Hesabım
    Yüksek Sosyete
    1. Sezon
    Puanım :
    Yüksek Sosyete

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    215 Fotoğraf | 20 Video
    Hazar Ergüçlü
    Hazar Ergüçlü
    Engin Öztürk
    Engin Öztürk
    Yüksek Sosyete 11.Bölüm Fragmanı 0:47
    Yüksek Sosyete 11.Bölüm Fragmanı
    152 gösterim
    Yüksek Sosyete 26.Bölüm Fragmanı 0:45
    Yüksek Sosyete 26.Bölüm Fragmanı
    106 gösterim
    Yüksek Sosyete 23.Bölüm Fragmanı 0:46
    Yüksek Sosyete 23.Bölüm Fragmanı
    68 gösterim
    • Fotoğraf Yüksek Sosyete
    • Fotoğraf Yüksek Sosyete
    • Fotoğraf Yüksek Sosyete
    • Fotoğraf Yüksek Sosyete
    • Fotoğraf Yüksek Sosyete
    • Fotoğraf Yüksek Sosyete
    • Fotoğraf Yüksek Sosyete
    • Fotoğraf Yüksek Sosyete
    • Fotoğraf Yüksek Sosyete
    1. sezon bölümleri
    Yüksek Sosyete 1.Bölüm
    S01E01 - Yüksek Sosyete 1.Bölüm
    Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır.
    Yüksek Sosyete 2.Bölüm
    S01E02 - Yüksek Sosyete 2.Bölüm
    Ait olduğu yeri ve insanları arayan Cansu; Oliva’da çalışmaya başladığı ilk gün başını belaya sokar. Onu kurtarabilecek tek kişi Kerem'dir ama Cansu, onun şartlarına uymaz.
    Yüksek Sosyete 3.Bölüm
    S01E03 - Yüksek Sosyete 3.Bölüm
    Bir müşteriyle yaptığı tartışma sonucu kovulan Cansu, Oliva'ya veda eder. Ama suya düşen yeni hayat planından vazgeçmeye niyeti yoktur.
    Yüksek Sosyete 4.Bölüm
    S01E04 - Yüksek Sosyete 4.Bölüm
    Kerem'in evleneceğini öğrenen Cansu, ondan köşe bucak kaçmaya çalışır, kaçtıkça da tüm yolları Kerem'e çıkar. Bu haberle yıkılan ve kendini arabeskin kollarına atan Ece'yi teselli etmek ise Mert'e düşer.
    Yüksek Sosyete 5.Bölüm
    S01E05 - Yüksek Sosyete 5.Bölüm
    Ece'nin gönlünü almaya çalışan Mert; dörtlümüz için göl kenarında bir piknik ayarlar. Kerem'den köşe bucak kaçan Cansu, Kerem'in evlenmeyeceğini öğrenen Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve piknik teklifini kabul eder.
    Yüksek Sosyete 6.Bölüm
    S01E06 - Yüksek Sosyete 6.Bölüm
    Cansu evi terk etti ve yeni bir hayata başladı ama yabancısı olduğu bu hayatta umduğunu bulabilecek mi?
    Yüksek Sosyete 7.Bölüm
    S01E07 - Yüksek Sosyete 7.Bölüm
    Cansu ve Kerem sosyete düğününde sırları ortaya çıkmasın diye birbirinden köşe bucak kaçarlar. Diğer yandan Ece ve Mert bir mahalle düğününde sürpriz bir gece yaşarlar.
    Yüksek Sosyete 8.Bölüm
    S01E08 - Yüksek Sosyete 8.Bölüm
    Kerem, Cansu'ya unutulmaz bir gece için söz verir ve sözünü tutar. İlk kez özgür bir gece yaşayan ikili birbirlerine sırılsıklam aşık olurlar ama sabah olduğunda gerçek dünyanın acımasızlığı onları karşılar.
    Yüksek Sosyete 9.Bölüm
    S01E09 - Yüksek Sosyete 9.Bölüm
    Kerem'in Cansu'ya gerçekleri itiraf etmesini engellemeye çalışan Mert, talihsiz bir kaza geçirir. Mert yaşam ve ölüm arasında, Kerem vicdan azabıyla, Ece kaybetme korkusuyla boğuşurken aşk, tüm bunların üstesinden gelebilecek mi?
    Yüksek Sosyete 10.Bölüm
    S01E10 - Yüksek Sosyete 10.Bölüm
    Kerem'in itirafıyla allak bullak olan Cansu, gerçeklerle nasıl baş edeceğini bilemez. Bu zamansız itiraf Mert'in planlarını suya düşürür.
    Yüksek Sosyete 11.Bölüm
    S01E11 - Yüksek Sosyete 11.Bölüm
    Süreyya boşanma kararını Metin’e ve tüm ailesine şatafatlı bir akşam yemeğinde açıklamaya karar verir. Öte yandan Kerem ise dörtlümüz için aşk dolu bir gece planlar. Ancak bu gecede Cansu’yu kötü bir sürpriz beklemektedir.
    Yüksek Sosyete 12.Bölüm
    S01E12 - Yüksek Sosyete 12.Bölüm
    Cansu'nun yalanlarını yakalayan ve iyice şüphelenmeye başlayan Kerem, onun hakkında araştırma yapmaya başlar. Kerem'in Cansu hakkında buldukları kafasını daha çok karıştırır.
