Hesabım
    Ölene Kadar
    1. Sezon
    Puanım :
    Ölene Kadar
    Üyeler
    3,3 5 oy

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 12 Ocak 2017
    119 Fotoğraf | 13 Video
    Engin Akyürek
    Engin Akyürek
    Fahriye Evcen
    Fahriye Evcen
    Sarp Levendoğlu
    Sarp Levendoğlu
    Ölene Kadar 13.Bölüm Fragmanı 0:31
    Ölene Kadar 13.Bölüm Fragmanı
    203 gösterim
    Ölene Kadar 12.Bölüm Fragmanı 0:31
    Ölene Kadar 12.Bölüm Fragmanı
    47 gösterim
    Ölene Kadar 11.Bölüm Fragmanı 0:29
    Ölene Kadar 11.Bölüm Fragmanı
    74 gösterim
    • Fotoğraf Ölene Kadar
    • Fotoğraf Ölene Kadar
    • Fotoğraf Ölene Kadar
    • Fotoğraf Ölene Kadar
    • Fotoğraf Ölene Kadar
    • Fotoğraf Ölene Kadar
    • Fotoğraf Ölene Kadar
    • Fotoğraf Ölene Kadar
    • Fotoğraf Ölene Kadar
    1. sezon bölümleri
    Ölene Kadar 1.Bölüm
    S01E01 - Ölene Kadar 1.Bölüm
    Dağhan, 11 yıl önce, genç bir doktor adayıyken, sevdiği ve evlenmek üzere olduğu kadının babasını öldürmekten suçlu bulunmuş ve hapse atılmıştır. Dağhan'ı hapisten çıkaran kişi ise, çiçeği burnunda bir avukat olan ve bu dava ilk davası olan, genç ve güzel Selvi'dir.
    Ölene Kadar 2.Bölüm
    S01E02 - Ölene Kadar 2.Bölüm
    Sonunda özgürlüğüne kavuşmuş olan Dağhan, haksız yere hapiste geçirdiği 11 yılın hesabını sormaya kararlıdır. Vicdan azabıyla kıvranan Selvi ise çocukken işlediği günahla bir kez daha yüzleşirken Dağhan'ın bazı gerçeklere ulaşmasına engel olmak zorundadır.
    Ölene Kadar 3.Bölüm
    S01E03 - Ölene Kadar 3.Bölüm
    Dağhan'ın Yılmaz ve Selvi ile olan sürpriz buluşması eski defterlerin açılmasına sebep olurken Yılmaz'ın anlattıkları Dağhan'ın aklında soru işaretleri bırakır. Cinayetin ardındaki sır perdesini aralamak isteyen Dağhan, kendini eski aşkı Beril'in karşısında bulur. Bu durum Beril'i kaybetme korkusuyla paranoyaklaşan Ender'i çileden çıkartacaktır.
    Ölene Kadar 4.Bölüm
    S01E04 - Ölene Kadar 4.Bölüm
    Dağhan'ın Yılmaz ile ilgili yaptığı planın işe yaramaması onu Yılmaz'ın hayatını daha çok araştırmaya sürükler. Selvi'nin Dağhan'a gösterdiği ilgiden rahatsız olan Yılmaz, kardeşini bir tercih yapmaya zorlar. Babasının katilini bulmak için eski defterleri karıştıran Beril ise babasının odasında bulduğu kâğıdın sırrını Dağhan'la paylaşır.
    Ölene Kadar 5.Bölüm
    S01E05 - Ölene Kadar 5.Bölüm
    Selvi, ya Dağhan'dan ya da abisinden vazgeçmek zorundadır. Birinden birini seçmeye mecbur bırakılmıştır. Peki vicdan terazisinin kefesinde hangisi daha ağır basacaktır? Aşk mı? Aile mi?
    Ölene Kadar 6.Bölüm
    S01E06 - Ölene Kadar 6.Bölüm
    Dağhan'ın kendisine adım adım yaklaştığını gören Ender, bir an evvel ondan kurtulmak için korkunç bir olaya imza atar. Dağhan'ın kalbine aşk ateşi düşüren selvi, gerçekte ne saklamaktadır?
    Ölene Kadar 7.Bölüm
    S01E07 - Ölene Kadar 7.Bölüm
    Dağhan ciğerini dağlayan acıyla hesap sormak için harekete geçtiğinde, hayatının dönüm noktası olacak bir sırrı öğrenir.
    Ölene Kadar 8.Bölüm
    S01E08 - Ölene Kadar 8.Bölüm
    Dağhan'a bir çocuğu olduğunu itiraf eden Ender, ölümden kurtulduğunu sanmaktadır. Ama yalnızca bir süreliğine. Dağhan ne pahasına olursa olsun Ender'i bağışlamamakta ve babasının intikamını almakta kararlıdır.
    Ölene Kadar 9.Bölüm
    S01E09 - Ölene Kadar 9.Bölüm
    Dağhan, Selvi'yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi'nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi'nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir.
    Ölene kadar 10.Bölüm
    S01E10 - Ölene kadar 10.Bölüm
    Selvi'nin itirafından sonra dünyası başına yıkılan Dağhan, taşları tek tek yerine oturtmaya başlamıştır. Tek bilmediği babasını kimin öldürdüğüdür. Her ne kadar bu işin de arkasında Ender'in olduğundan emin olsa da gerçeği itiraf ettirip son noktayı koymak niyetindedir.
    Ölene Kadar 11.Bölüm
    S01E11 - Ölene Kadar 11.Bölüm
    Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan'la tanışmış, adamın kendisine ilgisinden rahatsız olmuştur. Beril'in onları bilerek bir araya getirdiğinden emindir.
    Ölene Kadar 12.Bölüm
    S01E12 - Ölene Kadar 12.Bölüm
    Dağhan, Tekin’in eline düşer. Selvi onu kurtarmak için harekete geçer. Aşkı için herşeyini feda etmeye hazırdır. Öte yandan Dağhan’ın son derece zekice kurgulanmış planı sayesinde işler lehine gelişiyor gibi görünse de Tekin’in son dakika sürprizi herseyi alt üst eder.
    Ölene Kadar 13.Bölüm Final
    S01E13 - Ölene Kadar 13.Bölüm Final
    Tekin’in Dağhan’a yaptığı teklif, işleri herkes için dönüşü olmayan bir yola sokmuştur. Sevdiği kadın ve oğlu arasında bir seçim yapmaya zorlanan Dağhan, her zaman yaptığı gibi bildiğini okuyacak ve o evden çocuğunu alarak çıkacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top