Hesabım
    Cesur ve Güzel
    1. Sezon
    Puanım :
    Cesur ve Güzel

    Sezon bilgisi:

    32 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 10 Kasım 2016
    260 Fotoğraf | 32 Video
    Kıvanç Tatlıtuğ
    Kıvanç Tatlıtuğ
    Tuba Büyüküstün
    Tuba Büyüküstün
    Devrim Yakut
    Devrim Yakut
    Cesur ve Güzel 32.Bölüm Fragmanı 0:36
    Cesur ve Güzel 32.Bölüm Fragmanı
    310 gösterim
    Cesur ve Güzel 31.Bölüm Fragmanı 0:37
    Cesur ve Güzel 31.Bölüm Fragmanı
    43 gösterim
    Cesur ve Güzel 30.Bölüm Fragmanı 0:47
    Cesur ve Güzel 30.Bölüm Fragmanı
    47 gösterim
    • Fotoğraf Cesur ve Güzel
    • Fotoğraf Cesur ve Güzel
    • Fotoğraf Cesur ve Güzel
    • Fotoğraf Cesur ve Güzel
    • Fotoğraf Cesur ve Güzel
    • Fotoğraf Cesur ve Güzel
    • Fotoğraf Cesur ve Güzel
    • Fotoğraf Cesur ve Güzel
    • Fotoğraf Cesur ve Güzel
    1. sezon bölümleri
    Cesur ve Güzel 1.Bölüm
    S01E01 - Cesur ve Güzel 1.Bölüm
    Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.
    Cesur ve Güzel 2.Bölüm
    S01E02 - Cesur ve Güzel 2.Bölüm
    Cesur’un istediğinden fazlası olmuş, Tahsin Korludağ yangından sonra hayatını borçlu olduğu bu adama evini açmış, onu baş tacı etmiştir. Sühan da Cesur’a iki kez minnettardır.
    Cesur ve Güzel 3.Bölüm
    S01E03 - Cesur ve Güzel 3.Bölüm
    Cesur'un gizemini çözmekte kararlı olan Sühan, iyi bir avcı gibi avını takip etmiş, onu köşeye sıkıştırmayı başarmıştır. İstanbul'daki evini bulup, yalanını ortaya çıkarmak için kapısını çalar. Ancak, Cesur'un gizemine aralanan kapıyla, karşısına çıkan manzara Sühan'ı zor durumda bırakır.
    Cesur ve Güzel 4.Bölüm
    S01E04 - Cesur ve Güzel 4.Bölüm
    Cesur, geçmişini Tahsin Korludağ’ın elinden yavaş yavaş almaya kararlıdır. Düşmanının güvenini kazanmak için büyük bir oyun oynar. Bu oyunun tek kazananı Cesur olmalıdır.
    Cesur ve Güzel 5.Bölüm
    S01E05 - Cesur ve Güzel 5.Bölüm
    Cesur’dan duyduğu gerçekler Sühan’ın tüm dengesini alt üst eder. Babasıyla olan hatıraları yeni bir anlam kazanmıştır. Sühan sormaktan korktuğu soruların cevabının Cesur'da olduğundan artık emindir. Cesur'la gireceği savaştan her anlamda yenilgiye uğrayacağının farkındadır.
    Cesur ve Güzel 6.Bölüm
    S01E06 - Cesur ve Güzel 6.Bölüm
    Cesur, annesinin yıllar boyu kapanmayan yaralarını sarmaya çabalarken, aklındaki şüpheler yeniden ortaya çıkan Sühan, Cesur’un geçmişinden bir sayfa daha aralar. Birbirlerine giderek daha fazla yakınlaşırlar.
    Cesur ve Güzel 7.Bölüm
    S01E07 - Cesur ve Güzel 7.Bölüm
    Cesur, Sühan’ı Nişantaşı'ndaki eve götürür. Birlikte vakit geçirirler, Cesur bu evde babasıyla ilgili yeni bir ipucuna ulaşır ve bunu araştırmaya başlar.
    Cesur ve Güzel 8.Bölüm
    S01E08 - Cesur ve Güzel 8.Bölüm
    Cesur’un ona oyun oynadığını acı bir şekilde öğrenen Sühan, onunla yüzleşmeyi kafasına koymuştur, öfkeyle Cesur’u ararken onun hastanede olduğu haberiyle yıkılır.
    Cesur ve Güzel 9.Bölüm
    S01E09 - Cesur ve Güzel 9.Bölüm
    Cesur’un duygularını Sühan’a açması onun kalbindeki buzların erimesine neden olur. Aynı anda Cesur’un tutuklanması, Tahsin Korludağ’ın da artık ona karşı savaş açtığı anlamına gelir. Sühan’ın şahit olduğu yüzleşme bu düşmanlığın boyutlarını acıyla anlamasına neden olacaktır.
