Hesabım
    Bodrum Masalı
    1. Sezon
    Bodrum Masalı

    Sezon bilgisi:

    42 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    199 Fotoğraf | 38 Video
    Timuçin Esen
    Timuçin Esen
    Rolü : Faryalı
    Şevval Sam
    Şevval Sam
    Rolü : Yıldız
    Alperen Durmaz
    Alperen Durmaz
    Rolü : Ateş
    Toprak Sağlam
    Toprak Sağlam
    Rolü : Gözde
    Bodrum Masalı 42.Bölüm Fragmanı 1:06
    Bodrum Masalı 42.Bölüm Fragmanı
    178 gösterim
    Bodrum Masalı 41.Bölüm Fragmanı 1:07
    Bodrum Masalı 41.Bölüm Fragmanı
    68 gösterim
    Bodrum Masalı 40.Bölüm Fragmanı 1:00
    Bodrum Masalı 40.Bölüm Fragmanı
    119 gösterim
    • Fotoğraf Bodrum Masalı
    • Fotoğraf Bodrum Masalı
    • Fotoğraf Bodrum Masalı
    • Fotoğraf Bodrum Masalı
    • Fotoğraf Bodrum Masalı
    • Fotoğraf Bodrum Masalı
    • Fotoğraf Bodrum Masalı
    • Fotoğraf Bodrum Masalı
    • Fotoğraf Bodrum Masalı
    1. sezon bölümleri
    Bodrum Masalı 1.Bölüm
    S01E01 - Bodrum Masalı 1.Bölüm
    Çok zengin bir hayat yaşarken, ailenin babası Evren’in hırsı yüzünden iflasa sürüklenen Ergüven ailesi, bir gün içinde yoksullukla tanışır. Evren, Yıldız ve çocukları Ateş ile Su Ergüven için tek çıkış yolu, Bodrum’a dönmek ve yıllar önce hayata başladıkları oteli işleterek, her şeye baştan başlamaktır.
    Bodrum Masalı 2.Bölüm
    S01E02 - Bodrum Masalı 2.Bölüm
    Ateş babasının gecenin bir yarısı Gözde’nin evinden çıktığını gördükten sonra asıl meselesi babasının sırrını öğrenmek olur ve Alara’ya yalan söylemek zorunda kalır. Kelebek, hoşlandığı Su’nun Cenk ile ilişkisine, Aslı ise Alara ve Ateş arasındaki yakınlığa şahit olmakta, iki genç de ayrı ayrı acı çekmektedir.
    Bodrum Masalı 3.Bölüm
    S01E03 - Bodrum Masalı 3.Bölüm
    Ergüven ailesi tüm güçleri ile Evren’in borcunu ödemeye çalışırken Yıldız’ın ve Ateş’in Evren’e olan öfkesi artmaktadır. Cahit’in olaydaki rolünün açığa çıkması Ateş ve Alara’yı karşı karşıya getirir.
    Bodrum Masalı 4.Bölüm
    S01E04 - Bodrum Masalı 4.Bölüm
    Faryalı, Yıldız ve Gözde üç ortak olarak oteli işletmeye çabalamaktadırlar. Evren bu ortaklıktan memnun değildir. Oteli satabilmek için yeni planlar yapar.
    Bodrum Masalı 5.Bölüm
    S01E05 - Bodrum Masalı 5.Bölüm
    Kelebek, uzun zamandır boş duran bir plaja kafe açma hayali kurmaktadır. Bu hayaline Ateş, Su ve Aslı da ortak olurlar ancak bu iş zannettikleri kadar kolay olmayacaktır. Uzay ve Cenk’in de bu girişimi baltalama istekleri gençlerin masum girişimini iyice zorlaştıracaktır.