    Yüksek Sosyete 13.Bölüm
    S01E13 - Yüksek Sosyete 13.Bölüm
    Cansu ile Koran'ların Konağı'nda karşılaşan Mert önemli bir karar vermek zorundadır. Bir yandan da Ece'ye gerçekleri itiraf etmeyi karar verir. Süreyya ise Can'ın ardından toparlanmaya çalışırken; hem Metin hem de Levent'ten gelen itiraflar karşısında ne yapacağını şaşırır.
    Yüksek Sosyete 14.Bölüm
    S01E14 - Yüksek Sosyete 14.Bölüm
    Kerem'i tamamen kaybedeceğini düşünen Cansu, Sude'nin de gelmesiyle iyice köşeye sıkışır. Diğer yandan yönetim kurulu için çalışan Mert'in imdadına yine Ece koşar.
    Yüksek Sosyete 15.Bölüm
    S01E15 - Yüksek Sosyete 15.Bölüm
    Ece ve Mert kavuştuklarını düşündükleri anda aşklarının önünde en büyük engel olan Bedia ile karşı karşıya gelirler. Diğer yandan Süreyya'ya olan aşkını itiraf eden Levent onun bir seçim yapmasını ister.
    Yüksek Sosyete 16.Bölüm
    S01E16 - Yüksek Sosyete 16.Bölüm
    Kerem ile ailesi tarafından göz hapsine alınan Cansu'nun yolları yine yüksek sosyetede kesişir. Böylece; Cansu, Kerem, Mert ve Ece yepyeni bir denklemde tekrar bir araya gelirler.
    Yüksek Sosyete 17.Bölüm
    S01E17 - Yüksek Sosyete 17.Bölüm
    Cansu, Kerem, Mert ve Ece yeni bir denklemde bir araya gelirler. Ece ve Mert için zorlu bir süreç başlar.
    Yüksek Sosyete 18.Bölüm
    S01E18 - Yüksek Sosyete 18.Bölüm
    Kerem ve Cansu arasında gergin anlar yaşanır. Sude Cansu'ya Kerem'in ona aşık olduğunu anlatmaya çalışır. Metin ise karısına aşık olan adamdan hesap soracaktır.
    Yüksek Sosyete 19.Bölüm
    S01E19 - Yüksek Sosyete 19.Bölüm
    Kerem'i Sude'yle gören Cansu; çok zor olsa da bir karar verir. Artık Kerem, onun sevdiği Kerem değildir ve dönüp gitme vakti gelmiştir. Kerem ise ilk defa çıktığı yolun, ne kadar can yakıcı olduğu gerçeğiyle yüzleşir.
    Yüksek Sosyete 20.Bölüm
    S01E20 - Yüksek Sosyete 20.Bölüm
    Kerem'in oyununun Süreyya tarafından fark edilmesiyle, Cansu ve Kerem aşkı büyük bir tehlikeye girer. Süreyya, Kerem'i can evinden vuracak bir intikam oyununa başlar.
    Yüksek Sosyete 21.Bölüm
    S01E21 - Yüksek Sosyete 21.Bölüm
    Metin'in başının derde girmesiyle Cansu ve Kerem arasında esen barışma rüzgarları sekteye uğrar. Cansu, babasını ihbar edenin kim olduğunu merak eder ve Kerem'den şüphelenir. Bu şüphe; Kerem ve Cansu arasında büyük bir hesaplaşmanın ilk adımı olur.
    Yüksek Sosyete 22.Bölüm
    S01E22 - Yüksek Sosyete 22.Bölüm
    Cansu bütün olanlara rağmen aşkını seçse de Kerem büyük bir yol ayrımındadır. Tam bu sırada Koran Ailesi'nden gelen acımasız hamle onu daha büyük bir çıkmaza sokar.
    Yüksek Sosyete 24.Bölüm
    S01E23 - Yüksek Sosyete 24.Bölüm
    Kerem'in itirafı Cansu'yu darmadağın etse de aşkın gücü yollarını tekrar birleştirir. Ancak onları bekleyen son bir sınav daha vardır; Süreyya'nın iki aileyi karşı karşıya getirme planı. Bedia; sonunda ikna olduğu ameliyata girer ancak durumu hala çok risklidir.

     









    Yüksek Sosyete 25.Bölüm
    S01E24 - Yüksek Sosyete 25.Bölüm
    Cansu ve Kerem, ailelerini karşılarına alıp aşklarının peşinden gitmeye karar verirler. Koran Ailesi onları ayırmak için planlar yaparken, Özkan Ailesi tamamen sırtını dönmüştür. Artık bu savaşta yalnızca ikisi vardır.
    S01E25 -
    Yüksek Sosyete 26.Bölüm Final
    S01E26 - Yüksek Sosyete 26.Bölüm Final
    Cansu ve Kerem aşkının en büyük engeli olan Süreyya, geçmişten gelen birinin kalbini aralamasıyla aşkın büyüsüne inanacaktır. Ece ve Mert aşkında ise sürpriz bir gelişme yaşanır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top