Hesabım
    Payitaht Abdülhamid
    3. Sezon
    Payitaht Abdülhamid

    Sezon bilgisi:

    36 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    157 Fotoğraf | 33 Video
    Bülent İnal
    Bülent İnal
    Özlem Conker
    Özlem Conker
    Bahadır Yenişehiroğlu
    Bahadır Yenişehiroğlu
    Hakan Boyav
    Hakan Boyav
    Payitaht Abdülhamid 88.Bölüm Fragmanı 0:44
    Payitaht Abdülhamid 88.Bölüm Fragmanı
    83 gösterim
    Payitaht Abdülhamid 87.Bölüm Fragmanı 0:47
    Payitaht Abdülhamid 87.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    Payitaht Abdülhamid 86.Bölüm Fragmanı 0:40
    Payitaht Abdülhamid 86.Bölüm Fragmanı
    7 gösterim
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    3. sezon bölümleri
    Payitaht Abdülhamid 55.Bölüm
    S03E01 - Payitaht Abdülhamid 55.Bölüm
    Bidar Sultan, başına gelenlerin etkisinden bir türlü sıyrılamaz. Üstelik kaza gününe dair hatırladığı şeylere kimseyi inandıramamaktadır. Seniha Sultan ise Handan’ın büyük sırrını öğrenir. Naime, sarayda yeni görevlendirilecek Zeynep hemşireden, onu dehşete düşürecek bir istekte bulunur. Haremde büyük fırtınalar kopmak üzeredir.
    Payitaht Abdülhamid 56.Bölüm
    S03E02 - Payitaht Abdülhamid 56.Bölüm
    Osmanlı’nın ezeli düşmanı Rotschild’in kızı Şivenaz, sahte bir kimlik altında saraya kıymetli bir misafir olarak girmeyi başarır. Naime ve Seniha’yla birlikte tüm haremi kendine hayran bırakır ama Bidar’da onu rahatsız eden bir şey vardır. Bidar’ın güvenini kazanan Zeynep, Bidar’ın kabusları ve hatırladıklarından Şivenaz’a bahseder.
    Payitaht Abdülhamid 57.Bölüm
    S03E03 - Payitaht Abdülhamid 57.Bölüm
    Şivenaz Naime’yi fikirleriyle zehirlerken, Bidar son derece rahatsızdır. Anne kız arasında tartışma yaşanırken, Bidar’ın kaza sırasında kaybolan broşu Şivenaz’ın odasından çıkar. Şivenaz’ın gerçek kimliği ortaya çıkacak mıdır?
    Payitaht Abdülhamid 58Bölüm
    S03E04 - Payitaht Abdülhamid 58Bölüm
    Garo canını kurtarmak için Halil Halid’e asıl düşmanının ismini söyler. Fuat amacına ulaşmış Vambery Abdülhamid’in gözünde hain olmuştur. Bidar’ın kaza sırasında kaybolan broşu Şivenaz’ın odasında çıkınca Şivenaz bir yalan söyler. Naime ve Seniha’yı etkileyip kendi safına çekmeyi başaran Şivenaz’a karşı, kafasındaki soru işaretleri giderek büyüyen Bidar, gerçeği öğrenmekte kararlıdır. Handan M. Selim’i kazanmak için ölümcül bir plan yapar. Mahmut’un ticari hamlesi Payitaht sokaklarını renklendirir.
    Payitaht Abdülhamid 59.Bölüm
    S03E05 - Payitaht Abdülhamid 59.Bölüm
    Abdülhamid sahip olduğu istihbaratla, Ruslara karşı İngilizlerin elini açtırır. Ve beklediği neticeye ulaşır. Şer ittifakını bozar. Ama bu arada meseleyi öğrenen Şivenaz ve Fuat acımasız bir plan yaparlar. Halil Halid’in bulduğu yol, Garo’yu kendi ayaklarıyla karşılarına getirir. Zeynep içinde yeşermeye başlayan Halil Halid aşkıyla, Şivenaz’ın ona verdiği vazife arasında kalır.
    Payitaht Abdülhamid 60.Bölüm
    S03E06 - Payitaht Abdülhamid 60.Bölüm
    Bidar Sultan, Seniha ile vakfa giderken, kaçırıldığı kulübede yatağa mahkum olduğu söylenen yaşlı adamı yolda yürürken görür… Muhafızlara adamı yakalatır ve saraya getirtir. Adam Şivenaz’ı ele verirse, Bidar her şeyi öğrenecektir… Bidar, rüyalarında gördüklerinin gerçek olduğunu ve Şivenaz’ın gerçek kimliğini öğrenebilecek mi?
