vatanım Sensin 30.Bölüm Fragmanı 0:58
    Vatanım Sensin 30.Bölüm Fragmanı
    72 gösterim
    Vatanım Sensin 29.Bölüm Fragmanı 1:13
    Vatanım Sensin 29.Bölüm Fragmanı
    89 gösterim
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    1. sezon bölümleri
    Vatanım Sensin 1.Bölüm
    S01E01 - Vatanım Sensin 1.Bölüm
    Balkan harbinin sonlarına doğru Selanik'te bir binbaşıdır Cevdet, Vatanı için yiğit bir asker, karısı Azize'ye tutkun bir aşık; çocukları Ali Kemal, Yıldız ve Hilal'e şefkatli bir baba, anası Hasibe'ye ise hayırlı bir evlattır. Kan Kardeşi Tevfik’le beraber cephede vatan topraklarını kaybetmemek için var gücüyle direnirken başına gelen kalleş bir olay her şeyi alt üst eder.
    Vatanım Sensin 2.Bölüm
    S01E02 - Vatanım Sensin 2.Bölüm
    Yıllar sonra canından çok sevdiği karısı Azize'yi karşısında gören Albay Cevdet'in, Yunan Ordusu'na ve ailesine karşı verdiği imtihan büyük olur.
    Vatanım Sensin 3.Bölüm
    S01E03 - Vatanım Sensin 3.Bölüm
    Yıllar sonra kocasının Yunan üniforması ile dönüşünü hazmedemeyen Azize Cevdet'ten boşanmak ister. Cevdet kabul eder; ancak bir şartı vardır. Cevdet her ne kadar bir yabancı gibi olsa da aşkından bu kadar kolay vazgeçmesi Azize'yi sarsar.
    Vatanım Sensin 4.Bölüm
    S01E04 - Vatanım Sensin 4.Bölüm
    Vatan haini Cevdet'i hedef alan yangın, Azize ve ailesinin hayatını ummadık şekilde değiştirir. Azize'nin yıllardır binbir zorlukla bir arada tutmaya çalıştığı ailesi dağılmaktadır. Cevdet; kızı Hilal ve annesi Hasibe’nin canı ile sınanmış, bir karar almak zorunda kalır.
    Vatanım Sensin 5.Bölüm
    S01E05 - Vatanım Sensin 5.Bölüm
    Cevdet görevi için şehri terk ederken; Azize ise; konakta kaldıkları sürece Hilal'in başına iş açacağını, Yıldız'ın Leon'a meyledeceğini anlayıp, daha fazla konakta kalmak istemez ve Tevfik'ten yardım ister.
    Vatanım Sensin 6.Bölüm
    S01E06 - Vatanım Sensin 6.Bölüm
    Cevdet, hem kendi canını kurtarmak hem de kendisini pusuya düşüreni öğrenmek için Ölmez Hasan'a bir teklifte bulunur. Vazifeden dönmeyen Cevdet ve birliğine dair gelen haber tüm aileyi derinden sarsar.
    Vatanım Sensin 7.Bölüm
    S01E07 - Vatanım Sensin 7.Bölüm
    Cevdet'i bir kez daha kaybetmekle yüzleşen Azize, bu kez mantığıyla değil duygularıyla hareket eder ancak sevinci kısa sürecektir. Ne pahasına olursa olsun silahlara ulaşmak isteyen Cevdet'in verdiği karar, hem Cevdet'i hem de arkasından oyunlar çeviren Tevfik'i çok daha güç durumda bırakmıştır. Şimdi ölüm her ikisinin de ensesindedir.
    Vatanım Sensin 8.Bölüm
    S01E08 - Vatanım Sensin 8.Bölüm
    Cevdet, gerçek kimliği deşifre olmadan Ölmez Hasan'dan kurtulmak zorundadır. Silahları bulan Azize'nin ise, hayatı tehlikededir. Tevfik, en önemli sırrını öğrenen Azize'ye dair kararını henüz vermemiştir.
    Vatanım Sensin 9.Bölüm
    S01E09 - Vatanım Sensin 9.Bölüm
    Azize, Cevdet’le yakınlaşmalarının ardından bocalamaktadır. Tevfik, Ölmez Hasan’ın onu adını vermesine mani olmak için Azize’yi kullanmak ister. Ölmez Hasan ise Azize’nin, Cevdet’in karısı olduğunu anladığında, ona bir sır vermeye niyetlenir. Bu sır her şeyi değiştirecektir.
    Vatanım Sensin 10.Bölüm
    S01E10 - Vatanım Sensin 10.Bölüm
    Cevdet ve Azize, kızları Hilal'in Yunan Cephaneliğini patlatmak suçundan tutuklandığını duyunca sarsılırlar. Hilal'in tutuklanması, Cevdet'i kurtarmak adına Mehmet'i ateşe atan Eşref için de sürpriz olur.