    Bodrum Masalı 6.Bölüm
    S01E06 - Bodrum Masalı 6.Bölüm
    Yıldız ve Evren’in arasının açılmasını isteyen Gözde, Yıldız’ın gerçekleri öğrenmesi için harekete geçer. Bu uğurda Gönenç ile yakınlığını da kullanır. Evren hem Yıldız’dan gerçekleri saklamak hem de Gözde’yi kaybetmemek için harekete geçer.
    Bodrum Masalı 7.Bölüm
    S01E07 - Bodrum Masalı 7.Bölüm
    Yıldız’ın bakımını üstlendiği İpek’in hastaneden zorla çıkarılacağının haberi gelir, Faryalı durumu düzeltmeye çalışır. Evren ve Gözde’nin büyük sırrı ise açığa çıkma tehlikesine girer.
    Bodrum Masalı 8.Bölüm
    S01E08 - Bodrum Masalı 8.Bölüm
    Ateş yıllar önceki Yıldız ile Faryalı ilişkisini öğrendikten sonra çok sinirlenir, babasıyla arasını düzeltmeye, onun eve dönmesi için çalışmaya karar verir. Evren ile Gözde’nin sevgili olduğunu gören Aslı ise, bunu Ateş’e anlatıp anlatmama konusunda tereddüttedir.
    Bodrum Masalı 9.Bölüm
    S01E09 - Bodrum Masalı 9.Bölüm
    Cahit'in oteli kapatma arzusunun ardından Ateş ona engel olmak için riskli bir plan yapar. Kelebek'î de bu tehlikenin içine atıyor.
    Bodrum Masalı 10.Bölüm
    S01E10 - Bodrum Masalı 10.Bölüm
    Cenk’in, Su’ya çok kritik bir anda yardımcı olması Kelebek’i rahatsız eder. İpek, ona olan duygularını Kelebek’e açıklar. Evren, Yıldız’la arasını düzeltmek için her yolu deneyecektir. Bu uğurda kimseyi kullanmaktan çekinmeyecektir.
    Bodrum Masalı 11.Bölüm
    S01E11 - Bodrum Masalı 11.Bölüm
    Ateş ve Aslı’nın başı derttedir. Hem adada mahsur kalırlar hem de Aslı’nın hayatı tehlikededir. Yıldız, çocukların başına gelenleri duyunca çok üzülür ve hemen yola koyulur.
    Bodrum Masalı 12.Bölüm
    S01E12 - Bodrum Masalı 12.Bölüm
    Alara, Ateş ile ayrılıklarını atlatamamaktadır. Ateş, kendisini onun yanında olmak zorunda hisseder. Aslı yeni hayatına hazırlanmaktadır. Öğrenci yurduna yerleşir. Faryalı, Yıldız’a olan aşkını kalbine gömmek için uzaklaşmıştır.
    Bodrum Masalı 13.Bölüm
    S01E13 - Bodrum Masalı 13.Bölüm
    Kelebek ve Aslı’nın başı öğrendikleri büyük sırla derttedir. Otelde verilen yemek Gözde, Evren, Yıldız, Faryalı için önemli bir geceye dönüşür.
    Bodrum Masalı 14.Bölüm
    S01E14 - Bodrum Masalı 14.Bölüm
    Evren, Faryalı’yı kurduğu tuzağa çekmiş, ondan hesap sormayı planlamaktadır ancak işler umduğu gibi gelişmeyecektir. Ateş, Aslı ve Kelebek, Su’nun hayalini gerçekleştirmek üzere Cahit’in inşaatından malzeme indirmiş ama yakalanmışlardır. Onları izleyen bir çift göz daha vardır.
    Bodrum Masalı 15.Bölüm
    S01E15 - Bodrum Masalı 15.Bölüm
    Üniversite için İzmir’e giden Aslı, Ateş’ten uzak kalmamak için yeni yollar denerken, gizli hayranı Kuzey Işıkları’nın hâlâ peşinde olduğunu saklamak zorundadır.
