Hesabım
    Payitaht Abdülhamid
    2. Sezon
    Payitaht Abdülhamid

    Sezon bilgisi:

    37 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 29 Eylül 2017
    260 Fotoğraf | 37 Video
    Payitaht Abdülhamid 54.Bölüm Fragmanı 0:59
    Payitaht Abdülhamid 54.Bölüm Fragmanı
    156 gösterim
    Payitaht Abdülhamid 53.Bölüm Fragmanı 0:57
    Payitaht Abdülhamid 53.Bölüm Fragmanı
    71 gösterim
    Payitaht Abdülhamid 52.Bölüm Fragmanı 1:01
    Payitaht Abdülhamid 52.Bölüm Fragmanı
    98 gösterim
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    2. sezon bölümleri
    Payitaht Abdülhamid 18. Bölüm
    S02E01 - Payitaht Abdülhamid 18. Bölüm
    Sultan Abdülhamid, Yunanlıların teslim anlaşması için İngiliz ve Yunan Sefirleriyle masaya oturur. Sefirlerin amacı Abdülhamid’i masada oyuna getirip yenmektir. Osmanlı, hilafeti ezeli düşman olarak görenler işlerini şansa bırakmaz ve Abdülhamid’in karşısına Kralların, Çarların üstünde yeni bir düşman gönderir.
    Payitaht Abdülhamit 19. Bölüm
    S02E02 - Payitaht Abdülhamit 19. Bölüm
    Murad, ajanların yerini bulmak için kitaplardaki şifreleri çözmeye çalışırken, karşına çıkan Ahsen’in güzelliğinden oldukça etkilenmiştir. Abdülhamid’in emriyle Saraya çağrılan Selim Paşa, sarayda dengelerin yeniden kurulmasına sebep olur. Selim Paşa’nın gelişi, hem haremde, hem de mabeyinde tartışmalara yol açar. Mahmud Paşa Saraya geri dönmek ve gücüne tekrar kavuşmak için yeni bir oyunun içine girer. Seniha Sultan, oğlu için mecburen Mahmud Paşa'nın istediklerini yerine getirmektedir.
    Payitaht Abdülhamid 20.Bölüm
    S02E03 - Payitaht Abdülhamid 20.Bölüm
    Abdülkadir’in evlilik teklifini reddeden Ahsen, karşısına dikilince daha fazla Sarayda kalamayacağını anlar. Ahsen’in gidişi Murad ve Abdülkadir’i karşı karşıya getirir. Abdülkadir, Abdülhamid’den de istediği vazifeyi alamamıştır. Hem aşkta, hem işte kaybeden Şehzade, Saraydan ayrılma kararı alır. Bu karar Abdülkadir’i daha tehlikeli sulara, düşmanın namlusunun ucuna kadar götürür.
    Payitaht Abdülhamid 21. Bölüm
    S02E04 - Payitaht Abdülhamid 21. Bölüm
    Firuze, Bidar Sultan’dan intikamını almak ve Şehzade Abdülkadir’in gönlüne girebilmek için her yolu denemektedir. Bidar Sultan’ın bir anlık düştüğü gafletten Abdülhamid onun sayesinde haberdar olur. Daha üzerinden kız kardeşi Seniha Sultan’ın ihanet ağırlığı kalkmamışken Abdülhamid bu kez de karısı Bidar Sultan’ın ihanetiyle sarsılır.
    Payitaht Abdülhamid 22. Bölüm
    S02E05 - Payitaht Abdülhamid 22. Bölüm
    Ahsen, Murad ve Söğütlü ile birlikte gittiği ajan evinde patlayan bomba sonucu çöken tavanın altında kalır. Öte yandan Parvus’un ajanlarının planları işler, Payitaht sokakları çalkalanmaya, halk isyan etmeye başlar. Haremde ise Hatice’nin Vasfi ile düğün hazırlıklarına başlaması, Kemalettin, Hatice, Naime üçgeninde yeni bir yangın başlatır. Abdülhamid böyle korkunç bir gafleti affedebilecek midir?