    Payitaht Abdülhamid 61.Bölüm
    S03E07 - Payitaht Abdülhamid 61.Bölüm
    Fuat, yaptığı siyaseti engelleyerek Abdülhamid’i zor durumda bırakır. Ancak Abdülhamid’in yaptığı akıllıca hamle Fuat’la birlikte sefirleri de şaşırtır. Şer ittifakının kurduğu tuzağa düşen Abdülhamid’in, tuzağı tersine çevirecek başka bir planı vardır. Tuzağa düşen kim olacaktır?
    Payitaht Abdülhamid 62.Bölüm
    S03E10 - Payitaht Abdülhamid 62.Bölüm
    Abdülhamid’in şer ittifakını dağıtmak için yapacağı yeni hamle, Balkanlar üzerinden olacaktır. Fuat ve Şivenaz Abdülhamid’i en güvendiği yerden vurmak isterler… Mehmet Selim iyi niyetinin kurbanı olup Fuatların hain tuzağına düşecek mi? Kapana kısılan Şivenaz’ı neler beklemekte? İşkodralı Fuat’ın tehdidine rağmen Abdülhamid’e sadık kalabilecek mi?
    Payitaht Abdülhamid 63.Bölüm
    S03E11 - Payitaht Abdülhamid 63.Bölüm
    Abdülhamid büyük bir çıkmaza düşmüştür. Bir tarafta evladı ve en iyi hafiyesi, diğer tarafta devleti. Vambery şehzadeyi kurtarmak için harekete geçerken kendisini bekleyen ölümcül tehlikenin farkında değildir. Halil Halid ise kendisine atılan iftirayı temizlemek için Abdülhamid’den bağımsız hareket edecektir.
    Payitaht Abdülhamid 64.Bölüm
    S03E12 - Payitaht Abdülhamid 64.Bölüm
    Karaso’nun teklifi Sabahattin’in yolunu Fuat ve Şivenaz’la kesiştirir. Sabahattin geri dönülmez bir yola girer. Şer ittifaklarının ördüğü tüm ağları gören Abdülhamid ağlarını terse çevirip onları kapana sokacak bir plan yapar.
    Payitaht Abdülhamid 65.Bölüm
    S03E13 - Payitaht Abdülhamid 65.Bölüm
    Sabahattin’in başına açtığı bela Mahmut ve Seniha’yı alt üst eder. Şivenaz ve Fuat Abdülkadir’i avuçlarına almışlardır. Ama gelen bir pusula Abdülkadir’i esaretten kurtarır. Abdülhamid sinsi düşmanlarının kurduğu tuzağı terse çevirmek için müthiş bir tertip kurar. Tertibini yapmak için Hafaya-i devlet defterini açar.
    Payitaht Abdülhamid 66.Bölüm
    S03E14 - Payitaht Abdülhamid 66.Bölüm
    Payitaht Abdülhamid 67.Bölüm
    S03E15 - Payitaht Abdülhamid 67.Bölüm
    Seniha’nın da Sabahattin’in kaçırılmasında düşmanla işbirliği yaptığını anlayan Abdülhamid, Seniha’nın kimlerle işbirliği yaptığını öğrenmek için kardeşini de sınar. Bu arada Bidar da Naime’yi korumak için zan altında kalmış ve Abdülhamid tarafından saraydan uzaklaştırılma cezasına çarptırılmıştır.
    Payitaht Abdülhamid 68.Bölüm
    S03E16 - Payitaht Abdülhamid 68.Bölüm
    Halil Halid hapishanede üzerine atılan iftirayı temizleyecek bir yol bulmuşken, Samuel ve adamları Halil Halid’in tüm yollarını tıkar. Halil Halid idam edilmek üzere meydana götürülür. Mehmet Selim ve Abdülkadir ikisi de devletin bekası için uğraşırken karşı karşıya gelirler. Bidar ise çocuklarının Şivenaz ile ortaklık kurduğunu öğrenir. Bütün bu gelişmeler, aile içinde büyük çalkantılar yaşanacağının habercisidir.
    Payitaht Abdülhamid 69.Bölüm
    S03E17 - Payitaht Abdülhamid 69.Bölüm
    Abdülkadir ve Naime’nin modaevine ortak olduğunu öğrenen Bidar’la Şivenaz arasında ipler iyice gerilir. Bidar çocuklarını Şİvenaz’ın pençelerinden kurtarmaya çalışırken, Şİvenaz ise Bidar’ı çok zor durumda bırakacak bir plan hazırlar.
    Payitaht Abdülhamid 70.Bölüm
    S03E18 - Payitaht Abdülhamid 70.Bölüm
    Halil Halid Samuel belasından kurtulmuş, ama Zeynep’i de kaybetmiştir. Rothshild Abdülhamid’i alt etmek için elindeki en tehlikeli adamı, Edward Jorris ile birlikte Payitaht’a gelir. Jorris Payitaht’a adım atar atmaz, Halil’i can evinden vurur. Adım adım onu kurduğu kapana çeker.