    Bodrum Masalı 16.Bölüm
    S01E16 - Bodrum Masalı 16.Bölüm
    Gönenç her şeyden habersiz Uzay’a, Gözde ile kuracakları mutlu gelecekten bahsetmektedir. Evren’in sırrı açığa çıkarsa bundan herkes etkilenecektir. Herkesin hayatı değişmek üzeredir.
    Bodrum Masalı 17.Bölüm
    S01E17 - Bodrum Masalı 17.Bölüm
    Aldatıldığını anlayan Yıldız, havaalanında uçağa binmek üzere olan Evren ve Gözde ile yüzleşir. Bu zor günlerde yanında yine Faryalı vardır. Su’nun da affetmediği Evren artık evdeki herkes tarafından dışlanmıştır.
    Bodrum Masalı 18.Bölüm
    S01E18 - Bodrum Masalı 18.Bölüm
    Ateş’in para bulabilmek için girdiği araba transferi işi bekledikleri gibi gitmez. Arabanın bagajında genç bir adam bulurlar. Kelebek, Aslı ve Ateş, peşlerindeki polisten kaçmaya çalışırken, arabanın bagajında buldukları gencin kim olduğunu merak etmektedirler.
    Bodrum Masalı 19.Bölüm
    S01E19 - Bodrum Masalı 19.Bölüm
    Evren’in “Yıldız Bodrum’dan ayrılırken hamileydi” sözlerini duyan Faryalı, tam anlamıyla şoka girmiştir. Bu haberden sonra, Kırık Yusuf’un adamları tarafından götürülmesi bile umrunda değildir. Faryalı’nın kendisine çok kırıldığını bilen Yıldız, bu durumu tamir etmek için uğraşır.
    Bodrum Masalı 20.Bölüm
    S01E20 - Bodrum Masalı 20.Bölüm
    Gözde karnındaki bebeği de kullanarak Evren’i geri kazanma planını başlatır. Evren boşanma davası duruşması için geldiği adliyede ailesini ikna etmeyi dener, Ergüvenler duruşmada büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.
    Bodrum Masalı 21.Bölüm
    S01E21 - Bodrum Masalı 21.Bölüm
    Asım kaptan fırtınaya rağmen denize açılmıştır. Aslı hem endişelidir hem de babası olmadığını öğrendiği Asım’a soracak çok önemli soruları vardır. Gözde, Evren ile bir aile kurabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Bu uğurda Yıldız ve çocuklarla yüzleşmeyi de göze alır. Yıldız, Faryalı ve çocuklar ise evi kurtarmak için uğraşmaktadırlar.
    Bodrum Masalı 22.Bölüm
    S01E22 - Bodrum Masalı 22.Bölüm
    Ateş, Su ve Yıldız banka borcu nedeniyle evlerinden atılmışlardır. Faryalı, onları bu durumdan kurtarmak için kendi bildiği yollarla para aramaya başlar. Ateş ve Kelebek de aynı amaçla yeni işler peşindedir.
    Bodrum Masalı 23.Bölüm
    S01E23 - Bodrum Masalı 23.Bölüm
    Ateş, Aslı’ya annesini bulma çabasında destek olmak için ısrarcıdır. Bu sırada Aslı, gerçek annesinin ne iş yaptığını öğrenir; onun kim olduğunu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır. Kelebek, 14 Şubat Sevgililer Günü için Su’ya bir sürpriz organize etmeye karar verir. Ama bu planın sonunda hiç beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar.
    Bodrum Masalı 24.Bölüm
    S01E24 - Bodrum Masalı 24.Bölüm
    Ateş, sevgili olduklarını kendisinden saklayan Su ve Kelebek’e kızmıştır. Ama Aslı ile konuşunca, onun asıl derdinin kendini boşlukta ve faydasız hissetmesi olduğunu anlar ve bunu ortadan kaldırmaya karar verir.