    Payitaht Abdülhamid 23. Bölüm
    S02E06 - Payitaht Abdülhamid 23. Bölüm
    Murat, Söğütlü ve Yusuf, fırıncının ailesini ajanlardan kurtarır ancak yeni görevleri çok daha zorlu olacaktır. Çünkü Abdülhamid’in yurt dışından çağırdığı mühendisler Parvus’un hedefi olmuştur. Mahmud ise sonunda amacına ulaşmış, şirkette görev alabilmiştir. Ama Abdülhamid’in onun için başka planları vardır. Hatice; Kemalettin’i kışkırtmak için yeni bir oyun içine girer. Kemalettin’e karşı son kozunu oynar. Bakalım bu oyunu kazanabilecek mi?
    Payitaht Abdülhamid 24. Bölüm
    S02E07 - Payitaht Abdülhamid 24. Bölüm
    Abdülhamid ve Parvus’un önünde birer çanta durmakta, içlerinden birinde patlamaya hazır bir bomba bulunmaktadır. Kemalettin ve Hatice için ise Firuze’nin elindeki mektup aynı derecede tehlikelidir. Firuze ateşle oynarken, o ateşin sadece Hatice ve Kemalettin’i değil, kendini de yakacağını bilmemektedir.
    Payitaht Abdülhamid 25. Bölüm
    S02E08 - Payitaht Abdülhamid 25. Bölüm
    Abdülhamid’in karşısında Parvus ve Amerikalıların planladığı çok önemli bir mesele vardır. Ancak Abdülhamid bu meseleyle henüz başa çıkamadan, Hz. Osman’ın kılıcıyla bedenine zerk edilen ölümcül zehir nedeniyle rahatsızlanır. Hekimler seferber olur. Ancak içlerinden biri Karaso’nun adamıdır ve Abdülhamid’e yanlış bir tedavi uygulayarak ölüm sürecini hızlandırmak ister.
    Payitaht Abdülhamid 26. Bölüm
    S02E09 - Payitaht Abdülhamid 26. Bölüm
    Abdülhamid’in ölüm döşeğinde olması düşmanın ekmeğine yağ sürer. Bir yandan Amerika Osmanlı’ya karşı savaş hazırlıklarına başlar. Diğer taraftan hain planlarına dahil olan Mahmut Paşa, Parvus’un da emriyle Şehzade Abdülkadir’i tahta çıkarmak için hazırlar.
    Payitaht Abdülhamid 27. Bölüm
    S02E10 - Payitaht Abdülhamid 27. Bölüm
    Sultan Abdülhamid yıllar önce hainler tarafından intihar süsü verilerek katledilen amcası Sultan Abdülaziz’in katillerinin bulunması ve yarım kalmış hesabının kapatılması için Murad’ı görevlendirir. Zamanında Abdülaziz’in ölüm emrini vermiş olan Parvus, Sultanı öldüren katili koruma altına alır. Hatice, Kemalettin’e yazdığı aşk mektubunun Bidar Sultan’ın eline geçmesi sonucu intihara teşebbüs etmiştir. Hatice’nin neden canına kıymak istediği haremde merak konusu olurken, mektubu okuyan Bidar Sultan ve Naime Sultan durumu anlayıp adeta şok olurlar.
    Payitaht Abdülhamid 28. Bölüm
    S02E11 - Payitaht Abdülhamid 28. Bölüm
    Parvus’un Abdülhamid’in bazı gençleri zehirlettiği haberini dünyaya yaymak için korkunç bir planı vardır. Abdülhamid yüzlerce gencin hastanelik olmasının ve bazılarının hayatlarını kaybetmesinin ardındaki gerçeği araştırır ve doktorlardan bunun nedeninin kolera salgını olduğunu öğrenir.
    Payitaht Abdülhamid 29. Bölüm
    S02E12 - Payitaht Abdülhamid 29. Bölüm
    Varna’da camide ibadet eden Müslümanlar korkunç bir şekilde katledilir ve katliamı Bulgar Çeteleri yapmış gibi gösterilir. Bu katliamın emrini veren kişi tabii ki Parvus’tur. Dünyaya, Abdülhamid’in intikam için Bulgarları öldürdüğü servis edilecektir. Bu amaçla Parvus, Bulgar köylerine baskınlar yaptırır. Rus Heyeti olayı tetkik için harekete geçer ve Osmanlı Savaşın eşiğine gelir.