    Payitaht Abdülhamid 71.Bölüm
    S03E19 - Payitaht Abdülhamid 71.Bölüm
    Vembery, Rothshild’in tehdidiyle yine Abdülhamid aleyhine çalışmak mecburiyetinde kalır. Abdülhamid Hafaya-i esrara ulaşmaya çalışırken Vembery de peşlerine düşer. Abdülhamid’in hayır için açmaya niyetlendiği Darulhayr-ı Ali, Rothshild ve Jorris için hain bir tuzağın kapanı olur.
    Payitaht Abdülhamid 72.Bölüm
    S03E20 - Payitaht Abdülhamid 72.Bölüm
    Bidar , Şivenaz’ın kendisini zehirlemek istediğinden emindir ancak Naime ve Seniha buna inanmamaktadırlar. Ta ki Victorya saraya gelip Şivenaz hakkındaki gerçeği haykırana dek! Victorya Şivenaz’ın gerçek yüzünü açıklayınca neler olacak? Halil Halid ve Joris hesaplaşmasında kim galip gelecek?
    Payitaht Abdülhamid 73.Bölüm
    S03E21 - Payitaht Abdülhamid 73.Bölüm
    Şivenaz, Victorya’nın itirafı ile hapsedilir. Bunun karşılığında, kendini bir fare gibi kapana kıstıran Bidar’a hayatının en büyük acısını yaşatmak için plan yapar. Şivenaz’ın ölümcül planı gerçekleştiğinde Bidar bu acıya nasıl dayanacak?
    Payitaht Abdülhamid 74.Bölüm
    S03E22 - Payitaht Abdülhamid 74.Bölüm
    Halil Halid nihayet Camgöz’ün intikamını alır. Joris de Payitahın altını üstüne getirip Abdülhamid’i yıkmak için keskin bıçağı Ozanyan ve acımasız eli Garo ile harekete geçer. Halil Halid ve adamları önlerindeki tek engeldir. Joris’in gözünü diktiği mahallede çalışan Zeynep, Joris’in alçak saldırısının kurbanı olmak üzeredir.
    Payitaht Abdülhamid 75.Bölüm
    S03E23 - Payitaht Abdülhamid 75.Bölüm
    Joris mahalleyi almak, Halil Halid’i saf dışı bırakmak için uğraşırken, Halil Halid de Joris’e kumarhaneyi kapattırmak için hamleler yapar. Kumarhanedeki büyük gününde Joris’i kendi silahıyla alt eder.
    Payitaht Abdülhamid 76.Bölüm
    S03E24 - Payitaht Abdülhamid 76.Bölüm
    Şivenaz, Zeynep’in Mehmet Selim’le evlenmesi için, Halil Halid’den nefret etmesini sağlayacak büyük bir tertip hazırlar. Şivenaz zaferini kutlarken, kendisine kurulmuş başka bir oyundan habersizdir . Bu oyunun kaybedeni Şivenaz olacak ve nihayet maskesi düşecektir. Şivenaz gerçek yüzü ortaya çıkınca ne yapacaktır?
    Payitaht Abdülhamid 77.Bölüm
    S03E25 - Payitaht Abdülhamid 77.Bölüm
    Halil Halid nihayet Jorris’i ele geçirmeyi başarır. Ama Jorris onu köşeye sıkıştırır. İstediği eroini payitahta sokabilmek için kalleş bir plan yapmıştır. Halil Halid ya Jorris’ e hak ettiği cezayı verip onlarca masumun ölmesine seyirci kalacak, ya da Jorris’i bırakıp tonlarca eroinin payitahta girmesine izin verecektir.
    Payitaht Abdülhamid 78.Bölüm
    S03E26 - Payitaht Abdülhamid 78.Bölüm
    Sabahattin Jön Türklere Ermeni çetecilerin desteğini almak için bir plan yapar. Bu plan sayesinde Osmanlı topraklarından büyük bir parça da koparacaklardır. Düşmanın işbirliği ile Abdülhamid bir kez daha zor duruma düşer. Ama kimsenin hesap etmediği, Abdülhamid’in uzun zaman önce aldığı bir tedbir, şer ittifakının bütün planını bozar.
    Payitaht Abdülhamid 79.Bölüm
    S03E27 - Payitaht Abdülhamid 79.Bölüm
    Halil Halid Payitaht’ı Joris’in zulmünden korumak için uğraşırken adamları Joris’in tuzağına düşer. Halil Halid onları kurtarmak için gözünü budaktan sakınmayacaktır. Nihayet sonunda Joris’le karşı karşıya gelecektir.