    Bodrum Masalı 25.Bölüm
    S01E25 - Bodrum Masalı 25.Bölüm
    Bora, Yıldız’a onun ve çocukların hayatlarını çok daha iyi şartlarda yaşamaları için bir fırsat sunar, ancak ne Yıldız ne de çocuklar Bora’ya minnet etmek niyetinde değildir.
    Bodrum Masalı 26.Bölüm
    S01E26 - Bodrum Masalı 26.Bölüm
    Faryalı, Aslı’nın kendi kızı olabileceğini anlamıştır. Süha, Faryalı’nın sorularına cevap olabilecek tek kişiye, Maya’nın ablası Yanna’ya ulaşır. Faryalı’nın sırrı, çözülmek üzerdir. Ama asıl büyük sürpriz henüz gerçekleşmemiştir.
    Bodrum Masalı 27.Bölüm
    S01E27 - Bodrum Masalı 27.Bölüm
    Aslı, en sonunda babasının kim olduğunu öğrenir. Küçüklüğünden beri en yakınında olduğu, ona ağabeylik yapan Faryalı’nın kızı olduğu gerçeği ona şok yaşatır. Faryalı ile 20 yıl sonra mutluluğu bulduğunu düşünen Yıldız, onun bir başkasından çocuğu olduğunu öğrenince karmakarışık duygular içine girer.
    Bodrum Masalı 28.Bölüm
    S01E28 - Bodrum Masalı 28.Bölüm
    Aslı, annesi Maya ile tanışır. Bu tanışma iki taraf için de hem mutluluk verici hem de sarsıcı olur. Bu tanışma sadece Maya ve Aslı'yı değil, herkesin hayatını etkileyecektir. Yıldız’ın doğum günü gelmiştir. Onca sene ayrı geçirdikten sonra bu özel günü, Faryalı ile ilk defa birlikte kutlayacaklardır.
    Bodrum Masalı 29.Bölüm
    S01E29 - Bodrum Masalı 29.Bölüm
    Evren, Lal’i Bora konusunda sıkıştırmaya devam ederken, Gözde’nin herkesin hayatını etkileyecek bir sırrı ortaya çıkar. Aslı ise Ateş ve Lal’i yakınlaşmış halde yakalar ve büyük bir ikileme düşer.
    Bodrum Masalı 30.Bölüm
    S01E30 - Bodrum Masalı 30.Bölüm
    Evren, Bora’yı köşeye sıkıştırma konusunda çalışmaya devam etmektedir ve Bora’nın annesinin sırrına yaklaşır. Faryalı, Maya ve Yıldız arasındaki gerginlik nedeniyle kendisini köşeye sıkışmış hissetmektedir.
    Bodrum Masalı 31.Bölüm
    S01E31 - Bodrum Masalı 31.Bölüm
    Evren, Bora’nın sırrını öğrenmek için Yıldız’ı kullanır ve bu büyük sırrı öğrenmek üzeredir. Gözde sırrını gizlemekte başarılıdır, Evren ile evlilik hazırlıklarına başlamışlardır. Ateş Aslı’ya kendini affettirmek için kara kara düşünürken Ferdi’nin verdiği yüzük alma fikri aklına yatmıştır.
    Bodrum Masalı 32.Bölüm
    S01E32 - Bodrum Masalı 32.Bölüm
    Ateş’in kendisini affettirmek için Aslı’ya evlilik teklif etmesine Yıldız ve Maya farklı tepkiler verir. Kelebek ise şimdiden Su’ya yapacağı teklif için kafayı çalıştırmaya başlamıştır.
    Bodrum Masalı 33.Bölüm
    S01E33 - Bodrum Masalı 33.Bölüm
    Bora, Maya’dan gittikçe daha fazla etkilendiğini anlar. Oysa Maya, Faryalı’yı unutamamıştır ve bunu Aslı’ya da itiraf eder. Aslı bunun hep beklediği bir aileye dönüşemeyeceğini anlayınca hayal kırıklığına uğrar. Maya’nın küllenmeyen Faryalı aşkı, Yıldız’ı tedirgin etmiştir.