    Vatanım Sensin 11.Bölüm
    S01E11 - Vatanım Sensin 11.Bölüm
    Cevdet ve ailesi Hilal'i idamdan kurtarmanın yollarını aramaktadır. Vatan haini olarak aranmasına rağmen şehre gelen Halide Edip, Azize için bir umut olur. Halide Edip önderliğinde Hilal için bir etten duvar öreceklerdir. Vakit daralırken önlerine çıkan engeller hem Cevdet'i hem de Azize'yi isyan noktasına getirir.
    Vatanım Sensin 12.Bölüm
    S01E12 - Vatanım Sensin 12.Bölüm
    Cevdet'e dair şüpheleri gittikçe artan Vasili kati emrini verir; Şayet Cevdet, Eşref'i vurmazsa öldürülecektir. Giderek sıkışan Cevdet'in artık silahları bulmaktan başka çaresi kalmamıştır. Silahları kaçırmanın peşinde olan Tevfik ise başına geleceklerden habersizdir.
    Vatanım Sensin 13.Bölüm
    S01E13 - Vatanım Sensin 13.Bölüm
    Cevdet, silahların Tevfik’te olduğunu öğrenmiştir. Aradığı hain, yıllarca kardeşim dediği kişidir. Yunan Ordusu, Nazilli'ye saldırmadan silahları bulmak zorundadır. Cevdet ve Tevfik arasındaki hesaplaşma, olayları iki tarafın da ummadığı yerlere çekecektir.
    Vatanım Sensin 14.Bölüm
    S01E14 - Vatanım Sensin 14.Bölüm
    Silahları ele geçiren Eşref Paşa, savaşın gidişatını değiştirecek adımı atıyor; Mustafa Kemal'den Cevdet'e mektup gelir.
    Vatanım Sensin 15.Bölüm
    S01E15 - Vatanım Sensin 15.Bölüm
    Mustafa Kemal'in verdiği görevle hareket eden Cevdet, artık hem Yunan Ordusuna hem de Eşref Paşa'ya karşı oynamak zorundadır. Vazifesi çetrefilleşmiş ve oldukça tehlikeli bir hale gelmiştir.
    Vatanım Sensin 16.Bölüm
    S01E16 - Vatanım Sensin 16.Bölüm
    Cevdet, ölümden beter olan sürgün yıllarına geri dönmek istememektedir ancak tutuklanması elini kolunu bağlar. Cevdet'in durumu, Azize'nin içini acıtsa da Tevfik'e verdiği sözden geri dönmeyeceğini herkese açıklar. Cevdet'in sonu ise Tevfik'in bayramı olur.
    Vatanım Sensin 17.Bölüm
    S01E17 - Vatanım Sensin 17.Bölüm
    Eşref kendisine bir şey olması durumunda Yunanlıların eline geçen bir mektupla deşifre olacağını söyler. Kendisiyle birlikte onu da yakacaktır. Mustafa Kemal Paşa için vazifeye dönmesi elzem olan Cevdet bir karar vermek zorundadır.
    Vatanım Sensin 18.Bölüm
    S01E18 - Vatanım Sensin 18.Bölüm
    Cevdet, Eşref’i infaz etmesinden sonra generallik rütbesiyle ödüllendirilir. Tam da bu esnada, İzmir’e gizli emelleri olan bir İngiliz ajanının geleceği haberi alınır. Yüzbaşı Yakup ile ajanın kimliğini ve gayelerini deşifre etmeye çalışan Cevdet, çok dar bir vakitte büyük bir kumpası önlemek zorundadır.
    Vatanım Sensin 19.Bölüm
    S01E19 - Vatanım Sensin 19.Bölüm
    Hilal, patlamanın ardından Leon’la bir kez daha düşman olarak burun buruna gelir. Ancak tırmanan bu nefretin ardında yatan aşkın saklanması giderek zorlaşmaktadır. Aşk, vatan ve kardeş sevgisi arasında sıkışan Hilal, geri alınamaz sonuçları olan, çok büyük bir seçim yapar.
    Vatanım Sensin 20.Bölüm
    S01E20 - Vatanım Sensin 20.Bölüm
    Azize’nin hamile olduğunu anlayan Hasibe, Cevdet’in de bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünür. Azize’ye gerçeği söylemesi için yalnızca bir günlük mühlet verir.
    Vatanım Sensin 21.Bölüm
    S01E21 - Vatanım Sensin 21.Bölüm
    Eşref Paşa’nın ölümünün ardından Kuvva’nın başına kimin geçeceği hayati önem arz eder. Cevdet, Paşa’nın vasiyetini açıklayan pusulanın kime emanet edildiğini bir an evvel öğrenmek zorundadır. Zira deşifre olması tüm ailenin katledilmesi demektir.