    Payitaht Abdülhamid 30. Bölüm
    S02E13 - Payitaht Abdülhamid 30. Bölüm
    Naime Sultan, Kemalettin’in başında iyileşmesi için beklerken; Kemalettin’in hayatından endişe eden Hatice’yi zapt etmek imkânsızdır. Osman Paşa oğlunu vuran Hatice Sultanla konuşmak için Mahmud Paşa’nın kapısına gelir. Seniha Sultan bu aşkın öğrenilmesini daha fazla engelleyemeyecektir. Çünkü Kemalettin, kazayla kendini vurduğunu söylese de başta Sultan Abdülhamid olmak üzere herkes bu garip vurulma olayının ardında başka bir fail olduğunu anlamıştır.
    Payitaht Abdülhamid 31.Bölüm
    S02E14 - Payitaht Abdülhamid 31.Bölüm
    Kemalettin’i vuran Hatice, muhafızlar tarafından Sultan Abdülhamid’in huzuruna getirilir. Bidar Sultan, Hatice ve Kemalettin’in arasındaki ilişkiyi öğrenmiş Haremde kıyamet kopuyorken, Mahmud Paşa ortalığı yatıştırmanın tek çaresini söyler: Hatice derhal Vasfi ile evlendirilecektir.
    Payitaht Abdülhamid 32.Bölüm
    S02E15 - Payitaht Abdülhamid 32.Bölüm
    Sultan Abdülhamid Osmanlı’yı güçlendirmek için yeni bir ordu kurarken, Alman İmparatoru Wilhelm ile de bir ortaklık kurmayı planlamaktadır. Parvus Osmanlı-Alman ittifakını bozmak için harekete geçer. Parvus’un safına çektiği bir Alman askerinin Osmanlı sancağını yakma girişimiyle başlayan husumet, Murad’ın askeri vurup esir düşmesine ve iki ülkenin arasında kriz çıkmasına kadar uzanır.
    Payitaht Abdülhamid 33.Bölüm
    S02E16 - Payitaht Abdülhamid 33.Bölüm
    Dilşad, babası Selim Paşa vasıtasıyla Sarayda tercüme odasında çalışmaya başlar. Herzl ve Parvus için Dilşad’ın Sarayda çalışması diğer planlarını uygulamaları için iyi bir fırsattır. Kemalettin’in kendisine yüz çevirmesiyle kahrolan Hatice, Vasfi Efendi’yle birlikte Bidar Sultan’ın kendisine hazırlattığı köşke gidecek mi?
    Payitaht Abdülhamid 34.Bölüm
    S02E17 - Payitaht Abdülhamid 34.Bölüm
    Saraya yerleşen Firuze ise haremdeki kuralları hiçe saymaktadır. Bidar Sultan, Firuze’nin gerçek yüzünü ortaya çıkaracak bir plan yapar. Hatice ise tam da Naime kendisini ziyarete geldiği sırada, köşkü ateşe verir.
    Payitaht Abdülhamid 35.Bölüm
    S02E18 - Payitaht Abdülhamid 35.Bölüm
    Kemalettin ve Vasfi canlarını tehlikeye atarak yangından Naime ve Hatice’yi kurtarmayı başarırlar. Hatice amacına ulaşıp Saraya geri dönse de huzur bulamaz. Vasfi’den kurtulmak için kazdığı kuyuya bu kez kendisi düşer.
    Payitaht Abdülhamid 36.Bölüm
    S02E19 - Payitaht Abdülhamid 36.Bölüm
    Parvus ve Karaso, Abdülhamid’e karşı zafer kazanmış olmanın mutluluğu içindedir. Şimdi daha büyük bir adım atmanın zamanıdır. Parvus Abdülhamid’in sonunu getirecek bir planı devreye sokar. Hatice, Vasfi ile birlikte yeni görev yerine giderken büyük aşkına sonsuza dek veda mı edecektir?