    Bodrum Masalı 34.Bölüm
    S01E34 - Bodrum Masalı 34.Bölüm
    Bora bir yandan Evren’i durdurmaya bir yandan da Maya’ya yaklaşmaya çalışır. Maya ise onunla arasına mesafe koymakta kararlıdır. Hem Maya ve Aslı, hem de Yıldız birlikte seyahat planları yapınca Faryalı yine kızı ve sevdiği kadın arasında kalır.
    Bodrum Masalı 35.Bölüm
    S01E35 - Bodrum Masalı 35.Bölüm
    Maya’nın Bodrum’da ev tutmasına Faryalı’nın yardımcı olması, yeni bir gerginlik yaratır. Bu sırada korkulan olur, Faryalı ve Yıldız arasındaki problemler gençlerin arasının bozulmasına yol açar. Aslı, Ateş, Su ve Kelebek’in dördü de tartışıp birbiriyle küser.
    Bodrum Masalı 38.Bölüm
    S01E38 - Bodrum Masalı 38.Bölüm
    Bora, annesinin cenazesini toprağa verebilmek için yakalanma riskine rağmen Bodrum’a dönmeye karar verir.Polis baskınlara başlar, her yerde Bora’yı ve beraber çalıştığı kişileri aramaktadırlar.
    Bodrum Masalı 39.Bölüm
    S01E39 - Bodrum Masalı 39.Bölüm
    Bora’nın bir süreliğine Maya’nın evinde kalmasına karar verilmesi Faryalı’nın canını sıkar. Öfkesi büyüyen Evren, oteli sıkıştırmak için sahille arasına paravan diktirir. Bunu çözmenin yolu, Haydar’ın daha önce yaptığı satışı deli raporu alıp iptal ettirmektir. Onu buna ikna edecek tek kişi büyük aşkı Üzüm’dür. Bu işin sonunda her şeyi etkileyecek bir bilgi ortaya çıkar.
    Bodrum Masalı 40.Bölüm
    S01E40 - Bodrum Masalı 40.Bölüm
    Londra’daki müzik okuluna kabul edildiği haberini alan Su çok heyecanlanır ama Kelebek’in buna nasıl tepki vereceğini bilemez. Haydar’ın hastalığı herkesi perişan eder. Kendisi ise her şeyden habersiz, Üzüm’e evlenme teklif eder. Üzüm’ün kararını ise hiç beklenmedik biri etkilemektedir. Onu ikna etmek gençlere kalmıştır. Başındaki beladan kurtulan Bora, Maya’ya duygularını açıkça söyler.
    Bodrum Masalı 41.Bölüm
    S01E41 - Bodrum Masalı 41.Bölüm
    Kelebek’in, Su’nun Londra planlarından haberdar oluşu ikisini kopma noktasına getirir. Maya kendisine istemediği halde yardım etmeye çalışan Faryalı’nın bu tavrından rahatsızdır. Bu konuyu konuşmak için buluştuklarında gördükleri, Yıldız’ın kalbini çok kırar. Yıldız ve Maya, Faryalı konusunda yüzleşir.
    Bodrum Masalı 42.Bölüm
    S01E42 - Bodrum Masalı 42.Bölüm
    Su’nun gördüğü rüyaların aksine, Bodrum’da düğün havası hakimdir. Haydar ile Üzüm’ün düğünü tüm kahramanlarımızı bir araya getirmiştir. Sadece Su, kötülüğün ve acının adım adım yaklaşmakta olduğunu hissetmiştir. Mutlu başlayan düğün, tıpkı Su’nun gördüğü rüyalar gibi kedere gebedir. Kahramanlarımızın yaklaşmakta olan tehlikeden haberleri yoktur. Aşkla, acıyla ve anılarla sınanacaklarından da…

    Hayran tepkileri

    Back to Top