Hesabım
    Payitaht Abdülhamid
    1. Sezon
    Payitaht Abdülhamid

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    148 Fotoğraf | 17 Video
    Bülent İnal
    Bülent İnal
    Özlem Conker
    Özlem Conker
    Bahadır Yenişehiroğlu
    Bahadır Yenişehiroğlu
    Hakan Boyav
    Hakan Boyav
    Payitaht Abdülhamit 17. Bölüm Sezon Finali Fragmanı 0:55
    Payitaht Abdülhamit 17. Bölüm Sezon Finali Fragmanı
    103 gösterim
    Payitaht Abdülhamid 16.Bölüm Fragmanı 0:55
    Payitaht Abdülhamid 16.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    Payitaht Abdülhamid 15.Bölüm Fragmanı 0:57
    Payitaht Abdülhamid 15.Bölüm Fragmanı
    33 gösterim
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    1. sezon bölümleri
    Payitaht Abdülhamid 1.Bölüm
    S01E01 - Payitaht Abdülhamid 1.Bölüm
    Uzun süre sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ''Yunan Harbi''ne yer verilecek olup, 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları, Padişah'ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem ile başlar.
    Payitaht Abdülhamid 2.Bölüm
    S01E02 - Payitaht Abdülhamid 2.Bölüm
    Global Monarşi hesaplar peşindedir. İngilizler, Sultan Abdülhamid’in hilafet makamının kudretiyle Hindistan’da büyük darbe almışlardır. “Düşman” bu hamleye karşılık Sultan Abdülhamid’e büyük bir tertip peşine düşmüştür.
    Payitaht Abdülhamid 3.Bölüm
    S01E03 - Payitaht Abdülhamid 3.Bölüm
    Abdülkadir kararlı bir şekilde, Sultan Abdülhamid’in yanına doğru gider. Fakat hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Theodor Herzl Siyonist Kongreyi toplamıştır. Kürsüye çıkıp Yahudi devletini nasıl kuracağını anlatacaktır. Artık Yahudilerin doğal lideri konumundadır.
    Payitaht Abdülhamid 4.Bölüm
    S01E04 - Payitaht Abdülhamid 4.Bölüm
    Sultan Abdülhamid'in zehirlendiği haberi Sarayda hüzün ve endişe yaratır. Sarayda yapılan aramada zehir bulunur. Abdülhamid'in merhameti, eceli kapısına getirmiştir.
    Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm
    S01E05 - Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm
    Theodor Herzl, Emanuel Karaso ile birlikte İstanbul’a gelecek ve Sultan'a karşı bizzat kendisi mücadele edecektir. Onun bu bomba gibi gelişi, Sultan’ı can damarından vuracak büyük bir sorunu da beraberinde getirecektir.
    Payitaht Abdülhamid 6.Bölüm
    S01E06 - Payitaht Abdülhamid 6.Bölüm
    Hiram bir yandan Payitaht'ta anarşi çıkartmaya uğraşırken bir yandan da Ömer'den intikam almak için kalleş planlar kurmaktadır. Ömer'in bu kavgadan galip ayrılması şarttır. Büyük oyunların içinde kendi derdine düşen Sara, Melike'yi saraydan çıkarma uğraşındadır.
    Payitaht Abdülhamid 7.Bölüm
    S01E07 - Payitaht Abdülhamid 7.Bölüm
    Sultan'ın yıllar önce kurduğu oyunun karşısında bir engel duruyor: Melike'nin karanlık geçmişi. Theodor Herzl'i gittikçe acımasızlaşan planlarına bir yenisini daha eklemek istiyor. İstediği tek şey anarşi ve şehirde yayılacak huzursuzluk.
    Payitaht Abdülhamid 8.Bölüm
    S01E08 - Payitaht Abdülhamid 8.Bölüm
    Ömer hedefe giderken kurulmuş bir ok gibi yayından fırlar. Fakat başına geleceklerden habersizdir. Valide Sultan'ın saraya gelmesi Bidar Kadın ve Seniha Sultan arasındaki muharebeyi iyice kızıştırır.