    Payitaht Abdülhamid 37.Bölüm
    S02E20 - Payitaht Abdülhamid 37.Bölüm
    Abdülhamid’in servetiyle beraber, yurt dışına kaçacağına inandırılan halkı, Padişahlarının üzerine yürürken, Abdülhamid intikam yemini etmiş bu öfkeli kalabalık karşısında ne yapacaktır?
    Payitaht Abdülhamid 38.Bölüm
    S02E21 - Payitaht Abdülhamid 38.Bölüm
    Bidar Sultan, oğlu için endişelenirken, gerçek yüzü ortaya çıkan Firuze artık yolun sonuna gelmiştir. Ahsen, Murat’ın evlilik teklifini kabul ederken diğer yandan başka bir evlilik yıkılmak üzeredir. Seniha’nın Mahmud Paşa’nın peşine taktığı hafiye, ihaneti doğrulamıştır ve Mahmud Paşa eşyalarıyla birlikte kapının önünde bulur kendini.
    Payitaht Abdülhamid 39.Bölüm
    S02E22 - Payitaht Abdülhamid 39.Bölüm
    Parvus ise Murad’ın ölüm emrini vermiştir. Murad’a ateş edilecekken Ahsen vurulur. Murad intikam ateşinden gözü kör olmuş halde, Parvus’un tuzağına düşer ve Ahsen’i vuran kişiyi değil, başka birini vurur. Vurduğu kişi yüzünden uluslararası bir krize yol açar ve Murad idam cezasına çarptırılır.
    Payitaht Abdülhamid 40.Bölüm
    S02E23 - Payitaht Abdülhamid 40.Bölüm
    Mahmud Paşa, Saraydaki diğer paşalarla sadrazamlık mevki için rekabete girer. Parvus, Bulgar topraklarında büyük bir isyanın hazırlıklarını yaparken, Abdülhamid en yakınından gelen yeni bir ihanetle sarsılacaktır.
    Payitaht Abdülhamid 41.Bölüm
    S02E24 - Payitaht Abdülhamid 41.Bölüm
    Selim Paşa, kızının mezar taşından alınan harfleri Sarayda görünce, Herzl’ın tuzağına düşer ve kızının ölüm emrini Paşalardan birinin verdiğinden emin olur. Adaleti sağlamak için Mahmud Paşa ile Sadrazamlık mevki için büyük bir yarışa girer.
    Payitaht Abdülhamid 42.Bölüm
    S02E25 - Payitaht Abdülhamid 42.Bölüm
    İngiltere’den Payitaht’a henüz gelmiş olan ‘Çöl Tilkisi’ Gertrude Bell, Abdülhamid’in huzuruna çıkar. Osmanlı topraklarında kazı yapmak için izin ister. Ancak genç kadının Abdülhamid’in hilafetini bitirmek için büyük bir planı vardır.
    Payitaht Abdülhamid 43.Bölüm
    S02E26 - Payitaht Abdülhamid 43.Bölüm
    Bidar Sultan ve Seniha Sultan arasındaki sular bir türlü durulmamaktadır. Seniha Sultan, Mehmet Selim’in ve karısı Handan’ın Saraya gelmesini sağlar. Onun bu hamlesi planladığı gibi Abdülkadir’in ve Bidar Sultan’ın keyfini fena kaçıracaktır.
    Payitaht Abdülhamid 44.Bölüm
    S02E27 - Payitaht Abdülhamid 44.Bölüm
    Parvus ve Herzl, Selim Paşa’yı Sadrazamlık vaadiyle tuzağa düşürmeye çalışırlar, Mahmud Paşa da var gücüyle Sadrazam olmaya çabalar. Ve Abdülhamid nihayet beklenen seçimi yapar.
    Payitaht Abdülhamid 45.Bölüm
    S02E28 - Payitaht Abdülhamid 45.Bölüm
    Mehmet Selim, geçmişteki büyük aşkına benzeyen Efsun’la karşılaşmıştır. Handan Efsun’u eşinden ve Saraydan uzak tutmanın yollarını arar.
