Hesabım
    Bana Sevmeyi Anlat
    1. Sezon
    Bana Sevmeyi Anlat

    Sezon bilgisi:

    22 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    133 Fotoğraf | 20 Video
    Seda Bakan
    Seda Bakan
    Rolü : Leyla
    Kadir Doğulu
    Kadir Doğulu
    Rolü : Alper
    Mustafa Üstündağ
    Mustafa Üstündağ
    Rolü : Haşmet
    Dolunay Soysert
    Dolunay Soysert
    Bana Sevmeyi Anlat 22.Bölüm Fragmanı 0:44
    Bana Sevmeyi Anlat 22.Bölüm Fragmanı
    94 gösterim
    Bana Sevmeyi Anlat 21.Bölüm Fragmanı 0:48
    Bana Sevmeyi Anlat 21.Bölüm Fragmanı
    37 gösterim
    Bana Sevmeyi Anlat 20.Bölüm Fragmanı 0:42
    Bana Sevmeyi Anlat 20.Bölüm Fragmanı
    38 gösterim
    • Fotoğraf Bana Sevmeyi Anlat
    • Fotoğraf Bana Sevmeyi Anlat
    • Fotoğraf Bana Sevmeyi Anlat
    • Fotoğraf Bana Sevmeyi Anlat
    • Fotoğraf Bana Sevmeyi Anlat
    • Fotoğraf Bana Sevmeyi Anlat
    • Fotoğraf Bana Sevmeyi Anlat
    • Fotoğraf Bana Sevmeyi Anlat
    • Fotoğraf Bana Sevmeyi Anlat
    1. sezon bölümleri
    Bana Sevmeyi Anlat 1.Bölüm
    S01E01 - Bana Sevmeyi Anlat 1.Bölüm
    Leyla bebeği ile babası Salih’in evine sığınmıştır. Salih’in eşi Ayla, çocukları Hakverdi ve Simge ile zor şartlarda yaşamaktadır. Ayla ve Simge ile bir türlü yıldızı barışmayan Leyla için hayat gittikçe zorlaşmaktadır.
    Bana Sevmeyi Anlat 2.Bölüm
    S01E02 - Bana Sevmeyi Anlat 2.Bölüm
    Alper, Engin’in araması sonucunda gelini kaçırdığını fark eder. Leyla’nın düğünden kaçması Haşmet’i çılgına çevirir. Alper bir yandan Çiçek için endişelenirken diğer yandan da Leyla’nın çaresizliği karşısında tutulmuştur.
    Bana Sevmeyi Anlat 3.Bölüm
    S01E03 - Bana Sevmeyi Anlat 3.Bölüm
    Haşmet, Leyla’ya ulaşamadıkça adımlarını keskinleştirir. Halverdi’nin de ortadan yok olması ile son hamlesini Salih üzerine oynar. Salih’in kalp krizi geçirmesi üzerine hastaneye gelen Leyla, Haşmet ile karşı karşıya kalır.
    Bana Sevmeyi Anlat 4.Bölüm
    S01E04 - Bana Sevmeyi Anlat 4.Bölüm
    Alper'in çocukluk arkadaşı Engin'le arasında yaşanacak gerginlik Leyla ve Alper'in yakınlaşmasına neden olurken, Haşmet'ten kaçan Leyla'nın çıktığı tehlikeli yolculuğa eşlik eden Alper, Leyla için geri dönülmesi zor yeni kararlar alır.
    Bana Sevmeyi Anlat 5.Bölüm
    S01E05 - Bana Sevmeyi Anlat 5.Bölüm
    Haşmet ile olan büyük karşılaşma Leyla ve Alper üzerinde şok etkisi yaratırken Gürkan’ın da dahil olması ile durum gittikçe gerilimli bir hal alır. Hakverdi için arama kurtarma çalışmaları sürmekte fakat umutlar tükenmektedir.
    Bana Sevmeyi Anlat 6.Bölüm
    S01E06 - Bana Sevmeyi Anlat 6.Bölüm
    Leyla Haşmet'in evine gider ardından babası ile görüşüp barışır. Alper ise önce bu durumdan habersiz Leyla'yı arar.
    Bana Sevmeyi Anlat 7.Bölüm
    S01E07 - Bana Sevmeyi Anlat 7.Bölüm
    Alper için kurtulma şansı Leyla’dır ancak Alper Leyla’nın ismini vermek istememektedir. Bir görüntüyle özgürlüğüne kavuşan Alper için dava esas şimdi başlamıştır. Alper’in büyük bir delil ele geçirdiğini öğrenen Onur ise boş durmaz.
    Bana Sevmeyi Anlat 8.Bölüm
    S01E08 - Bana Sevmeyi Anlat 8.Bölüm
    Alper ve Leyla duygularıyla hesaplaşırken, olan bitenden haberdar olan Canan’ın hesabı başkadır. Haşmet, yaşananlardan habersiz Leyla ile ilgili gelecek planlarına başlar.
    Bana Sevmeyi Anlat 9.Bölüm
    S01E09 - Bana Sevmeyi Anlat 9.Bölüm
    Alper’in Leyla’yı öpmesiyle taşlar yerinden oynar; artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Alper ve Leyla duygularıyla hesaplaşırken, olan bitenden bilen Canan’ın hesabı başkadır.
    Bana Sevmeyi Anlat 10.Bölüm
    S01E10 - Bana Sevmeyi Anlat 10.Bölüm
    Simge’nin eline geçen görüntüden habersiz olan Leyla oğluna kavuşmuş mutludur. Haşmet planının işlediğini düşünürken beklenmedik bir gelişmeyle dengeler değiştirir. Artık herkes atacağı adımı bir kere daha düşünecektir.