    Vatanım Sensin 22.Bölüm
    S01E22 - Vatanım Sensin 22.Bölüm
    Cevdet, Eşref Paşa’nın vasiyetinin akıbetini çözmeye çalışır. Vasiyetin aslını bilen, Paşa’nın sağ kolu Yavuz, Cevdet’le görüşmek ister. Öte yandan Cevdet’in asıl yüzünü öğrenen Tevfik, bu defa eline geçen kozu akıllıca değerlendirecektir. Sivas Kongresi kararları şehirde yankılanırken İngiliz casus Charles, yeni planlar yapar.
    Vatanım Sensin 23.Bölüm
    S01E23 - Vatanım Sensin 23.Bölüm
    Tüm yollar Yunan tarafından tutulmuşken, bir orduyu kuşatacak miktarda mühimmatın Afyon’a naklinin sağlanması, neredeyse imkansızdır. Üstelik İngiliz casus Charles da boş durmaz; Tevfik’e silahları İtilaf Devletleri’ne teslim etmesini buyurur.
    Vatanım Sensin 24.Bölüm
    S01E24 - Vatanım Sensin 24.Bölüm
    Gönderdiği istihbaratın, vatanperverlerin eline geçtiğini anlayan casus Charles, Mustafa Kemal’in adamlarını yakalamak için bir tuzak kurar. Tevfik’in kârlı teklifini kabul eden işbirlikçiler tüm şehri kana bularken; Cevdet, Yüzbaşı Yakup’u Charles’ın tuzağından çok geç olmadan kurtarmak zorundadır.
    Vatanım Sensin 25.Bölüm
    S01E25 - Vatanım Sensin 25.Bölüm
    Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevdet ve Yakup, tesiri kuvvetli Mebus Rıza Bey’in sağ salim İstanbul’a ulaşmasından mesuldur. Bu vazifede Kara Fatma da onlara destek olur. Öte yandan Misak-ı Milli’nin reddi için derhal işe koyulan Charles ve Tevfik, Rıza Bey meselesi üzerine Vasili’yle işbirliğine gider. Rıza Bey’in bu tehlikeli ittifakı aşıp şehirden çıkabilmesi için zekice bir tertip kurulur.
    Vatanım Sensin 26.Bölüm
    S01E26 - Vatanım Sensin 26.Bölüm
    Selanik’te kendisini sırtından vuranın Tevfik olduğunu anlayan Cevdet, öfke doludur. Ancak meclisin toplanmasına sayılı günler kalmışken Rıza Bey’i yeniden vatanperverlerin safına çekmek daha mühimdir. Cevdet, bunun için zekice bir plan yapar.
    Vatanım Sensin 27.Bölüm
    S01E27 - Vatanım Sensin 27.Bölüm
    Azize, emrinde çalıştığı komutanın Cevdet olduğundan, Tevfik’ten elde ettiği tüm istihbaratın ona gittiğinden bihaber halde vazifesine devam eder. Yardıma gittiği, salgın hastalıkla boğuşan bir Yörük köyü için katliam emri verilir.
    Vatanım Sensin 28.Bölüm
    S01E28 - Vatanım Sensin 28.Bölüm
    Şehir katliam havadisiyle çalkalanırken, suç Kuvva’ya atılır. Cevdet hakikatten bihaber ahaliyi Kuvva-i Milliye’nin safına çekmek için Azize’yi de dahil ettiği zekice bir plan yapar.
    Vatanım Sensin 29.Bölüm
    S01E29 - Vatanım Sensin 29.Bölüm
    Yunan Ordusu’ndaki hainin kim olduğunu çözmeye çalışan Vasili, bir yandan da taarruz için son hazırlıkları yapar. Cevdet’in eline Ankara’ya istihbarat verebilmesi için beklenmedik bir fırsat geçer. Anadolu’nun işgalinin önlenmesi, bu fırsatın iyi değerlendirilmesine bağlıdır.
    Vatanım Sensin 30.Bölüm
    S01E30 - Vatanım Sensin 30.Bölüm
    Hakikati öğrenen Vasili, Ali Kemal’in canıyla sınanacaktır. Diğer yandan Yüzbaşı Yakup, Cevdet’in ailesi uğruna hainlik edeceğini anlar ve Cevdet’i öldürmek pahasına buna mani olmaya çalışır.
    Vatanım Sensin 31.Bölüm
    S01E31 - Vatanım Sensin 31.Bölüm
    Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir’i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize. Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.

    Hayran tepkileri

    Back to Top