    Payitaht Abdülhamid 46.Bölüm
    S02E29 - Payitaht Abdülhamid 46.Bölüm
    Seniha, Sabahattin’in onurunu kurtarmayı başarır. Bu kez de Bidar Abdülkadir’e olan güvenini kaybeder. Handan en büyük korkusuyla, Efsun ise Handan’ın düşmanlığının gerçek nedeniyle yüzleşir. Hatice boşanmamak için Vasfi’ye sadakatini ispat etmek zorundadır, ama nasıl?
    Payitaht Abdülhamid 47.Bölüm
    S02E30 - Payitaht Abdülhamid 47.Bölüm
    Parvus amacına yaklaşmaktadır. Pavrus, Gertrude Bell ile iş birliği yaparak Abdülhamid’i tahttan indirecek kalkışmayı hızlandırır. Ayrıca, Sabahattin’i de kendi safına alan Parvus, Mahmud Paşa ve oğlunun arasının giderek açılmasına neden olacaktır.
    Payitaht Abdülhamid 48.Bölüm
    S02E31 - Payitaht Abdülhamid 48.Bölüm
    Bidar haremdeki dengeleri sağlamaya çalışırken, yeni bir kriz patlak verir. Naime, Hatice ve Kemalettin arasındaki her şeyi öğrenmiştir. Bu arada Mislimelek’in de Abdülkadir yüzünden hayatı tehlikeye girer.
    Payitaht Abdülhamid 49.Bölüm
    S02E32 - Payitaht Abdülhamid 49.Bölüm
    Kemalettin ve Hatice’nin geçmişte yaşadıkları aşkı öğrenen Naime deliye döner. Bidar ve Seniha’nın da durumdan haber olduğunu duyunca daha da yıkılır. Seniha ve Bidar’ın arası bu mesele yüzünde bir kere daha gerilirken Naime, Hatice ve Kemalettin’i kendisiyle birlikte ölüme götürecek büyük bir oyun hazırlar.
    Payitaht Abdülhamid 50.Bölüm
    S02E33 - Payitaht Abdülhamid 50.Bölüm
    Fehim Paşa’nın adamları limanda kendilerini yalnız bıraktığı ve İrena’nın peşinden gittiği için isyan eder onun emrinden çıkarlar. Fehim Paşa adamlarına ateş püskürürken, İrena’nın bir melek mi, yoksa casus olarak yanına sokulmuş bir şeytan mı olduğundan emin değildir.
    Payitaht Abdülhamid 51.Bölüm
    S02E34 - Payitaht Abdülhamid 51.Bölüm
    Bidar, Kemalettin ve Hatice’nin kaçışlarında Seniha’nın rolü olduğunu düşünmektedir. İki kadın arasında fırtınalar koparken, bir başka fırtına da Handan, Efsun cephesinde etkisini gösterir. Efsun, Handan’ın hamile olmadığını öğrenir ve Mehmet Selim’e karısı hakkındaki korkunç gerçeği söyler.
    Payitaht Abdülhamid 52.Bölüm
    S02E35 - Payitaht Abdülhamid 52.Bölüm
    Abdülhamid kurduğu plan sonunda, istediği ipucunu yakalar. Şüphelendiği Paşa’nın izini sürer ve tam da Mason Toplantısı sırasında askerleriyle mekâna baskın yapar. Abdülhamid’i burada büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Payitaht Abdülhamid 53.Bölüm
    S02E36 - Payitaht Abdülhamid 53.Bölüm
    Sarayda cülus töreni için hazırlıklar devam ederken; Bidar Sultan’ın Abdülhamid’le barışmak için yaptığı tüm girişimler başarısızlıkla sonuçlanır. Kendini suçlu hisseden Bidar Sultan, Saraydan ayrılmaya karar verir. Bu duruma sevinen Seniha Sultan’ı ise büyük bir sınav beklemektedir.
    Payitaht Abdülhamid 54.Bölüm
    S02E37 - Payitaht Abdülhamid 54.Bölüm
    Osman Paşa’nın ölümüne derinden üzülen Abdülhamid, V. Murat’ın da ortadan kaybolmasında Parvus’un parmağı olduğunu tahmin eder. Onun hain oyunlarını bitirmek için sonunda aradığı çareyi bulur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top