    Cesur ve Güzel 10.Bölüm
    S01E10 - Cesur ve Güzel 10.Bölüm
    Tahsin Korludağ’ın, Cesur’dan sonsuza kadar kurtulmak için yaptığı plan ters teper ve Cesur’la, Sühan’ı birbirlerine daha çok yaklaştırır. Sühan, babasının gerçek yüzünü görmenin şokuyla Cesur’a sığınır, Cesur onun güvenini sarsmamaya kararlıdır.
    Cesur ve Güzel 11.Bölüm
    S01E11 - Cesur ve Güzel 11.Bölüm
    Sühan, yaşadığı olayın da etkisiyle, babasının canını yakmak için Cesur’a “evlenelim” der. Cesur için bu adım çok önemlidir.nTahsin Korludağ’a tam anlamıyla bir savaş ilanıdır.
    Cesur ve Güzel 12.Bölüm
    S01E12 - Cesur ve Güzel 12.Bölüm
    Cesur ve Sühan’ın evliliklerinin ilk gecesi ikisi için de unutulmaz olur. Cesur tüm engellere rağmen Sühan’ın kalbindeki korkuları dindirir fırtınalı günlerden sonra ona güvenli bir liman olur.
    Cesur ve Güzel 13.Bölüm
    S01E13 - Cesur ve Güzel 13.Bölüm
    Sevgililer günüyle aynı gün olan Sühan'ın doğum günü geldiğinde Cesur, Sühan’a romantik bir sürpriz hazırlar. Cesur’un çok büyük bir zafere doğru yol aldığını fark eden Tahsin Korludağ, onu engellemek için tehlikeli bir plan yapar.
    Cesur ve Güzel 14.Bölüm
    S01E14 - Cesur ve Güzel 14.Bölüm
    Savcının eski dosyalara olan ilgisi Cahide’nin de panik olmasına neden olur. Kendisini şüphelerin uzağına çekmeye çalışırken farkında olmadan Cesur’la ilgili çok büyük bir kozu eline geçirir. Sühan, Cesur’a gelen mektupta ne yazdığını öğrenmenin peşindeyken babasına karşı duyduğu şüpheler giderek güçlenir.
    Cesur ve Güzel 15.Bölüm
    S01E15 - Cesur ve Güzel 15.Bölüm
    Cesur çok önemli bir kararın arifesinde, Sühan’dan büyük bir iyilik ister. Bu ona olan sonsuz güveninin de kanıtıdır. Sühan yeni bir kavşakla karşı karşıyadır ve seçeceği yol Cesur’un da geleceğini belirleyecektir.
    Cesur ve Güzel 16.Bölüm
    S01E16 - Cesur ve Güzel 16.Bölüm
    Cesur, yıllar önce babasını ondan koparan kurşunun hesabını sormak için harekete geçtiğinde, savaş alanında iki cephe arasında kalan yine Sühan olur. Tahsin Korludağ’ın etrafındaki çember giderek daralırken, ayağının altından önce Rıza’yı kaldırması gerektiğinin farkındadır. Fakat Savcı’yla, Cesur’a kurduğu tuzağa bu kez kendisi düşecektir.
    Cesur ve Güzel 17.Bölüm
    S01E17 - Cesur ve Güzel 17.Bölüm
    Cesur annesinin trajik ölümüyle şoktadır. Tahsin Korludağ olay yerinde göz altına alınır. Ama Cesur bu acıyla alev alev yanmaktadır. Sühan da bu yangından nasibini alır. Cesur, Sühan’ı terk eder. Cesur'un yokluğunda Sühan, yaşanan acı olayın gizemini çözmeye çabalar, bulunan her kanıt olayı daha da karmaşık hale getirmektedir. Cesur ve Sühan karşı karşıya geldiklerinde Cesur vicdanı ve aşkı arasında yine zor bir karar vermek zorunda kalacaktır.
    Cesur ve Güzel 18.Bölüm
    S01E18 - Cesur ve Güzel 18.Bölüm
    Babasının geçmişine ışık tutarak Cesur’a destek olmaya çalışan Sühan’ın başına gelen gizemli olay, birbirlerinden uzak durmaya çalışan Cesur’la, Sühan’ı tekrar bir araya getirir. Cesur aşkından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha kanıtlar.
    Cesur ve Güzel 19.Bölüm
    S01E19 - Cesur ve Güzel 19.Bölüm
    Cesur’un yıllardır beklediği yüzleşme günü geldiğinde bu sefer karar verme sırası Sühan’a geçmiştir. Rıza da hücresinde heyecanla bu anın hayalini kurarken cevaplar hiç beklenmeyen bir yerden gelir.
    Cesur ve Güzel 20.Bölüm
    S01E20 - Cesur ve Güzel 20.Bölüm
    Cahide’nin sırlarının birer birer ortaya dökülmesi, Korludağ ailesinde büyük bir sarsıntıya neden olur, bu depremden en büyük hasar gören yine Korhan olacaktır. Korhan’ın verdiği zor karar Cesur ve Sühan’ı tekrar bir araya getirir.
