Hesabım
    Dayan Yüreğim
    1. Sezon
    Puanım :
    Dayan Yüreğim

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    81 Fotoğraf | 13 Video
    Ece Uslu
    Ece Uslu
    Cansel Elçin
    Cansel Elçin
    Berk Atan
    Berk Atan
    Nilay Deniz
    Nilay Deniz
    Dayan Yüreğim 13.Bölüm Fragmanı 0:49
    Dayan Yüreğim 13.Bölüm Fragmanı
    240 gösterim
    Dayan Yüreğim 12.Bölüm Fragmanı 0:52
    Dayan Yüreğim 12.Bölüm Fragmanı
    117 gösterim
    Dayan Yüreğim 11.Bölüm Fragmanı 0:54
    Dayan Yüreğim 11.Bölüm Fragmanı
    206 gösterim
    • Fotoğraf Dayan Yüreğim
    • Fotoğraf Dayan Yüreğim
    • Fotoğraf Dayan Yüreğim
    • Fotoğraf Dayan Yüreğim
    • Fotoğraf Dayan Yüreğim
    • Fotoğraf Dayan Yüreğim
    • Fotoğraf Dayan Yüreğim
    • Fotoğraf Dayan Yüreğim
    • Fotoğraf Dayan Yüreğim
    1. sezon bölümleri
    Dayan Yüreğim 1.Bölüm
    S01E01 - Dayan Yüreğim 1.Bölüm
    Elvan bir yandan mahalle polikliniğinde çalışmakta diğer yandan pazarcılık yapan kocasının işlerine yardım etmektedir. Elvan’ın kocası Tahir, alkolik, kumarbaz ve çıkarı neredeyse orada duran bir adamdır. Üstelik Elvan’a şiddet de uygulamakta, Elvan yine de iki çocuğunun mutluluğu için olan bitene ses çıkarmamaktadır.
    Dayan Yüreğim 2.Bölüm
    S01E02 - Dayan Yüreğim 2.Bölüm
    Kocası Tahir kendisini boğmaya çalışınca can havliyle karşı koyan Elvan, Tahir’in ölmesiyle hapise düşmüş, hayatı alabora olmuştur. Canından çok sevdiği kızı Seray başta olmak üzere etrafındaki herkes ‘katil’ damgası yiyen Elvan’a sırtını dönmüştür.
    Dayan Yüreğim 3.Bölüm
    S01E03 - Dayan Yüreğim 3.Bölüm
    Elvan hapishaneden çıkar çıkmaz Selim’i görmeye gider. Elvan’ın bir sonraki durağı, kızı Seray’ın yaşadığı Remzi’lerin evidir ancak kimsenin Elvan’a kucak açmaya niyeti yoktur ve Elvan en büyük darbeyi kızı Seray’dan yer. Komşusu Asiye’ye sığınan Elvan, burada da barınamayacaktır.
    Dayan Yüreğim 4.Bölüm
    S01E04 - Dayan Yüreğim 4.Bölüm
    Geceyi kamyonette geçiren Elvan ve Selim güvende değildir. Elvan’ın kamyoneti satacağını anlayan Cengiz, Elvan’ın peşine düşer. Elvan kamyonetin parasıyla bir ev tutacakken Cengiz çantadaki parayı alıp kaçar. Olayın tek görgü tanığı olan Selim ise geçirdiği felçten dolayı konuşamamaktadır.
    Dayan Yüreğim 5.Bölüm
    S01E05 - Dayan Yüreğim 5.Bölüm
    Elvan’ın kızı Seray, kardeşinin sakat kalmasına neden olduğunu bilmediği Atıf’a aşık olur. Atıf’ın anne ve babası İnci ve Ekrem, Atıf’a belli etmeden bu ilişkiyi bir an evvel sonlandırmak isterken, Atıf’ın kendilerini duyduğundan haberleri yoktur.