    Bana Sevmeyi Anlat 11.Bölüm
    S01E11 - Bana Sevmeyi Anlat 11.Bölüm
    Leyla’nın kaçak gelin olarak basında haberinin çıkması Canan’ı çıldırtırken, Haşmet için sürpriz bir kapı aralar. Canan’ı gören Salih için geçmiş yeniden canlanır. Kocasının durumundan habersiz olan Ayla ise sinsi planıyla Leyla ve Alper için tehlike çanlarını çalmaktadır.
    Bsna Sevmeyi Anlat 12.Bölüm
    S01E12 - Bsna Sevmeyi Anlat 12.Bölüm
    Leyla, Ayla’nın tehdidi ile şoktadır. Leyla ise bir süre herkesi oyalayabilecek bir çözüm bulur. Leyla’nın bulduğu çözümü ise Canan’ın artık büyük kozu oynamasına sebep olur.
    Bana Sevmeyi Anlat 13.Bölüm
    S01E13 - Bana Sevmeyi Anlat 13.Bölüm
    Berna’nın uyanma haberi herkesi şok eder. Berna’nın hiçbir şey hatırlamaması Alper ve Leyla için ayrı bir çıkmazdır. Onur ise tutkuyla bağlı olduğu Berna’ya kavuşabilme ümidiyle sabretmektedir. Engin’in evlenme teklifini kabul eden Ezgi’yi en mutlu gününde acı bir sürpriz beklemektedir.
    Bana Sevmeyi Anlat 14.Bölüm
    S01E14 - Bana Sevmeyi Anlat 14.Bölüm
    Hayatına kaldığı yerden devam eden Berna, Alper’den vazgeçmemek için harekete geçer. Suzan, Berna’nın uyanmasıyla hayata karşı umutlanmıştır ancak beklenmedik bir durumun içinde bulur kendini.
    Bana Sevmeyi Anlat 15.Bölüm
    S01E15 - Bana Sevmeyi Anlat 15.Bölüm
    Leyla ile Alper Haşmet gözaltına alındığı için mutludur. Fakat gözden kaçırdıkları şey Haşmet’in yaş tahtaya basmayacağıdır. Ezgi ise Engin’i uyarmak için harekete geçer ancak geç kalmıştır.
    Bana Sevmeyi Anlat 16.Bölüm
    S01E16 - Bana Sevmeyi Anlat 16.Bölüm
    Alper ve Engin yüzleşmesinde Alper beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Bu durum Ezgi ve Leyla arasında gerilime neden olur. Eylül, Burak’a haksızlık ettiğini düşünürken, Burak Simge’nin tuzağına düşer. Haşmet ise kilit isme ulaşmıştır, Alperler için tehlike çanları çalmaktadır.
    Bana Sevmeyi Anlat 17.Bölüm
    S01E17 - Bana Sevmeyi Anlat 17.Bölüm
    Engin’in vurulması herkeste derin yaralar açar. Ezgi için hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacaktır. Alper ve Leyla verdikleri mücadeleden vazgeçmezken Haşmet’in öfkesi de çığ gibi büyümektedir.
    Bana Sevmeyi Anlat 18.Bölüm
    S01E18 - Bana Sevmeyi Anlat 18.Bölüm
    Çiçek’in kayıp haberi herkesi perişan eder. Ezgi ve Engin yaşadıkları ayrılık acısının üzerine Çiçek’in haberi ile iyice dağılır. Dayanacak gücü kalmayan Berna, Alper’e Onur’un kaçırdığını söyler. Berna’nın itirafıyla çılgına dönen Alper kızını kurtarmak için her şeyi göze alır.
    Bana Sevmeyi Anlat 19.Bölüm
    S01E19 - Bana Sevmeyi Anlat 19.Bölüm
    Alper ve Onur’un girdikleri silahlı mücadele sonucunda kaybeden taraf Onur olur. Berna’nın tüm sırlarını öğrenen Alper, Çiçek’e rağmen Berna’yı evden kovar. Ezgi ve Engin’in birbirini kıskanması büyük bir kavgaya sebep olur.
    Bana Sevmeyi Anlat 20.Bölüm
    S01E20 - Bana Sevmeyi Anlat 20.Bölüm
    Berna’nın söyledikleri Haşmet’in büyük öfkesine neden olur. Artık tüm kartlar açılmıştır. Leyla, Haşmet’in ortadan kaybolmasıyla iyice gerilir. Alper, Leyla’yı sakinleştirmeye çalışırken bir yandan da nasıl bir belayla mücadele edeceklerini düşünmektedir.
    Bana Sevmeyi Anlat 21.Bölüm
    S01E21 - Bana Sevmeyi Anlat 21.Bölüm
    Leyla Haşmet’i karşısında görünce kokmuştur. Haşmet ise Leyla onun zekasını küçümsediği için daha da öfkelidir. Leyla ve Rüzgar’ı alarak Canan’ın evinden çıkarlar. Alper, Çiçek’in velayetini Berna’ya bırakmak niyetinde değildir.
    Bana Sevmeyi Anlat 22.Bölüm Final
    S01E22 - Bana Sevmeyi Anlat 22.Bölüm Final
    Alper tutuklu yargılanacaktır, cezaevine gönderilir. Leyla’ya öfkelidir, Leyla kolay yolu seçmiş ve vazgeçmiştir. Canan, Ayla’yı susturmak için her istediğini yapmaya hazırdır. Leyla şu an gerçekleri kaldıracak güçte değildir. Engin, Haşmet’in arkasından iş çevirmenin bedelini ödeyecektir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top