    Cesur ve Güzel 21.Bölüm
    S01E21 - Cesur ve Güzel 21.Bölüm
    Cesur kendisinden gizlenen gerçekleri öğrenmeye kararlıdır. Cesur, amacına bir adım daha yaklaşırken uçurumun kenarında yürüyen Sühan’ı zor bir karar beklemektedir.
    Cesur ve Güzel 22.Bölüm
    S01E22 - Cesur ve Güzel 22.Bölüm
    Sevdiği kadının dudaklarından dökülen kelimeler Cesur’un kalbini paramparça eder. Bebeği için aşkından vazgeçmeyi göze alan Sühan için en büyük bedel, Cesur’un gözlerindeki hayal kırıklığıdır.
    Cesur ve Güzel 23.Bölüm
    S01E23 - Cesur ve Güzel 23.Bölüm
    karar verme sırası Sühan’a geçer, aşkıyla adalet arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Adını temize çıkarmak için canını tehlikeye atan Cesur, Sühan’dan hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır.
    Cesur ve Güzel 24.Bölüm
    S01E24 - Cesur ve Güzel 24.Bölüm
    Cesur ve Sühan gerçeği bulmak için birlikte çıktıkları yolda yine bir sürprizle karşı karşıya kalırlar. Sühan kime inanacağını şaşırmış bir haldeyken sonunda Tahsin Korludağ’la yüzleşme fırsatı bulan Cesur’un soruları Tahsin’in nefesini keser.
    Cesur ve Güzel 25.Bölüm
    S01E25 - Cesur ve Güzel 25.Bölüm
    Rıza’dan gerçekleri öğrenen Sühan, bir kez daha sevdiği adamla babası arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Kapıldığı girdabın içinde kaybolmaktan onu yine Cesur kurtaracaktır.
    Cesur ve Güzel 26.Bölüm
    S01E26 - Cesur ve Güzel 26.Bölüm
    Bülent’le Cahide arasındaki savaş giderek alevlenirken Tahsin’in tepkisi ikisi için de sürpriz olur. Onların şaşkınlığından faydalanan Hülya, bu savaşın asıl kazananı olmak için elinden geleni yapacaktır.
    Cesur ve Güzel 27.Bölüm
    S01E27 - Cesur ve Güzel 27.Bölüm
    Geçmişin sırları Bülent’in peşini bırakmazken, yaktığı kıvılcım Cahide’nin evliliğini de alevler içinde bırakır. Korhan’ın, Cahide’yi affetmesi giderek zorlaşmaktadır.
    Cesur ve Güzel 28.Bölüm
    S01E28 - Cesur ve Güzel 28.Bölüm
    Korhan, tüm yaşananlardan Cahide’yi sorumlu tutsa da ailesinin iyiliği için sessiz kalmak zorunda kalır. Tahsin Korludağ, bu sefer hepsinin elini kolunu bağlayacak bir sürpriz yapmıştır.
    Cesur ve Güzel 29.Bölüm
    S01E29 - Cesur ve Güzel 29.Bölüm
    Cesur ve Sühan mutlu sona emin adımlarla yürürken verdikleri karar Korludağ’da büyük yankı uyandırır. Evlilik haberinin herkes üzerinde farklı etkileri olmuştur. Geçmişin kırgınlıkları, korku ve endişeler gün yüzüne çıkarken gelişmeleri dikkatle izleyen Rıza, son kozunu oynamak için beklediği fırsatı eline geçirir.
    Cesur ve Güzel 30.Bölüm
    S01E30 - Cesur ve Güzel 30.Bölüm
    Birisinin Sühan’ı zehirlemeye çalıştığı ortaya çıktığında Korludağ’da değişim rüzgarları esmeye başlamıştır. Herkes birbirine şüpheyle bakarken, en büyük yüzleşme Cesur ve Tahsin Korludağ arasında yaşanır. Fırtınayı koparacak haber ise Cahide’den gelir. Verdiği bilgi kafalarda yepyeni soru işaretleri yaratacaktır.
    Cesur ve Güzel 31.Bölüm
    S01E31 - Cesur ve Güzel 31.Bölüm
    Korludağ’da kopan fırtına tüm sır perdelerini havalandırmış, herkesi dört bir yana savurmuştur. Sonunda hayallerine kavuşan Sühan ve Cesur süt liman denizde mutluluklarının tadını çıkarırken ikisi de başlarına geleceklerden habersizdir.
    Cesur ve Güzel 32.Bölüm
    S01E32 - Cesur ve Güzel 32.Bölüm
    Korludağ’da tüm taşlar yerinden oynamış, sonunda dostla düşman yer değiştirmiştir. Sühan hayatı için mücadele ederken kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Cesur, Rıza’yı cezalandırmak için onun planına ortak olmayı seçer. Fakat bu zor savaşı kazanması için büyük bir mucizeye ihtiyacı vardır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top