    Payitaht Abdülhamid 9.Bölüm
    S01E09 - Payitaht Abdülhamid 9.Bölüm
    Şehzade Abdülkadir hakkında gelen silah jurnali üzerine, bir de Abdülkadir'in düşmana şifa olacak çiçeği almak üzere gelmesi, hainliğinin ihtimalini güçlendiriyor.
    Payitaht Abdülhamid 10.Bölüm
    S01E10 - Payitaht Abdülhamid 10.Bölüm
    Sultan Abdülhamid can evinden vurulur. Sultan Abdulhamid’e ve devlete en sadık asker Yüzbaşı Celal, hainin kurşunuyla şehit olmuştur. Düşmanın bu hainliği sonrasında Sultan Abdülhamid, bu sefer daha hassas bir noktadan hücuma uğrayacaktır.
    Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm
    S01E11 - Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm
    Gazi Osman Paşa'nın etrafında gezinen ihanet sisi haremdeki meseleleri de karıştırıyor. Mahmut Paşa haremdeki bu debdebeyi kendi lehine çevirmek için düşmanla iş birliği içinde. Mahmut Paşanın yaptığı hamle, Bidar Kadın Efendi ve Seniha Sultan’ı Kemalettin Hatice aşkında karşı karşıya getiriyor.
    Payitaht Abdülhamid 12.Bölüm
    S01E12 - Payitaht Abdülhamid 12.Bölüm
    Payitaht karışır, Ermeni halk kışkırtılıp sokaklara indirilir. Sultan Abdülhamid, Devlete oynanan büyük oyunun farkındadır ve global monarşinin oyununu bozacak büyük bir hamle yapar.
    Payitaht Abdülhamid 13.Bölüm
    S01E13 - Payitaht Abdülhamid 13.Bölüm
    Ömer'le birlikte umutlar da toprağın altında kalmıştır. Abdülhamid’in sır odasına aldığı Ömer sırlarıyla gömülür. Hem kasadaki Hintli Müslümanların isimlerinin tehlikede olması hem de Ömer'in şehit düştüğü haberinin gelişi Abdülhamid'in yüreğine büyük bir yük bindirir.
    Payitaht Abdülhamid 14.Bölüm
    S01E14 - Payitaht Abdülhamid 14.Bölüm
    Sultan Abdülhamid artık daha radikal kararlar alması gerektiğinin farkındadır. Hainlerin sürekli Murad Efendi'yi kullanıp tahtın sahibinin değişeceğini öne sürmesi, bu doğrultuda tertiplere girişmesi meselesi fazla uzamıştır. Ve Sultan Saraya umulmadık birini çağırır.
    Payitaht Abdülhamid 15.Bölüm
    S01E15 - Payitaht Abdülhamid 15.Bölüm
    Dört yanda harp çanlarının yankıları duyulmaya başlıyor, lakin esas ses henüz vücud bulmadı. Sultan Abdülhamid devleti olası bir savaşa karşı diri ve birlik içinde tutmak için ne gerekiyorsa yapacak. Asırlara meydan okuyan bir devlet, düşmana boyun eğecek kadar çaresiz kalmamalıdır.
    Payitaht Abdülhamid 16.Bölüm
    S01E16 - Payitaht Abdülhamid 16.Bölüm
    Hatice'nin yapmak istediği hamle Seniha’yı büyük telaşa düşürüyor. Eğer hamle gerçekleşirse Seniha da huzuru bulamayacaktır. Bidar Kadın Efendi’yi Mehmet Paşa üzerinden yine alt etmiştir. Bidar, kardeşini kurtarmak için yaptığı hamlede başarılı olacak mıdır?
    Payitaht Abdülhamid 17.Bölüm
    S01E17 - Payitaht Abdülhamid 17.Bölüm
    Hünkâr, Jacob Herzl'ı kendi himayesinde tuttuğu sürece Theodor Herzl'ı da avucunda tutacak. Herzl buna bir son vermek zorunda. İdeallerine ayaklarında böyle bir pranga varken ulaşamaz. Sara Hedaya ve Emanuel Karaso Payitaht'tan kaçma hayalleri bir silahın hedefine kurban gidiyor. Ve aşıklardan biri ölerek sonsuza kadar ayrılıyor.

    Hayran tepkileri

    Back to Top