    Dayan Yüreğim 6.Bölüm
    S01E06 - Dayan Yüreğim 6.Bölüm
    Seray’ı takibe alan kuzeni Rıfat kafede Atıf ile burun buruna gelir. Öte yandan Seray’ın yengesi Suzan ortalığı karıştırmaya devam etmektedir. Suzan, Seray ile evlenmek isteyen Ali’ye Seray’ın başkasıyla görüştüğünü söyler. Av. Fuat’ın annesine yardım etmek için evlerine giden Elvan burada Fuat’ın kızı Nazlı ile karşılaşır. Nazlı, Elvan’ı hatırlamıştır. Fuat’ın boşanma kararındaki ısrarı, eşi Aysun’un aklına bir başka kadın şüphesini getirirken, Nazlı annesine, o kadının isminin Elvan olduğunu söyler.
    Dayan Yüreğim 7.Bölüm
    S01E07 - Dayan Yüreğim 7.Bölüm
    Seray ile telefonda konuşurken sesleri duyan Atıf, Seray’ın başına kötü bir şey geldiğini anlar. Rıfat’ı arayarak durumdan haberdar eder. Seray hastaneye kaldırılırken, Elvan kızını bir an olsun yalnız bırakmaz. Seray, annesini bir türlü affetmese de kendine gelirken ağzından çıkan ilk sözcük “anne” olur.
    Dayan Yüreğim 8.Bölüm
    S01E08 - Dayan Yüreğim 8.Bölüm
    Seray, Atıf’ın eski sevgilisi Melis ile şehir dışında baş başa olduklarını öğrenir. Atıf’tan ayrılmaya karar veren Seray’ı çok daha büyük zorluklar beklemektedir. Atıf ile Seray’ı baş başa gören Rıfat öfkesine yenilir. Remzi ise Seray için kararını vermiştir: Seray, Ali ile evlenecektir.
    Dayan Yüreğim 9.Bölüm
    S01E09 - Dayan Yüreğim 9.Bölüm
    Atıf ile bir geleceğinin olmadığını düşünen Seray, Ali ile evlenmeyi kabul eder. Rıfat, Seray’ın bu kararından dolayı şoktadır. Seray ile Ali yüzük alışverişine gider. Onları uzaktan izleyen Rıfat, yanında Atıf’ı görünce öfkesine yenilir. Seray’ın evleneceğini öğrenen Elvan, bir kez daha Remzi ile karşı karşıya gelir.
    Dayan Yüreğim 10.Bölüm
    S01E10 - Dayan Yüreğim 10.Bölüm
    Remzi, Rıfat’ın Seray’a olan ilgisini öğrenmiştir. Artık her üçünün de hayatı geri dönülmez şekilde değişecektir. Remzi, Seray’ın Ali’yle evlenmesi hakkında kesin kararını verir. Yıllarca Şanallar’dan kan parası alan Suzan’ın çevirdiği dolapların ortaya çıkması ise an meselesidir.
    Dayan Yüreğim 11.Bölüm
    S01E11 - Dayan Yüreğim 11.Bölüm
    Herkesten gizli evlenen Seray ile Atıf’ın bu evliliği ailelerine kabul ettirebilmeleri hiç de kolay değildir. İlk büyük tepkiyi Remzi verir. Remzi, el öpmeye gelen Seray’ı affetmeyecektir.
    Dayan Yüreğim 12.Bölüm
    S01E12 - Dayan Yüreğim 12.Bölüm
    Seray, kardeşi Selim’in felçli kalmasına, ailesinin dağılmasına yol açanın Atıf olduğu gerçeğiyle yıkılır. Üstelik, Suzan’ın Selim için Atıf’ın ailesinden kan parası aldığını, babasının da aynı şeyi yaptığını öğrenmiştir. Seray, yıllarca haksız yere suçladığı Elvan’a “Annem” diyerek sarılırken gözyaşları pişmanlığına akar.
    Dayan Yüreğim 13.Bölüm Final
    S01E13 - Dayan Yüreğim 13.Bölüm Final
    Geçmişine sünger çeken Seray, Atıf’ın bebeğine hamile olduğundan habersizdir. Şanallar’ın kendisine sunduğu maddi manevi her şeyi reddettiği gibi bu bebeği doğurmayı da reddeder. Atıf’a olan aşkını kalbine gömerken, Atıf da Seray’dan vazgeçer. Ancak bu dünyada mucizelere her zaman yer vardır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top