    Payitaht Abdülhamid 80.Bölüm
    S03E28 - Payitaht Abdülhamid 80.Bölüm
    Halil Halid ise Cezzar’ı kurtarır. Abdülhamid’in verdiği görevle Payitaht’ı heroin pisliğinden temizlemek için harekete geçer. Jorris’in adamları kimyacı ve Finocu’nun cezalarını keser. Bu arada biçare görüp mekanlarına aldıkları küçük bir çocuk hem Halil Halid’e hem de adamlarına büyük bir süpriz hazırlamaktadır. Halid Halid’e acı bir sürpriz de Zeynep’ten gelecektir. Zeynep Mehmet Selim’le evleneceğini söyler.
    Payitaht Abdülhamid 81.Bölüm
    S03E29 - Payitaht Abdülhamid 81.Bölüm
    Joris Halil Halid’i alt etmek için kendi çocuğunu bile kullanmaktan çekinmemiştir. Ama Halil Halid küçük bir çocuk üzerinden paye kazanmak istemez. Düşmanının karşısına mertçe çıkıp savaşmak için sonunda aradığı adresi bulur.
    Payitaht Abdülhamid 82.Bölüm
    S03E30 - Payitaht Abdülhamid 82.Bölüm
    Halil Halid ve ekibi Jorris’in Payitaht’taki heroin ağını koparmak ve Cezzar’ın kanını yerde bırakmamak için harekete geçerler. Jorris truva atı gibi Halil Halidlerin arasına soktuğu oğluyla onlara tuzak kurarken, Halil Halidler de onları kendi tuzaklarına çekerler.
    Payitaht Abdülhamid 83.Bölüm
    S03E31 - Payitaht Abdülhamid 83.Bölüm
    Halil Halid ve adamları heroinin dağıtımını engellemek için bir yol bulurlar. Kaçırılan kimyageri kurtarmak için de ellerine bir koz geçer. Kim olduğunu bilmedikleri bir el onlara yardım etmektedir. Elin sahibi hepsine sürpriz olur.
    Payitaht Abdülhamid 84.Bölüm
    S03E32 - Payitaht Abdülhamid 84.Bölüm
    Halil Halid ve adamları Joris’i yakalamaya çalışırken Vicinio’nun ortaya çıkması dengeleri değiştirir. Halil Halid Vicinio’nun kaçırdıklarını kurtarabilmek için uğraşırken Joris’le yolları tekrar kesişir. Şivenaz, Seniha’yı etkisiz hale getirmiş, Bidar’ın tam itimadını kazanmanın peşine düşmüştür. Ancak bu kez hiçbir şey planladığı gibi gitmeyecektir
    Payitaht Abdülhamid 85.Bölüm
    S03E33 - Payitaht Abdülhamid 85.Bölüm
    Abdülhamid vakit kazandırması için Mahmut Paşa’yı vazifelendirir. Vicinio Sander’i rehin almış, Süleyman mabedinin haritasını da ele geçirmiştir. Artık Halil Halid ve Jorris’in ortak düşmanıdır. Garo ise ikisinden de habersiz kendi tertibini yapar. Bu kez çok can yakacaktır.
    Payitaht Abdülhamid 86.Bölüm
    S03E34 - Payitaht Abdülhamid 86.Bölüm
    Abdülhamid Payitahtı bombalamaya gelen İngiliz gemilerini geri göndermeyi başarır ama Sabahattin, Rothschild ve diğer muhalifler yenilgiyi kabullenmez. Abdülhamid’i tahtından indirebilmek ve hanedanı bitirebilmek için yeni bir tertibin hazırlığına başlarlar. Vembery, kendini ele verecek kişileri susturur, ihanetini gizleyecek tedbirler alır. Ancak Abdülhamid şimdiye kadar yanlarında olan, dost görünen düşmanların hainliğini ortaya çıkarmaya kararlıdır.
    Payitaht Abdülhamid 87.Bölüm
    S03E35 - Payitaht Abdülhamid 87.Bölüm
    Halil Halid Söğütlü ve Asaf’ı Jorris’ten kurtarmaya çalışırken diğer adamlarını da kaybeder. Jorris Halil Halid’in adamlarını büyük bir ikilemde bırakır. Ya canlarını feda ettikleri devlete, Halil Halid’e ihanet edecekler, ya da Jorris’in tehdidine boyun eğip masum çocukların hayatlarını kurtaracaklardır.
    Payitaht Abdülhamid 88.Bölüm
    S03E36 - Payitaht Abdülhamid 88.Bölüm
    Halil Halid Joris’ten adamlarının yerini öğrenmeye çalışırken Joris onu oyuna getirmeyi başarır. Bilmeden Halil Halid’e kendi adamlarının ölüm emrini verdirir. Tatar, Söğütlü, Nadir Bey ve Asaf Emre diri diri mezarlarına gömülürken Halil Halid, bu sefer onları kurtarmayı başaracak mıdır?

    Hayran tepkileri

    Back to Top